Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wtotah

477 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RupertClum Ha ilyen lenne... 2012.02.06 20:55:50
RupertClum Csatlakozz! 2012.01.31 10:46:22
Forrás: http://www.demotivalo.net/view/72856/az-elkeseredettseg..
RupertClum Ha ilyen lenne...: vége 2012.01.17 13:09:00
RupertClum Találkozó 2012.01.10 15:51:00
Pördefölde Zala megye (Lakosság 70 fő). ..
RupertClum Bruce Willis anno 2012.01.06 13:05:56
Forrás: http://looneyspot.com/celebrities-then-and-now-part-2/?utm_source=wahoha.com&utm_medium=referral&utm_campaign=wahoha..
Hazaérkezik a székely fiú, benyit a házba és földbe gyökerezik a lába. Ott találja a hugát teljesen szétmarcangolva, csupa vér minden. Teljesen feldúlva továbbmegy a következo szobába ahol ugyanilyen állapotban találja az anyját. Kétségbeesetten berohan a következo szobába,…..
Meghalt Kim Dzsong Il. De hogy hogynem elvtársak a Reuters EGY NAPPAL A HALÁLHÍR ELŐTT a "lehetséges" örökös könyvhajáról közöl egy kis színest. Egy olyan ürgéről, akiről eddig a kutya se hallott.Kim Dzsong Il születésekor állítólag fecskék szálltak fel és új…..
Tegnap sehol sem mondták, hogy szmogriadó lenne. Lássuk, mit mutat a szmogfigyelő.  Moszkva  izé ... Széll Kálmán tér az egészségügyi határérték 366%-a este kilenckor.JÁJ! Mi lehetett napközben? ..
Tegnap elhuny Kemény Henrik legendás bábművész, és Zdenek Miler a Kisvakond megalkotója.Mekkora veszteség.       ..
Már a második olyan sorozatba futunk bele, aminek nincs vége ("V", "The Event"). Cliffhanger, gigapuffancsok és talán majd lesz folytatás, ha elég sokan nézték. (Hát azért erre nem vennék mérget)Így aztán persze a történet hatalmas durranással indul,…..
RupertClum Fedőtörténet: mozi 2011.11.22 09:22:00
"Nehogy, már popcorn nélkül menjünk be...!!" Úgy tűnik a "moziélmény" sokaknak már csak akkor teljes, hogyha közben a pattogatott kukoricát kólával öblögetheti.  De miért is? Azért mert szerintem a mozit  főleg a büfé…..
Hétvégi program: Alkonyat Hajnalhasadás. Úgy néztem, ahogy a büszke szülő nézi óvodás gyerekének hegedűbemutatóját a karácsonyi ünnepségen. Fülszaggató, idegtépő.... a boldog ősökön kívül mindenki szenved. De mi örülünk Vincent. Film csak olyanoknak, akik…..
Nagyapám pap volt. A második világháborúban, a legnagyobb szükség és éhezés idején Mindszenty váratlanul beállított a parókiára "vendégnek".MindszentyNa, mi lesz az ebéd?NagymamámSajnos semmi sincs itthon, csak a  kenyérfejadagjaink.MindszentyNa,…..
Futtomban a következőket lőttem:Este, egy bevásárlóközpont kávézójában. Szerelmespár összeborulvaFiúA közelharcnál arra nagyon kell vigyázni... ..
Régi, de remek: hangszer nélkül, csak szájjal.  ..
Firefly sorozat,  Book tiszteletes egy harcra készülve a pisztolyokat méregeti:Zoë WashburneÚgy tudom a Biblia tilt néhány dolgot...Shepherd BookAz igaz, de a térdkalácsokkal kapcsolatban elég homályosan fogalmaz...
RupertClum Ősz, vers 2011.10.25 08:29:00
 Jóslat Pattan  távol őszi ruhája,bokrok ágain köd gomolyog.Madarak íve nyíl ma az égen,röptet rikoltani messzire dob.Rozsdát szitálva ing fent a fákonnapunk a régi, ragyogni holt,s tiszta kabátban újra a térretoppan, ki velünk telet dalolt...
RupertClum Történet egy képben 2011.10.24 14:48:00
Mellékutca a Kossuth tér mellett, reggelKét üres palack -  márkás és pokoli drága -  pezsgő egy kapualljban (korrektül egymás mellé helyezve).Történet egy képben. ..
RupertClum OFF: Agyvérzés 2011.10.19 10:47:00
Ma a kollégám átrendezte a távollétemben a szobánkat, ahol ketten ülünk. Rendben.De aztán kiderült, hogy elrakta a laptopomat is 10 másik nem használt gép közé egy asztal alá."Elég dagadt volt, meg papirok is voltak a tokban, úgyhogy könnyen…..
 "Nevem senki": Senki bevisz egy lóért egy kosarat a pisztolyhősnek. Miközben egy tepsi babot eszik, lerakja a kosárkát az asztalára.Jack Beauregard (Henry Fonda)Enyém?Senki (Terence Hill)Ühüm...Jack Beauregard Mi lehet...?SenkiHmm... Gondolom dinamit.Jack Beauregard Igazad…..
RupertClum Csak könnyedén: tánc 2011.10.11 13:36:00
Nagybátyám: "Megöregedni rémes, de az alternatíva sem túl vonzó."  ..