Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3dom'f'speech

0 bejegyzést írt és 465 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
3dom'f'speech 2015.07.30 09:19:13
@Közlekedőedény: "nyesik a kanyarokat/íveket"
Húúúú, ezzel nagyon egyetértek! :)
Ha Erdélyben egy szerpentines úton egy kanyarban majdnem neked jön valaki (mert nyesi a kanyart), az tuti, hogy magyarországi, aki a Nagy Magyar Alföldön elszokott attól, hogy a beláthatatlan kanyarban akár szembe is jöhetnek.
A másik kedvencem: mikor beállsz egy kereszteződésbe (bőven a főút oldalvonalán kívül) és elsőbbséget adsz, a melléd a főútról bekanyarodó kis híján elviszi az autód sarkát, mert ő akkor is kis ívben veszi a kanyart (és bemegy az általad már elfoglalt sávba) ha ott áll valaki. Ezt pl. a "tisztelt" oktató urak miért nem tanítják (másképp)?
Őszintén bevallom, hogy halvány f.ngom sincsen. Igazából már hónapok óta autóvásárlás előtt állok, de még mindig nincsen meg az áldozat. Viszont menet közben sok-sok emberrel beszéltem, utána olvastam dolgoknak, megfigyeltem embereket, és rájöttem, hogy nagyon komoly…..
„Tóta W. Árpád menjen a p...ba.” Liberális elemző ismerősöm Facebook-falán ennyi volt a közlés tegnap este. Se több, se kevesebb. Tyű, mondtam magamnak, itt aztán tényleg történhetett valami nagyon komoly, ha az amúgy körülrajongott kollégát most nagy hirtelen oda…..
A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, s a befolyásról. A Fideszt ketten építették fel, Orbán és Simicska. Pontosabban, a mai Fideszt, azt, ahogyan ez a világ működik, azt ők ketten építették fel. Ketten is hordják szét, egyébként.  1998 és…..
Monotematikus adásunkban megint a száguldozásé és a huliganizmusé a főszerep. Reméljük, nem bánják. Mert mi nem. ..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Meglehetősen unalmas dolog egy szerkesztőségben ülni egész nap, hisz mindenki a billentyűzetet üti – ilyenkor a legjobb fejek sem beszédesek. De néha kicaplatunk a konyhába, csak egy kávéért, egy pohár vízért, beszélgetni öt percet. Ma összesen kétszer voltam kint, és mind a…..
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
Turbófeltöltőt vásárolna, motort csapágyaztatna, vagy inkább elmenne tíz napra a Balatonhoz a családjával? Érdemes az autó karbantartására odafigyelni, sok pénz múlhat rajta. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hatalmas pénzeket ölni a márkaépítésbe, teljes haderővel folyatatni a hidegháborús küzdelmet a konkurenciával, majd derült égből villámcsapásként nevet változtatni – ha valami, akkor ez a stratégia elsőre igencsak megalapozatlannak tűnik. Márpedig az apród.hu esetében…..
3dom'f'speech 2014.04.26 12:51:18
@Manarola: ne polkorrektkedj, idióta: a törpe az törpe!
Belsőség Heti merítés 2014.04.20 08:29:39
Társ lehet egy életre A 911, aminek szintén nagy rajongója vagyok, kicsit drágának bizonyult :), a 924 viszont tökéletesen ötvözi amit szeretek, '70 évekbeli, sportautó, Porsche és nem utolsó sorban még megfizethető és szervizelhető. Végre szakítottunk! Vérge…..
CSEPELI KORMÁNYVÁLTÓK NAGYSIKERŰ KAMPÁNYZÁRÓJA A MUNKÁSOTTHONBAN Zsúfolásig megtelt ma délután a Csepeli Munkásotthon színháztermének földszintje és erkélye. Több mint ötszázan ültek a széksorokban, s akiknek nem jutott hely, azok állva hallgatták a megszólalókat.   A…..
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
Szerintem a fenti cím végén a kérdőjel némileg felesleges, nagyon sok választó gondolhatja ezt - nem olyan rossz ez a Fidesz, de isten őrizz, hogy megint kétharmaddal nyerjenek, mert akkor még ennél is pofátlanabbak lesznek. Te jó ég, ennél már hogyan? Márpedig a választási…..
Néhány nappal ez előtt kapott szűk nyilvánosságot, hogy Kóka János az SZDSZ nevű alakulat levitézlett elnöke rendszeresen együtt utazik Orbán Viktorral annak külföldi útjaira, ráadásul magyar diplomata útlevéllel. Hab a tortán, hogy Kóka úr ezeken az utakon olyan…..
Aki nem dolgozik, az éhen hal, legalábbis ez az RTL terve a lakókkal, én megmondom őszintén, hogy nagy rajongója vagyok a drasztikus elképzeléseknek, Picochet és Idi Amin feje díszíti a pizsamáimat is, de kamerák előtt éheztetni Báttyát az nekem is sok lenne, hát mi lesz azzal a…..
Tegnap délután meglátogatott egy barátom, aki utoljára gyermekkorában járt Esztergomban. A turisztikailag frekventált helyek megtekintése után kérte, hogy sétáljunk egyet a városban, így körbejártuk a belvárost. A fotók 2014. február 17-én, 15:00 és 16:44 óra között készültek. Sétánk egy…..
3dom'f'speech 2014.02.19 19:12:18
Nincs nála háromszázezer forintnál drágább autó. Ennyiért viszont Ticót, Corsát vagy akár Volvót is kapsz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
3dom'f'speech 2014.02.14 21:01:45
@Legelő Őse: nem lehet elhazudni, hogy ebben az esetben is a cigányok loptak
"Ez a szék kemény és kényelmetlen. Nyomja a fenekemet." Ezt láthattuk az ATV-n a vasárnapi kormányellenes tüntetés alatt.Miután a Hírtévé vasárnap délutáni, 15 órás híradójában a tudósító bejelentkezett a budapesti kormányellenes tüntetésről és arról tájékoztatta a…..
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
...nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon - mondta Pokorni pár napja fideszes potentátoknak, leginkább magát áltatva ezzel. A négy évvel korábbi hasonló mondatai óta nagyjából az új alkotmánytól a legutolsó rendeletig minden arról szólt, hogy…..
Mégis megpróbálják lenyomni a torkunkon 3 milliárd forintos lehúzást. Közben előkerült egy kiskapu a törvényben. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
3dom'f'speech 2014.02.01 19:55:18
@K.Jani: igazad van, a hatalmas szegénységben a TOP 10 fele (2 BMW, 2 Audi, 1 Merci) ún. prémium/presztízs márka - ha valóban a megélhetés és a napi szükségszerűség lenne a cél a +50-et kipengetni nem bíró elnyomott prolinak, akkor venne egy átlagautót a megbízhatóbb nem-prémium márkák közül, azok nem annyival megbízhatatlanabbak, mint amennyivel olcsóbbak, sőt... és még a fenntartásuk is biztos olcsóbb.
3dom'f'speech 2014.02.01 20:10:39
@Komojtalan: ha találkoztál volna már az USA IRS-ével (kb. = NAV), akkor nem mondanád, hogy "lazább a számviteli fegyelem"
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..