Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desaster

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nap az egész, de már hagyománya van, és a hangulat nagyon jó! Aki tud, menjen. Íme a hivatalos sajtóközlemény:2010.ápr.23-24-én kerül megrendezésre a VI. Göcseji Amatőr Filmszemle. A filmvetítések mellett, rock-pop és jazz koncert a szabadtéri színpadon, érdekes…..
Desaster 2010.04.20 17:22:14
Desaster 2010.04.21 09:55:26
@Wostry Ferenc: Kösz a választ, ennyire barom nem vok, csak tegnap délután néhány percre lekerült a nevezett cikk az oldalról.
Desaster 2010.04.21 10:13:25
@Wostry Ferenc: A lényeg, h a cikk kint, nagyon jó iromány, a filmet meg lecsekkolom vhonnan.
Baaad Movies Évzáró - 2009 (1) 2010.01.22 10:47:00
Íme 2009 kedvencei és anti-kedvencei, persze teljesen szubjektíven, csakis a saját véleményem alapján! Hamarosan összedobok egy kicsit lazább listát is a kedvenc jelenetekről, alakításokról, satöbbiről is, de egyelőre maradjunk csak a filmeknél!Top 10, amiket a legjobban szerettem:…..
Desaster 2010.01.23 10:03:58
@Atilye: Kapcsold ki a buzi játékaidat, és nézz körül az országban, te kis kocka! A kisemberek nyomorognak, a kis-; és középvállakozók a csőd szélén, tombol a cigányterrorizmus, az oktatás, az egészségügy romokban, a jelenlegi komcsi kormány népnyűzása nem ismer határokat! És még te beszélsz szar felfogásról, meg köcsög nácikról? Le merném fogadni h vmi kis 2. kerültei, újgazdag ficsúr vagy, akit a szülei kurva magas életszínvonalon tartanak, és nagy ívben baszik arra, h mi történik a többi, csóringer vesztessel. Persze, a kisemberek a hibásak, amiért nem halnak önként éhen, véletlenül sem a karvalytőkések, áh, dehogy...

"Nekem igenis baromi jól esett milor a köcsög nácikat egy bottal szanaszét verték ;) "

1., Nem köcsög náci, hanem egy bátor katona, aki az életét adta a társaiért! Tudod, hülyegyerek, ilyen német, magyar, finn, spanyol, stb. katonák védték a te és az én nagyszüleimet is, a '40-es évek első felében, a komcsi férgektől!
2., Igazi kis übertoleráns vagy! Zsidózni nem szabad, de azért a köcsög nácikat jól esik bottal szétverni, mi? Tudod mit? Nekem meg az esne jól, ha az összes kis liberális balfaszt, akik még most is (amikor Magyarország romokban hever) náciveszélyt kiállt, ugyanolyan elbánásban részesítenék, amilyenben 2006.10.23.-án a rendőrség részesítette a békésen megemlékezőket, Budapesten! Néhány törött borda rátok férne, libsi seggfejek!
Desaster 2010.01.23 17:19:45
@Atilye: "Ilyen a magyar nép ;) Próbálja másra fogni, hogy lop, csal, hazudik."
Dolgozz te is napi 8 órában, 3 műszakban, és a hó végén az utolsó filléreidet kuporgasd, h enni adj gyermekeidnek, és majd amikor azt látod, h minél többet gürizel, annál hitványabbul élsz, na majd akkor kezdj el okoskodni arról, h ki és mennyit lop!

"Hát ha egy icipicit is tisztában lennél a történelemmel, akkor nem azt mondanád, hogy "bátor katona", hanem, hogy egy gyarló ember aki ha éhes volt és nem volt mit enni, megölte a társát majd megette."

Nemtom te Sztálingrádnál mennyi átéhezett nap után fanyalodtál volna rá az olyan finomságokra, mint a ó, a patkányhús, stb. Mindenesetre a német katonák többsége rohadtul nem a NS ideológiában hitt, hanem a hazáját szolgálta. De ahogy elnézem, a te történelemtanárod a nagy tarantino lehetett...

@ARSENAL4EVER: majd nem fogsz, ha kikerülsz a nagybetűs életbe...