Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyadmajma

0 bejegyzést írt és 2734 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán mostanában kezd elcsendesedni a pár hete nagyot robbant botrány Kaleta Gábor volt perui magyar nagykövet kapcsán. Miután az ügyben született bírósági ítélet közfelháborodás tárgya lett, a kormánypárti képviselők törvényi szigorítást ígérnek, a Mi Hazánk Mozgalom kémiai kasztrációt vezetne be,…..
anyadmajma 2020.07.23 07:45:25
@csúti csüngőhasú tolvaj: hát, bizony. Ha jól emlékszem, akkor a Guiness szerint egy 9 éves! lány a legfiatalabb anya! (igaz, valamelyik közel-keleti országból....)
Viszont azért azt se mondjuk, hogy az jó volt amikor a baromállat rámászott 8-10-12 éves lányra. Pláne ivarérettség előtt.
Viszont a mai napig léteznek "civilizációk" a földön, ahol a kislány addig apuci szeme fénye, amíg nem menstruál, onnantól kezdve már csak egy értéktelen tárgy, amit jó áron kell értékesíteni. Mindegy, hogy 9 vagy 11 vagy 13 vagy akárhány éves.
Amúgy mindegy, hogy minek az apropóján, illetve milyen csalással történik, ha nem két ember együttes beleegyezésével jön létre, az bizony nemi erőszak. És egy gyerek esetében azt mondani, hogy ő is akarta, pont ugyan olyan, mint a beginázott áldozat beleegyezését hangoztatni....
anyadmajma 2020.07.23 07:49:22
@Ekrü: jaja, csak hát ugye ha aki törvényileg tehetne ellene nem lenne benne, akkor már előrébb lennénk.
Egyébként akkor szerinted minden nagypapa pedofil? csak mert én nem ezt írtam, de végül is mindent bele lehet magyarázni mindenbe, mint ahogy a kormánypropaganda is jól mutatja. Bár ez sem saját találmány, hiszen Göbbels receptjén mennek. Igaz, a állítólag a nácik között rengeteg szadista pedofil volt....
Ritka az, hogy a hazai közéletben nagyot tud szólni a sör. Pedig tény és való, hogy hazánk eme italban nagy lemaradással van a szomszédaihoz képest. Viszont, az is igaz, hogyha hazai sörökről beszélünk, amelyek ipari mennyiségben készülnek, akkor ott is van jó sör (Soproni) és szar sör (Rocky,…..
anyadmajma 2020.07.17 18:01:50
@Matyika Ápolója: mi van te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, már magaddal beszélgetsz a blogokon? Te gyökérivadék:D
anyadmajma 2020.07.17 18:02:35
@midnightcoder2: pedig így van, csak előtte meg utána pacsajrészegek, de közbe? hogy gondolod?:D
Az a helyzet, hogy a jelenlegi "kurzus" tematizálási kényszere olyan szinten van, amit nem nagyon kell sem magyarázni, sem értelmezni. Foglalkozni sem kellene vele, de ez sajnos nem lehetséges. Jobb oldali, nevezzük "konzervatív" gondolkodáshoz és világnézethez közelebb álló emberként elképesztően…..
anyadmajma 2020.07.17 17:55:52
@nemecsekerno_007: mi van te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, várod már a karantén végét, hogy mehess vissza az arab kamionosokhoz, mi?
A választások bojkottja nagyon ritkán vezet eredményre, ez most bebizonyosodott a szerbiai választásokon is...
anyadmajma 2020.06.24 19:12:56
@MAXVAL bircaman közíró: na, te hazaáruló bolsevik geci terorrista birka, még szerencse, hogy itt vagy, így szegény arab kamionosok most éppen nem fertőződnek a szádtól orálisan, te fasz.
