Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makk.Marci

89 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajándékozz Bionom Ajándékkártyát!..
Kedves Olvasó! Ha személyesen találkozni szeretnél Magyarország Első Válogatott Bionom Termékek webáruházának létrehozójával, aki már évek óta a tudatos vásárlásra, az egyes termékekben levő összetevők alapos megfigyelésére hívja fel figyelmünket, gyere el húsvét…..
Makk.Marci Húsvéti sonka házilag 2011.04.07 14:29:00
Igazi egészségtudatosként miért is vásárolnád meg a sok ízfokozóval, sóval, adalékkal teli húsvéti sonkát családodnak, ha magad is el tudod készíteni? Kettő kitűnő receptet is találtam, mely garantálja a finom ízeket szeretteid számára. Csak a hús, só, méz, xilit, víz…..
Egy nagyon megindító történet alapján rengeteg javaslat gyűlt össze szinte pillanatok alatt kedvenc egészséges életmóddal foglalkozó oldalamon, hogy hogyan lehet megvalósítani nagyon kevés pénzből is az egészséges táplálkozást, tisztálkodást, a mindennapi életet. Javaslom,…..
Nem is traktállak bevezetővel, azt hiszem a cím mindent elárul. Mennyei ízek és illatok! Hozzávalók: Füstölt hátsó csülök A püréhez: Burgonya Vaj Vargánya gomba Tej, vagy növényi tejszín Hidegen sajtolt olívaolaj Só Bors A mártáshoz:…..
Itt van már végre, mondhatni nyakunkon a tavasz, sőt már láttam lebarnult arcú-nyakú embert is az utcán. Biztos sokat kertészkedik. De jó neki! Szóval elkezdtek érkezni kedvenc egészséges életmóddal foglalkozó oldalamra is az első napozással, napvédelemmel kapcsolatos kérdések,…..
Mitől nő folyamatosan a nők melle? Miért van növekvő igény a mellkisebbítő műtétekre? Mi okozza mindezt? Csak nem itt is táplálkozásunkban, életmódunkban találjuk meg a választ? Hasznos és figyelemfelkeltő cikk nőknek, férfiaknak (bár képek kevésbé vannak): Szivárog az…..
Hétvégére sajnos rossz időt jósolnak, így most egy nagyon hasznos olvasmányra hívnám fel a figyelmeteket. Akár a reformtáplálkozás bibliájának is tekinthetjük, mindamellett szórakoztató, megdöbbentő és érdekfeszítő olvasmány a Cukor Blues. Ez a könyv az egészséges…..
Csupa finomságból készül: zabpehely, teljes kiörlésű tönkölyliszt, méz, xilit, vanília, földimogyoró, mandula. Az elkészítés menetét a Vaníliás-mandulás-mogyorós keksz cikkben találod meg.   Megosztás |            Nyomtat  Email…..
Ismét kíváncsi volt az MTV1 Nappali c. műsora Antal Vali véleményére.  Az interjú-sorozat következő részében a korpásodás elleni samponok lesznek porondon. Az interjú apropóját a következő cikk szolgáltatta:  Rákkeltő anyagoktól hemzsegő korpásodás elleni samponok…..
Ismerd meg a HPV-vel kapcsolatos tévhiteket, a betegség eredetét, megelőzési lehetőségeit! Fontos tudnivalók mindenki számára, akik már sajnos kapcsolatba kerültek a HPV-vel, vagy nőgyógyászattal, természetgyógyászattal, urológiával foglalkoznak.   Saját, és gyermekünk…..
Van, hogy szavak nélkül is értjük egymást, rezdül a testünk, forr a vérünk, lüktet, kalapál a szívünk és csak zene számít. Megszólal a zene, az ember lassan "beindul", felveszi az ütemet és a test együtt mozdul a hangra, rezgésre, ritmusra. Lehet szó tradicionális…..
Melyeket is tekintjük jónak? Összetevői természetes eredetűek. - Ezt a feltételt elég sok termék teljesíti, mondhatni ez egy kiindulópont. Ne tartalmazzon semmilyen felesleges adalékot, még ha az aktív hatóanyag olyan jó is. Az aktív hatóanyagot képes legyen a…..
