Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirke74

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
A kép forrása: Menhely Alapítvány (A fotó illusztráció) Ma hajnalban rekord hideget mértek. Budapesten is. Kihaltak az utcák, már napok óta alig teszik ki a lábukat otthonaikból az emberek. Már persze azok, akiknek van hol laknia. Az aluljárókból is eltűnt rengeteg otthontalan, még azok közül is…..
mirke74 2017.01.09 09:35:08
@macska az úton: igen, tudok olvasni. A válasz tehát: nem segített, csak reklamált, aztán megírta ezt a felháborodott posztot. Továbbra is azt gondolom, hogy nem az a megoldás, hogy melegedőt alakítanak ki az üzletekból, éttermekből. Továbbra is azt gondolom, hogy nem is az a megoldás, hogy kidobják ezeket az embereket. De az sem, hogy utólag felháborodva írogatunk úgy, hogy nem tettünk semmit. Azt lehet tudni, mi lett a nő sorsa? Beszélt vele valaki, hogy esetleg melegedőbe elvigyék-e, hívtak hozzá segítőket?
Még tart a The Voice párbajköre, jövő héten újabb indulókkal, de mivel egy kör már lement, meg tudjuk nézni, a mostani felhozatalból kik azok, aki veszélyesek lehetnek Király Viktorra. Nagyjából mindenki. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a The Voice az élő adásokig…..
A felkelők és Hafiz el Asszad elnök csapatai egymást vádolják a halálos sarin gáz bevetésével. Érdekes mód az ENSZ külön megbízottja, Carla delPonte asszony éppen azt tartja valószínűnek, hogy a felkelők vetették be a kormányerők ellen a harcászati gázt. Ez viszont komoly…..
mirke74 2015.09.13 10:47:41
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
Sándor szerint a belvárosi közértben rájöhettek, hogy úgyis mindent elvisznek a turisták, ezért aztán nem szelektálják ki, az elhunyt tejtermékeket és kenyereket a polcokról. Ő már többször vitt haza, aztán vissza 2-3 napos vagy lejárt cuccot. Legutóbbi visszavitt kenyere miatt…..
Már említették megjegyzésben a blogon, de most már "hivatalosan" is megerősítésre került: a Budapest, XIII, Váci út 169. sz. alatti épület lesz a szcientológusok új "ideális orgja". A környéken lakóknak és a Duna Plázát rendszeresen felkeresőknek nem túl jó hír, mivel meg…..
Hamarosan megszavazhatja az országgyűlés a kormány törvénymódosító javaslatát, amely kizárná a közmunkából azokat, akiknek lóg a gyermekük az iskolából vagy akik nem tartják tisztán az udvarukat. Tekintsünk most el attól az apró problémától, hogy a közfoglalkoztatás…..
mirke74 2013.03.21 11:41:33
@Salemi boszorkány: Hát szerinted biztosan ennek is a jobboldal az oka.
Szerintem nem.
És valószínűleg nem csak Kelet-Mo-n vannak ilyen 'emberek', akik így élnek... Viszont tény, hogy valahogy csak megélnek, kaptak mindig pénzt (amit apuka rögtön el is ivott és játékgépezett), volt házuk, amit azért kaptak, mert a régi viskójuk beázott egy árvíz idején (a szüleim akkor 20 ezer Ft-ot kaptak, mivel a hatalmas kertjükben egyetlen darab krumpli sem termett, mindent elvitt a víz) SOHA NEM DOLGOZTAK A SZÜLŐK SEM! A lányukat eladták k-vának a 3-as út mellé, a fiuk meg lopott. Kisleány a ballagására (általános iskola, de nem végzett 8 osztályt, csak kevesebbet) azt kapta aputól, hogy apuka jól megizélte. Még egyszer ismétlem - ezek most Pesten laknak valahol! Az okra visszatérve szerintem azért ilyenek, mert senki, de senki nem tanította meg őket a rendre és a becsületre. Mindenki homokba dugta a fejét és nem ismerték el (nem volt szabad), hogy igenis van cigánybűnözés és igenis genetikájuknál fogva ilyenek. Szerinted mi lehet az oka annak, hogy nem csak itt van velük probléma, hanem egész Európában? Mindenhol csak a pénzt pumpálták beléjük, senki nem vette észre, hová vezet mindez. Itt az eredménye. (Mondhatnám, hogy egyétek meg, amit főztetek, de nem tehetem, mert az én hozzátartozóim is isszák a levét bőségesen. Elköltözni nem lehet onnan, mert senki nem vesz házat egy ilyen helyen... Ha mégis, akkor pár forintért)
mirke74 2013.03.21 12:00:20
@Salemi boszorkány: Nem emlegettem Jobbikot - mély levegő, olvasd el még egyszer, kérlek, amit írtam.
mirke74 2013.03.21 12:50:41
@Salemi boszorkány: Nem értünk egyet, főleg az első pontban: én ezt úgy mondanám, hogy "egyenlő bánásmódot (a cigányok IS dolgozzanak, ők IS fizessenek adót, ők IS fizessenek TB-t, stb." Az lenne az egyenlő, ha mindenkinek egyenlőek lennének a kötelességei is, nem csak a jogai.