Vasalódeszkás for president! Nekünk ez jutott… Megmondom őszintén, nem szeretem a percek alatt mémmé váló embereket. Vagy általában nem szeretem. Legtöbbször nem is értek egyet a lihegőkkel, akik azonnal akarnak egy szeletet a tortából, hogy egy kicsit ők is a részesei legyenek. Vagy pont…..
anyadmajma 2020.06.17 21:54:35
@Ad Dio: hát, te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, nem tudom, hogy kaptál engedélyt leírni a "tolerancia" szót, de hát biztos ez volt a havi prémiumod. Bár lehet nem vigyorognál, ha tudnád mit jelent, te gyökér:)
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
anyadmajma 2020.03.06 20:39:11
@conchita wurst: mi van te hazaáruló bolsevik geci terorrista birka, már megint itt gyűjtöd a pénzt a bérkommentjeiddel az arab kamionosok leszopására?
Ne aggódj, a gazdád már készíti elő az arabok tömeges betelepítését az erdogan haverjától, és akkor a színvonal is meg az árfolyam is esni fog, ugyan annyi pénzért többet tudsz majd leszopni, te faszkalap:D
Ahogy eddig is tudtuk, a Nemzeti Együttműködés Rendszere vegyíti a Kádár-korszak szellemiségét a Horthy-korszak elemeivel, ugyanakkor igyekszik modernnek, előremutatónak tűnni. A most nyilvánosságra hozott új Nemzeti alaptantervet is ezek jellemzik, azzal súlyosbítva, hogy a fent említett elemekből…..
anyadmajma 2020.02.09 16:40:06
@MAXVAL bircaman közíró:
na, te hazaáruló bolsevik geci terrorista migráncsfasz, ennyit tudtok a gazdáddal együtt:
index.hu/belfold/2020/02/09/gyermekpornografiaba_bukott_bele_a_peru_magyar_nagykovet_a_tek_titokban_hozta_haza/

Te szardrab:D
Sajnos a rákos megbetegedések emelkedő száma világméretű problémává nőtte ki magát. Ugyanakkor érdemes emlékeznünk arra is, hogy a betegség mára szerencsére egyre több esetben jól gyógyítható. Rákellenes Világnap 20 éve annak, hogy február 4-én Párizsban először rákellenes kongresszust tartottak.…..
A napokban minden újság megírta, és minden politikus a maga szájíze szerint kommentálta a Természettudományi Múzeum Debrecenbe költözésének hírét. Mi sem akartunk kimaradni a jóból, csak a nagy sietség helyett megvártuk, hogy ki mit mond a témáról. Elolvastunk mindent, majd összeszedtük az érveket…..
anyadmajma 2020.02.06 20:17:11
@apro_marosan_petergabor: na, te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka megint idejöttél szopni? Te balfasz:)
anyadmajma 2020.02.06 20:21:42
Nesztek birkák ennyit tudtok:
index.hu/mindekozben/poszt/2020/02/04/orbannak_nincs_megtakaritott_penze_a_kutyapart_kuldott_neki_egy_keveset/

A gazdátok még ehhez is hülye, és ti ennek tapsoltok, gyökerek:D
A Gyurcsány legalább megél most is amikor már nem tud az adóból lopni, de ti azonnal éhen döglötök, ha megszűnik a lopás, és az érdemeitek szerint kaptok fizetést:D
Különösebben nem borzolta fel a kedélyeket a hír, hogy a Digi új szerződési feltételei közé került, hogy az ügyfélszolgálati munkatársaikkal tiszteletlenül, sértőn viselkedő ügyfeleknek felmondhatják a szerződését. Ez a kitétel merőben éles váltásnak számít a "vevőnek/ügyfélnek mindig igaza van"…..
Kellene írni valami frappánsat a képviselők vagyonnyilatkozatáról. Hogy mekkora kamu az egész, képes a pofámba hazudni, a fele sem igaz, meg hol a többi lé és ilyenek. Majd szétszedi őket az akinek ez a dolga. Inkább azoknak a vagyonnyilatkozata érdekelne, akiknek hó végén már nincs semmi a…..
anyadmajma 2020.02.03 18:38:09
@MAXVAL bircaman közíró: na, te hazaáruló bolesvik geci terrorista birka, megint ide jöttél szopni? hogy vannak az arab kamionosaid? Ramadám van vagy vagy csak jobban teljesítesz a 340Ft-os euróval, és egyre kevesebb tudsz leszopni az itt keserveresen összekapart jó magyar forintodért?
