Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deba85

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete jött egy hírlevél a Roulette Bot Pro készítőjétől, hogy nemsokára elkészül a 3-as verzió. Úgy néz ki, hogy további lehetőségekkel bővül majd a program és már nem csak playtech-es kaszinókkal működik majd. Mintha az is lett volna a levélben, hogy az új verzió drágább lesz, de erre most nem…..
Egyre jobban tetszik ez a rulett robot. Jópár napja használom és folyamatosan derülnek ki számomra olyan szuper funkciói, amit nem is gondoltam volna. A legjobban az tetszik, hogy rendkívül sok beállítási lehetőség van benne. Nem csak azt lehet beállítani, hogy x számú esemény nem bekövetkezése után…..
Krisztina spéci autót szeretett volna bérelni francia kirándulásukhoz, de sajnos akkor épp olyan nem volt elérhető. A Budapest Bank rendszere azonban nem tudja megkülönböztetni a fedezetellenőrző lekérést a zárolástól, így naiv ügyfél vagy 15 napig vár, amíg magától…..
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
deba85 2010.04.01 08:10:46
DrPepe egy valódi póruljárt ügyfélből lett boldog ügyfél: miután a Coca Cola automata elnyelte 220 Ft-ját és ő ott és azonnal bejelentette a hibát, a cég egy hét múlva küldte a postással a pénzt. Kipróbálta már ezt valaki BKV-s jegyautomatával? Az Örs Vezér terén jártam…..
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
L. még mindig nem hiszi el, ami pár perce történt vele: magukat a K&H telemarketingeseinek kiadó emberek olyan trükköt akartak játszani vele, hogy a "biztonságos azonosítás" végett adjon meg személyes adatokat telefonon. L. nem dőlt be, de kiderült, hogy az illető…..