Pár éve magam is megjártam Skóciát, voltam Edinburghban, autóztunk a Felföldön, ittunk whiskyt, és szoknyás férfiakat tréfáltunk meg. Az élmény örök volt, és ennek sikerült talán egy kis szeletét most újra átélni a C/Kaledoniában, amely már a névválasztásnál is meg…..
Fantasztikus összhang van a butikos posztolók között anélkül, hogy ennek tudatában lennének. Amíg Mimi a H&M pulcsikon bukott ki, addig, mint kiderült, ezzel egy időben Rufufu a C&A-ban kereste kétségbeesetten a választ arra, miért is gyűlöli a bolt a felnőtt nőket.…..
"Kedves Cukiság! Hogy a szőrös állatok túlsúlyát egy kicsit kompenzáljátok, rendelkezésetekre bocsátom a tihanyi kirándulásunk fotóit. A kis gyík a kíméletes bánásmód ellenére is ránk vicsorította félelmetes fogsorát!" – írta nekünk…..
"Helló Cukiság Blog! Már régóta lelkes olvasó vagyok, de képet még nem küldtem nektek. Most viszont sikerült egy cuki fotót készíteni (igazság szerint nem nekem, hanem a tesómnak), és gondoltam, hátha titeket is érdekelni fog a dolog. A kép a lyoni Parc de la Tete d'Or…..
mirke74 2011.03.25 10:39:48
@kutya vacsorája: Szerintem ő lesz az:
hu.wikipedia.org/wiki/Lap%C3%A1tf%C3%BCl%C5%B1_r%C3%B3ka
lapátfülű kutya vagy kanálfülű kutya (Otocyon megalotis)
mirke74 2011.03.25 20:01:28
@kutya vacsorája: Nekem tetszik! :-)
Ha lenne 10-es cukifaktor, felpontoznám. Szerelmes lettem! Iso, a tacskókölyök ismerkedik a vízzel, harapja a vizet, lapátolja a vizet. Mindez, kissé lassított felvételen, egy kellemes zenei aláfestéssel. Íme:  Forrás: Indavideó..
 "Kedves Cukiság és Olvasói! Szeretnénk nektek bemutatni, a mi drága szépséges ezerarcú és egy szemű „kisfiúnkat”, Murray kiskutyát.Frenetikus Frenczy Brúnó Murray egy bichon havanese kutyus és 2001. január 24-én született. így most ünnepelte a 10 éves…..
Nézzétek el nekem, hogy elfogult vagyok az arany cocker spánielekkel. De azt hiszem, Rudi képei nem csak engem varázsolnak el.Forrás: indafotó, NMB képei között..
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
mirke74 2011.01.25 16:18:28
@CJKrisz: Ezzel egyetértek! Dudás Ádám sem jobb egyébként, mint egyik-másik riportalanya. Azt tudja csak felolvasni, amit leírtak neki előre, vagy mondanak a fülébe. Néha teljesen értelmetlen kérdéseket tesz fel.

Ami még nagyon idegesítő a Tényekben: az, hogy majdnem minden szöveget Szász Tamás mond alá, aki úgy hangsúlyozza a szavakat, hogy azt kín hallgatni. Feltűnt már valakinek? (Elhúzza a szavak végét és nem viszi le a hangsúlyt a mondatok végén.)
"Sziasztok!A tárgyban említett állatkáról a következő linken található egy album: http://indafoto.hu/bolenycs/cukisag_bezoA kutyus tavaly lett örökbefogadva, előtte sajnos szomorú sorsa volt. Azóta vidáman éli mindennapjait egy budapesti albérletben, fiatalok között.…..
"Sziasztok! Ez itt Liza kutya, aki hosszas próbálkozás után egyetlen kiskutyát hozott a világra. Ő Jakab" – írta nekünk Judit. Köszönjük!..
mirke74 2011.01.11 16:37:25
"Sziasztok!A képeken Zsömike "szerepel", a 9 hetes labrador keverék kiskutyánk.Fő elfoglaltságai:- hogyan kapjuk el a gazdi nadrágszárát, hogy biztosan kiszakadjon,- hogyan harapdáljunk meg mindent, amit csak elérünk,- hogyan dugjuk be a fejünket a "félcentis"…..
"Gondoltam megosztom veletek Lili kutyám játék közbeni ezer arcát, illetve hogy mennyire türelmesen tudja kivárni, amíg a malac kijön végre a szekrény mögül" - írja NikiÉrdemes a színekre figyelni! Köszönjük!..