te gyökér:D
Archiregnum Baki 2020.01.30 22:32:18
Október óta néhány hatalmi pozíciót ellenzékiek birtokolnak, ebből következik, hogy most már nem csak ők kritizálnak, hanem őket is számon lehet kérni. Ellenzék-kormány konfliktusban nem egy civil áll szemben az államhatalom gépezetével, akivel akkor is szolidárisak vagyunk, ha éppen hibázik, hanem…..
anyadmajma 2020.02.01 09:58:14
@Dan da Man: ne nagyon strapáld magad, ennek a hazaáruló bolsevik geci terrorista birkának (mert ő van itt a pártközpontból vagy 1000 nicken), de mondjuk az összes többi elvtársának is csak addig terjed a csökött tudata, hogy ha nem orbán-hívő vagy, akkor csak mocskos libsi lehetsz, aki csak a gyurcsány arcképére tud elélvezni.
Szerintük más nem létezik. És megsértődnek, ha egybitesnek nevezik őket:D
A Sátán egyike a Bibliából ismert figuráknak akit jellemzően a legnegatívabb fiuguraként szoktunk azonosítani, minden gonoszság és rossz forrásaként. Valójában azonban a Sátán is Isten teremtménye, ezért végeredményben a rossz, melyet képvisel, szintén Istentől származik. A Sátán szó héberül…..
anyadmajma 2020.01.28 19:15:11
@MAXVAL bircaman közíró: na, te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, persze, hogy láttad már többször is, hiszen mindig megnézed az uradat a tv-be. Bár leszopnod még nem sikerült, sőt a hétköznapi szarát se szagolhattad még, nem hogy az ünnepit. Bár, amilyen balfasz vagy, nem is fogod soha sem, te köcsög:)
Lovasi András általános könnyűzenész rövid kampányvideóban támogatásáról biztosította Dézsi Csaba Andrást, a Fidesz győri polgármester-jelöltjét, azóta megválasztott polgármesterét: Szóval hogyha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék...
anyadmajma 2020.01.28 19:08:22
@Grimbusz Makszimusz: na, te hazaáruló belsevik geci birka, már megint itt vagy, faszparaszt?
Amúgy meg pont az elvtársaid a halálvonat-masiniszták, te gyökér.
Tudom, neked meg kell a pénz az arab kaimonosok leszopsára:)
Az előző részben felvázolt, a dízel üzemű és teljesen elektromos hajtás közötti kis szén-dioxid kibocsátás szempontjából kis különbség felvetésére rövidesen megjött a válasz a Financial Times hasábjain. A VW által publikált adatok szerint az elektromos eGolf és a dízel motorral felszerelt változat…..
Ebben a kétrészes posztban a nemrégiben lezajlott publikációs csörtét szemlézzük, amely a Guardian oldalain történt meg, és azt tárgyalta, hogy vajon az elektromos autók tényleg megfelelnek-e a legújabb európai törvény előírásoknak tényleges szén-dioxid kibocsátás szempontjából, és tényleg…..
Az október 13-ai önkormányzati választás nemcsak a Fidesz bebetonozottnak hitt bástyáit döntötte le, nemcsak új ellenzéki alternatívák kaphattak vezető szerepet, de a magyar demokrácia is kapott egy újabb esélyt, hogy élhetőbb közélet alakuljon ki. Feltartanám a ságalapot pár a polgárok bizalmából…..
anyadmajma 2019.12.19 18:16:14
@a szürkebarát ötven árnyalata: hát sajnos ez talán azért van, mert ugye az MSZMP egyik fele az mszp-be ment, a másik fele meg a fideszbe. És ezen egyének árnyékában alakult az élet az elmúlt 30 évben. És nagyon ügyeltek arra, hogy nehogy az embereknek egy kicsi kis reménysugár is eszükbe jusson arról, hogy lehet élni szabadon is. Erre építit az oktatást már az óvodától kezdve. Egy ilyen nemzet tagjai pszichésen sérültek. Kb mint a Stockholm-szindróma, vagy a vak komondoros hölgy esete. Ez egy olyan depresszió szerű állapot, amiből segítség nélkül nem nagyon tudnak kijönni. És természetesen így nevelik a gyerekeiket nemzedékeken át. Ez tart nálunk kb 1950 óta. (bár előtte se volt jobb a helyzet).
anyadmajma 2019.12.19 19:00:06
@a szürkebarát ötven árnyalata: ja, én még emlékszem mennyit röhögtek a cseheken annó, hogy mekkora marhák, hogy milyen rendszerváltást csináltak. De már lassan 20 éve nincs kedvem röhögni rajtuk elnézve a módszerükből létrejövő gazdasági és politikai helyzetet.
