Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakos Andris

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsúfolt központok áruellátása minden nagyvárosban egyre komolyabb problémát jelent, de ennek kiküszöbölésére a most Rómában bevezetett koncepció akár más európai városok számára is megoldást nyújthat. A városi áruáramlatok a teljes forgalomhoz képesti 10-15%-os…..
Ebben a bejegyzésben egy picit más megközelítésben világítjuk meg a logisztikai folyamatokat és kísérletet teszünk röviden, gondolatébresztőként „makroszkopikusabb” szemléletben írni, mint azt általában szoktuk. A mai témánk ugyanis nem egyetlen vállalat…..
Új szokást szeretnénk meghonosítani a blogon, méghozzá a következőt: szemezgetünk az interneten fellelhető szakmai cikkek között és - mivel ezek nagy része külföldi - lefordítjuk azokat. A cikkeket mi fordítjuk le, ami azt jelenti, hogy nem irodalmi igényűek lesznek, de mindent…..
A FigyelőNet-en is olvashatnak rólunk, ezen a linken!"Az egyetemisták a gyakorlatban is kipróbálhatták a Műegyetemen megszerzett tudásukat, mellyel havi szinten több milliós költségmegtakarítást értek el egy multinacionális italipari vállalatnál és emellett elnyerték a…..
Az MLBKT és a LeanCenter közös programot szervez az IPAR NAPJAI 2010 kiállítási csokorra, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. A LEANdustria fórum célja, hogy az ipar neves szakkiállításával párhuzamosan módot teremtsünk az érdeklődőknek a lean menedzsment, a…..
A Mai Piac és a csoport vezetősége között létrejött megállapodás szerint a két fél együtt fog működni, és a Mai Piac célközönségéhez tartozó vállalatoknak ingyenes állapotfelmérést végez és ötleteket ad a lehetsége fejlesztési irányokra vonatkozóan. További…..
Szeretném közvetíteni a fiatal logisztikusnak készülő hallgatókat is soraiban tudható JuveLog egy rendezvényét!"LogUp Időpont: 2010. március 16.  17:00-19:00 Helyszín: Heller Farkas Főiskola, 1077 Budapest, Rózsa u. 4-6. Ismét lehetősége nyílik minden, a logisztika…..
A minap jelent meg a Raktáram.hu-n egy viszonylag hosszú lélegzetű interjú a csapattal, a teljes cikk ezen a linken olvasható!   "A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 4 végzős hallgatója, Antal Norbert, Bakos András, Sztrapkovics Balázs és Takács András…..
A március 3-i Világgazdaság Logisztika mellékletében találkozhatott velünk mindenki, aki olvasta azt a számot! Aki nem, az három dolgot tehet: 1. a Világgazdaság Online-on előfizet (csak így nézheti meg az archívumot), vagy 2. kölcsönkéri a szóban forgó számot az egyik…..
A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. felhívására jelentkezett 2009 nyarán a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem négy logisztikai mérnök hallgatója, akik a "Lean kultúra fejlesztése a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.-nél" című pályázatukkal nem csak a…..
2010. február 10-én jelent meg a www.raktaram.hu honlapon a felhívás az MLBKT minikonferenciájára, ami akövetkező címet viseli: Lean szolgáltatások a gyakorlatban. Az MLBKT Oktatói Tagozata és a Lean Tagozat közös rendezvénye invitálja az érdeklődőket A lean szolgáltatások a…..
A Lean LOGISZTIKA Rendszertervező és Folyamatfejlesztő Csoport alapítói a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Karának Közlekedésüzemi tanszékén végzős logisztikai mérnök hallgatói. A szakértő csoport célközönsége azon hazai és…..