Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazarka (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
Maradjunk annyiban, az MTK II - Vác érdekesebb volt.1-1 lett a végeredmény, váci vezetés után egyenlítettünk az 54. percben Pál Szabolcs góljával, és ha az ember a gyönyörű Promontor utcai pályáról, Budafok közepéről haza akar menni a távoli Zuglóba, még csak rohannia sem…..
Nem szeretem a Versace-t, mert általában a közönséges, giccses ruhák, kiegészítők jutnak az eszembe a márkáról. Erre az érzésemre ráerősít a mai citromdíjra jelölt platform szandál is, ezüst sarkával és részben ezüst talpával, plusz a rózsaszín csíkkal, és a…..
Emlékeztek a néhány évvel ezelőtt dúló Danone-ellenes hisztériára? Akkor egy fél ország fogott össze a francia multi ellen, és bojkottálta annak termékeit. Valami ehhez hasonló zajlik most a Nestlével, csak éppen nem lokális, hanem világszinten, és nem az utcán,  hanem a…..
Csütörtökön egyre-másra kaptuk a híreket, hogy a rendőrök lepték el az 53-as út melletti egyik bódét, és – értesüléseink szerint – a helyi prostitúciós ipar szervezőinek lakhelyén is megjelentek – meglehetősen nagy erőkkel. Úgy tudjuk, a rendőrök már…..