Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unclerabbit (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Unclerabbit (törölt) 2011.01.05 18:16:26
Hülye a cikkíró, mert nincs szeme, vagy részrehajló. Volt bátorsága kiírni egy ilyen cikket egy ilyen videofelvétel ismeretében. Ha legalább 1-szer rendesen végignézte volna a felvételt, most lehet én se lennék dühös.

1. verzió: A furgon vezetője nem figyelt, ahogy a csaj se.

2. verzió: A furgon vezetője látta, hogy megy a csaj, csak leszarta, úgy volt vele, majd megáll a csaj, csak nem jött be, mert a csaj nem vette észre, hogy jön. Nem tudom valamelyiknek feltünt-e esetleg, hogy mekkora sebességgel jött a furgon. Eleve a csaj látómezeje mögül jött (számoljuk bele a kapucnit, hideg volt én is éreztem akkor) és látszik a felvételen, hogy mikor kerül bele az autó a csaj látóterébe. Akkor meg is torpan, de akkor már késő, mert az meg jön mint állat.

3. verzió: A furgon vezetője nem figyelt (mert részeg volt), vagy éppen a buzi haverjának a tökét fogdosta. 2. pont második része itt is érvényes.

Amúgy meg a furgon vezetője eleve magasabb pozícióban ült, mint a zebrán kihajtásra várakozó autó magassága. Ültél már bazmeg furgonban? Belátni onnan még a Dunát is. A hülye is észrevette volna, hogy mozog valami az autó mögött, mert a csaj magasabb az autónál és mögötte majd másfél méterrel közlekedett.. És nem volt köd, szakadó eső, vagy hóesés.

Ajánlom figyelmedbe a 9. másodpercet. Jól nézd meg bazdmeg! 1mp alatt hány métert tett meg a furgon? Na? Hányat?
Azt mérjétek le és szorozzátok. És ne kibaszott alsóközépkategóriás autókból teszteljétek a környéket, hanem furgonból.

És máskor a szemeteket mosdassátok ne az ilyen barmokat! Rokon volt?

F@szkalapok!
Ha van egy kis eszetek, leveszitek a cikket és nem járatjátok le magatokat még jobban.

Ja, Béla voltam. Viszlát!
A metróépítés miatt sokáig csak a villamospálya egyik oldalán lehetett autózni a Fehérvári úton a Hamzsabégi út és a Bocskai út között. Most végre visszaállt az eredeti rend, csakhogy ezt útburkolati jelekkel és táblákkal nem sikerült a megfelelő módon jelezni. Az Etele út…..
Unclerabbit (törölt) 2010.12.13 19:52:16
Nem húzom a dolgot: az első Zsiguli idén negyven éve gördült le a futószalagról Togliattiban. A vasfüggyöny mögötti országok autósaira új nap virradt, ekkortól kezdve a béketábor átlépett a modern motorizáció korszakába, amikortól - elméletileg - mindenkinek juthatott autó.…..
Az alábbi észrevételt elküldtem az Ügyfélszolgálatnak is, választ még nem kaptam.      Tisztelt  Ügyfélszolgálat! Örömmel tapasztaltam, hogy a 2010-2011. évi vasúti menetrend felkerült a Máv honlapjára. Ugyanakkor számomra érthetetlen, hogy miért egy NEM…..
Unclerabbit (törölt) 2010.12.02 11:03:12
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
Unclerabbit (törölt) 2010.11.23 14:34:40
@Ati232: ülj le fiam, 1-es.
Évek óta megy huzavona a Margit híd körül, lementek a pályázatok, készültek a szakmai anyagok a kerékpárosok fogalom számára használható infrastruktúra megteremtéséről. Egy ideje úgy tűnt, a viták után végre biztos, hogy lesz kétsávos kerékpárút a kiszélesített északi…..
Unclerabbit (törölt) 2010.11.22 15:36:40
@RaveAcE: Mócsing nélkül nincs jó pörkölt. Mi? :D
Unclerabbit (törölt) 2010.11.22 15:39:42
@d.z.: Ja, hiába a parkoló akkor is a járdára állnak...
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
Unclerabbit (törölt) 2010.11.14 17:36:08
@SÜN: PARASZT
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Pusztító Citroënek... 2010.07.14 13:57:00
...és Nissanok Kínában.A jobbkéz-szabály csak ajánlásnak tűnik. ..
Unclerabbit (törölt) 2010.07.15 07:02:33
@kismajom2: A neved beszédes.
A sport hagyományos értelmezésén nevelkedett tömegek számára sokkoló lehet szembesülni azzal, ami Biciklisfutár Európa-bajnokság címén zajlik Budapesten. Az általános elképedésnek csak az szab gátat, hogy bár Európa legtöbb országából, sőt, Japánból is érkeztek…..
Unclerabbit (törölt) 2010.05.24 14:11:24
@faszharcos: tipikus fasz beszólás!
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
Unclerabbit (törölt) 2010.05.24 09:45:58
Füley István olvasónknak az idén összejött az élet, hiszen az autóbuzéria egyik zarándokhelyén, a Nürburgringen járhatott. És ha már ott volt, fotózott is tisztességgel, ügyesen. A 24 órás versenyt is, melyen sajnos Vida Janiék BMW-je beadta a kulcsot, és a 24h Classic-futamot,…..
Unclerabbit (törölt) 2010.05.20 22:42:21
@Dennis01: Mossa a szélvédőket... :D
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Unclerabbit (törölt) 2010.05.09 00:55:25
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Nem vagyunk egy Ortográf Cirkusz, sőt nagy lendülettel, néha már-már ipari méretekben gyártjuk az elütéseket, például egyszer sikerült leytának írnunk a kutyát, és az Indexben én tartom a szó közepén elhelyezett vesszők örökös rekordját. Általános harmadikban pedig két…..