Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi from Space

976 bejegyzést írt és 2299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Samsung gyára Gödön egyre inkább tönkreteszi az emberek életét és ahelyett, hogy kevesebb szennyezést eszközölne, még többet fog.Amikor Samsung telefont, tabletet vagy egyéb terméket veszel, ez mindig jusson eszedbe!  ..
A cicák fájdalmukban is dorombolnak? Meg tudják ízlelni a szagokat? Miért örülj, ha rád pislog, vagy előtted mosakszik? Ezt is megtudhatod, és még más érdekességet is a cicádról, ha elolvasod a cikket!   ..
KSzomorú látni, hogy a "korrupció" a magyar sporteseményeket is mételyként eszi és évről évre azt kell átélnünk hogy valaki beette magát oda és berendelte a neki "járó" díjat. Idén ez a személy nem volt más, mint Gáspár Győzike, a magyar televíziózás egyik legnagyobb kelése, aki - ha jól emlékszem -…..
Miközben a műanyagszennyezés élen jár[i], önmagában is annyi PET-palackot bocsát ki a Coca-Cola, amelyet a szükséges technológiai kapacitások és visszagyűjtési rendszerek híján[ii] jelenleg képtelenség teljes mértékben újrahasznosítani. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy ezt zajos kommunikációs…..
Tomi from Space 2021.02.23 16:37:07
@Mihály Eszter: Kedves Eszter,