Hogy melyik lehet az a növény, amit a görögök szentként tiszteltek, a kínaiak a Nagy Fal építésénél savanyítva fogyasztottak, a francia gólyamese szerint pedig az édesanyák ebben találják meg kisbabájukat? Hogyan készül a vecsési káposzta? Mindezeket, és a következő…..
Hogyan kerülheted el, hogy a sarki boltban, vagy a hiperekben vásárolt kozmetikumaid ne legyenek károsak egészségedre? Nézd meg az MTV1 összeállítását a Sodium Lauryl Sulfate-ról! A Nappali című műsorban tovább folytatódott a mindennap használatos kozmetikumaink szintetikus…..
Nem nagyon tudtam mostanáig rávenni magam, hogy higgyek bármilyen diétában - egyek ezt igen, azt meg ne, és akkor ilyen, meg olyan formába hozom magam... Én a mozgásban hiszek! Csodák-csodájára, megint lehullani látszik a lepel egy szuperdiétáról: Az Atkins diéta nem csak…..
Számos változat létezik a neten a hagymatea receptekből, naná, hogy az újonnan megnyílt Első Válogatott Bionom Termékek Webáruháza üzemeltetőinek narancs oldaláról szereztem be a hagymatea receptjét. A hagyományos recept csak az összetevőkben fellehető cukor miatt nem tetszik,…..
Makk.Marci Miért betegszünk meg? 2010.12.15 21:56:00
El szoktál gondolkozni egy-egy betegség tünet megjelenésekor, vagy apró kellemetlenség, baleset előfordulásakor, hogy miért is kaptad? Nem gondolok nagy dolgokra, csak éppen bevered a lábad valamibe, stb. Egy nagyszerű test-lélek-szellem témahármast összefoglaló iromány olvasható…..
A minap jelent meg Antal Vali összefoglaló cikke az Aromaterápia a várandósság idején címmel, melyben segítséget nyújt az illóolajok, aromaterápiás keverékek kiválasztásában, alkalmazásában várandós, terhes nőknek, kismamáknak, hogy csökkenthető legyen a reggeli…..
Nemrég írtam a biszfenol (BPA, bisphenol) káros hatásairól, a cumisüvegben, ásványvizes palackokban, műanyag flakonokban fellelhetőségéről. Megjelent egy újabb kutatási eredmény, mely egy újabb veszélyforrást nevez meg, mégpedig a pénztárgépek hőpapíros pénztárblokkját,…..
A múltkori komor cikk ellensúlyozására álljon itt egy vidámabb ismertető, hogy mi a különbség a nők és a férfiak zuhanyozási szokásai között. Ízelítő: ...Beáll a zuhanyzó alá. Elöveszi egyesével a mosdókesztyüket (az arcra, a karra, a lábra, és külön a hátra valót)…..
Makk.Marci Ciki lesz a cigaretta? 2010.11.16 08:34:00
Mennyire hasznos/káros a cigarettafüst egészségünkre? Hogyan váltak be a törvényi szabályozások különböző országokban, - ezért majd vélhetően nálunk is - a tömegközlekedési eszközökön, iskolákban, munkahelyeken, nyilvános helyeken tiltott dohányosokra? - Válaszok a Ciki…..
Vigyázat, ehető! – A francia bioforradalom címmel érdemes megnézned a filmet, ha érdekel a környezettudatosság, az egészséges életmód, és köreidben (pl. gyermeked iskolai-óvodai étkeztetésén) egyébként is már régóta szeretnél változtatni. A film rendezőjével,…..
Ha még nem hallottál a Biszfenol, vagy BPA egészségkárosító hatásáról, akkor hál' istennek hamarosan a boltok polcain is fogsz velük találkozni, mármint a jelöléssel, hogy mely termékek is tartalmaznak ebből az anyagból, és hogy mennyire károsak (úgy tartják, leginkább…..
A tej élet, erő, egészség! - sulykolták belénk az elmúlt évtizedekben. Igyad, hogy a csonjaid, kalciumháztartásod rendben legyen! De milyen alternatívája van a tehéntejnek? Mi az a tejcukor, laktóz, laktáz-enzim, tejcukorérzékenység, hogyan állítják elő például a…..