Olvasva a részben közfelháborodást, részben megértést hangoztató kommenteket és cikkeket. Fontos arról beszélni, számít-e valaki kora, és ha igen, mikor, illetve, hogy ki is Rácz Zsófia valójában, mit is jelent az ő jelenléte és pályája.  Induljunk ki az utóbbiból. Rácz Zsófia politikai karrierje…..
anyadmajma 2019.12.18 17:17:12
@MAXVAL bircaman közíró: na, te bolsevik hazaáruló geci terrorista, mondom én, hogy kell neked a túlóra, hogy legyn pénzed szopni:D Te faszparaszt:)
anyadmajma 2019.12.18 17:42:15
@body_andras: nem hát, te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, az tuti rendes ember, aki azt tudja mondani, mint a kövér, hogy aki nem hisz az ő istenében, az hazaáruló.
Te szardarab:)
Az állam vonatkozásában helyeselhető konzervatív hozzáállás a minimalizmus. Nincs érv, amivel igazolható lenne az államok elterpeszkedése az emberi életek fölött, annál is kevésbé, mert a túlterjeszkedő állam óhatatlanul -- nem beszélve a gyakori szándékosságról -- irtja az alternatív…..
anyadmajma 2019.12.17 20:32:08
@civisvarosi: mi van te hazaáruló bolsevik geci teroorista birka, már megint új nicked van? Megint elfelejtetted kivel kell felolvastatni a loginneveket meg a jelszavakat a régi nickjeidhez, te fasz?:)
Hogy lesz így karácsonyi vásárlás, te gyökér?:)
anyadmajma 2019.12.17 21:18:06
@Khonsu: á, szerintem itt mindegyik ilyen a birka nickje :)
Legalábbis a pártszékházból kapják az utasítást,, hogy mit kell bemásolni a HSZ-be:)
Mert az kizárt, hogy ennyi egyforma hülye legyen:)
Több mint öt héttel az önkormányzati választás után is kérdés még, vajon a győri polgármester adriai jachtkirándulása mennyire befolyásolta az eredményt. Azt, hogy Budapesten és néhány nagyobb városban a Fidesz érzékeny veszteséget szenvedett. A Borkai Zsolt körüli botrány egyik mellékszála, hogy…..
anyadmajma 2019.11.24 12:30:04
@Irbisz: azért azt jó látni, hogy nem csak engem zavar, hogy próbálják a szexbotrányt előtérbe helyezni, hogy azzal takarják el a valódi problémát.
Hiszen jó és igaz keresztényként azzal kefél, akivel akar és/vagy tud, az magánügy. De a közpénz lopása az már közügy.
Azt felejtik el, hogy demokráciában szavazócédulákkal szokták a nem kívánatos vezetést leváltani, diktatúrákban meg lincseléssel. Ez mindegyik oldalra igaz.
Az önkormányzati választások után négy héttel érdemes szétnézni a főváros néhány kerületében, már ami a helyi sajtótermékek megjelenését illeti. A Ponyvalegény az alábbiakban néhány azon városrészre koncentrált, ahol október közepén új polgármester állt a köz szolgálatába...
anyadmajma 2019.11.11 21:58:27
@MAXVAL bircaman közíró: még szerencse, hogy ez csak önkori választás volt, mert ha parlamenti lett volna, nem tudnád az itt megkeresett pénzedből tovább szopni az arab kamionosokat, te gyökér.:)
Jut eszembe, jó volt a jelmezed, amiben leszoptad a borkait azon hajón, te fasz:)