Nagyon szép bullshit, mint kommunikációs szakember, magam sem tudtam volna jobbat összehozni, szóval gratulálok. Az Öreg tó és annak élővilága egyébként nem vágyik semmilyen szállodára, utakra, zajra, dzsuvára. Az indoklásod kb. olyan, mintha a Coca-Cola mondta volna azt, hogy a természet képtelen előállítani a műanyagot, mint anyagot, ezért a Coca-Cola segít abban, hogy ez megtörténjen. Szóval köszi, de badarságot írtál és ezt Te is tudod, ugyanolyanok vagytok, mint a Coke. :) Vita vége.
2020-ban igen nagy sikert arattak itt a Nerdblogon azok a posztok, amelyekben bemutattam az Arcanum digitális folyóirattárában talált játékkönyves témájú cikkeket. Elsőként azt mutattam be, mit írt a Kaland, Játék, Kockázat-sorozatról 1989-ben és '90-ben a gulyáskommunizmus első bulvárlapja, a…..
Ez a poszt azoknak szól, akik imádják az IKEA húsgolyóit, és képesek hosszú sorokat kivárni, hogy megízlelhessék a svéd, már-már kultikusnak számító ételt. Most viszont nem kell sorban állni, a svéd áruházlánc ugyanis kiadta a receptet...
A 2015-ben mutatott 8514-es már rég nincs meg, a tavaly januárban elétek tárt monstrum viszont még igen, emellé szereztem nemrég a most következő Philipset, aminek a különlegességét az adja, ami a képen is jól látható, a hangszórók szokatlan elrendezése - na ezen jól szól a…..
Tomi from Space 2020.04.01 15:59:40
@RÁJEN: Ohh, szomorúan hallom. :( Ha esetleg másik lenne, az is érdekelne. Pl. a Sharp. Persze, ha megvan még. :) fb.com/helmeczitomi linken keresztül a Facebookon is elérhető vagyok, a könnyebb eszmecsere végett. :)
Köszönöm :)
Az elmúlt években számos cikk foglalkozott azzal a kérdéskörrel, hogy miért ilyen alacsony Magyarországon a nők politikai képviselete, különösen az országgyűlésben. Ugyanakkor a 2019-es EP-választások némi újdonságot hoztak ebben a tekintetben: mind a női listavezetők, mind a női jelöltek száma…..
Közösségi platform? Igen! Társkereső? Igen! Üzenetküldő? Igen! Mindez lokáció alapon, amivel a közeledben lévő legjobb helyeket és az ott lévő barátaidat és ismerkedni vágyókat is megtalálod? Naná! Ez mind a 20m, amiről többet is megtudhatsz, ha tovább olvasod a cikkünket...
Appot fejleszteni olyan, mint gyereket nevelni. Hosszadalmas, erőt próbáló feladat, ami nem csak a felfedezésről, és a különböző nehézségek legyőzéséről szól, de sikerélményekben is jócskán bővelkedik. Egy új, kizárólag magyar fejlesztésű társkereső applikáció megjelenésével kapcsolatban ültünk le…..
A billentyűzet kérdése nem csak kényelmi, de logisztikai és egészségügyi megfontolásból is kardinális kérdés. Ergonomikus, könnyen cipelhető, több felhasználási módot lehetővé tevő modellek természetesen léteznek, de egyszerre mind - ez talán hiú ábránd. A műfaj jellegzetes típusai azért jó…..
Könnyekig meghatódott Cher, amikor a Kennedy Center Honors idei díjátadó gáláján Adam Lambert a tiszteletére előadta a Believe című világslágere balladisztikus változatát. A díva a közösségi médiában is elismerően írt a fiatal pályatársról...
A mostani hideg, szeles, nyirkos téli időjárásban szinte mindenkivel előfordul, hogy megfázik, vagy elkap valamilyen vírust. Ennek következtében pedig, sok egyéb tünet mellett, eldugul az orra. Mivel ez az egyik legkellemetlenebb érzés, érthető, hogy azt akarjuk, hogy minél előbb múljon el. Manapság…..
Karácsonykor minden kiderül: az is, hogy mennyire ismered a szerettedet, akit megajándékozol. Ezért is olyan nehéz a választás, de szerencsére egy testépítőnél nem nagyon lehet mellé lőni. Mint már megszokhattátok amiben tudunk, abban segítünk, úgyhogy jöjjön egy kis karácsonyi ajándék válogatás,…..
Volt egy cingár haverom, akivel nem találkoztam legalább egy fél évig, aztán úgy hozta a sors, hogy a nyár közepén összefutottunk. Az emlékeimben egy vékony, kicsit pókhasas srácként él, és amikor megláttam egy rövidnadrágban, elállt a szavam. Kérdeztem tőle, hogy hogy hozta össze ezt a kockás…..
Ha kimondjuk azt a szót, hogy kardió gép, akkor mindenki azonnal a fogyásra gondol, pedig ennél sokkal többről van szó ezeknek a gépeknek az esetében. A kardió gépek fő funkciója a szív megdolgoztatása, amit a lehető legtöbb izomcsoport funkcionális mozgatásán keresztül ér el. Az ilyen gépek persze…..
A párkapcsolat nem csak a léleknek, de a zsírpárnáknak is kedvezni szokott, amiknek a gyarapodása általában egyenesen arányos a szakítás esélyével is. Vannak azonban olyan párok, akik ahelyett, hogy kidobták volna sütiszörny kedvesüket, inkább rávették arra, hogy fogyjanak le velük együtt. Ilyen egy…..
Ha otthon akarsz gyúrni, akkor tuti, hogy nem fogod megúszni, hogy vegyél néhány súlytárcsát. Mivel szimpla vasdarabokról van szó, ezért nem is gondolná az ember, hogy a végletekig el lehet menni a válogatásban, amit érdemes is megtenni, hiszen - mint minden mást az életben - tárcsát sem 1-2 évre…..
Ismered azt a viccet, amikor két testépítő beszélget? " -Te szoktál húzódzkodni? - Én? Áhh, hülye vagy? Attól megnőne a hátam!". És milyen igaz! Persze a húzódzkodás nem csak a hátra van nagyon jó hatással, de a bicepsz, a vállak és a mellizmok is meghálálják, ha beleviszed az edzésekbe ezt a…..
Imádok új emberekkel találkozni, mert mindig megkérdezik, hogy hol szoktam edzeni. A válaszom mindig az, hogy a "másik szobában", ami attól függetlenül, hogy nagyon vicces beszólás, mégis igaz. Ilyenkor persze jönnek a kételkedések a bicepszem láttán, pedig tényleg nem poénkodtam: én itthon edzek.…..
Ahogy az orvostudomány egyre meggyőzőbb és szerteágazóbb bizonyítékokkal szolgál a kannabisz gyógyászatilag kedvező hatásaira, úgy szaporodik azon államok száma, ahol a kannabisz különböző formákban elérhetővé vált a betegek számára. Mi is részt veszünk a közelgő budapesti gyógyászati kannabisz…..
A fehérje az egyik legalapabb fitness-táplálékkiegészítő. A testépítők tonnaszám borítják magukba, az alakformálók is be-be dobnak pár grammot egy héten belőle, és sokan csodálatos fogyasztószerként beállítva isszák a példás diéta helyett, hogy utána két órával lelkiismeretfurdalás nélkül ehessenek…..
Tomi from Space 2018.05.26 11:42:03
@SzAdam: Én a Scitec-et mondanám, ízben és minőségben is fasza, árban meg hozza az elvártat. Alap, hogy csak 2,3 kilóst szabad venni náluk is, az 1 kilós drága.

@czerka: Igen, a tömegnövelőt célszerű otthon megcsinálni egy jó fehérje alapból.

@Kopasz Szuzukis: Nekem anno tejallergiám volt, annyira, hogy fostam mindenféle tejterméktől. Mióta fehérjét eszem elmúlt, nyakalhatom a tejet is, tejfölt is, bármit. :)

@Jozsó_: A szóját azért nem ajánlanám senkinek, elég sok probléma van az előállításával és a belőle készült termékekkel is. Nem véletlen, hogy a szójás cégek csilliárdokat öljenek abba, hogy megváltoztassák a róluk alkotott képet...
Ez a Gyárfás-ügy is mindent elmond a mai magyar közéletről. Azon túl, hogy csomó kérdést felvet, bűzlik, mint az egy hetes hulla! Még az egyszeri hírfogyasztónak is szöget üthet a fejében ez az egész. Már aki szokott gondolkodni, és szeret kérdéseket feltenni. (De sajnos, ahogy elnéztem az utóbbi…..
Hallottál már az EMS technológiáról? Az elektromos izom stimulációs tréning, röviden EMS az elmúlt évtizedek fejlesztéseinek eredménye. Speciális igények kielégítésére fejlesztették ki, az edzés hatékonyságának növelése érdekében, valamint rehabilitációs célokra. Ez az eszköz a csontokat, porcokat,…..