Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rainy_day_coffee

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vegyes érzésekkel engedtem el Bencét az egy hét után. Egyrészt hozzászoktam hogy velem van, hogy mesterségesen kialakított életünket éljük, másrészt kicsit örültem hogy egyedül lehetek kicsit. Bele akartam vetni magam a kintlétbe, meg akartam élni minden szinten, és tudtam ezt csak egyedül…..
rainy_day_coffee 2018.03.22 14:52:48
.
  Sok emberrel beszélgettem a társkeresőn, valakikkel találkoztam is, de nem ez volt a lényeg. Szerettem volna „benne maradni a közösségben”, mintha semmi nem történt volna Nem szerettem volna hogy hirtelen eltünök, mégha valószínű senki nem vette volna észre. Magamnak hazudtam azzal, hogy amíg…..
rainy_day_coffee 2018.03.10 11:10:32
.
  Ma kimentem Zsolthoz, beszélgettünk, ettünk, kicsit kizökkentem, és egy őszinte ember társaságát élveztem. Sokat adott ez az este, és csak remélni tudom, hogy sokáig emlékszem rá, tartós lesz és segít felállni. Zsolt sok érzést felszabadított bennem. Tudtam, mikor…..
rainy_day_coffee 2018.02.22 22:02:15
.
  A történtek, mikor a nyaralás után a sürgösségin kötöttünk ki, azonnali vakbélműtétre várva, előhoztak bennem újabb kérdéseket. Mi van ha ez velem történik? Természetesen nem azért merült fel ez bennem, mert őt kevésbé sajnáltam vagy kevésbe aggódtam miatta, amikor ott feküdt védtelenül,…..
rainy_day_coffee 2018.02.09 19:25:28
.
  Voltam vizsgálaton. Újabb fél év telt el, vagyis összesen egy az első óta, tehát kiderül a vírusszámom is két hét múlva.  Ez sok mindent eldönt, emelkedett vagy csökkent, esetleg maradt a múltkori magas érték. Ha nem csökkent, valószínű gyógyszert kapok. Kettős…..
rainy_day_coffee 2018.01.23 16:17:47
.
  A héten a sokadik olyan esemény, amin tudtam, túl kell hogy essek. Kristóf eredménye már szerdán megvolt, de mivel dolgozott, nem tudott elmenni érte csak pénteken. Szabadságot vettem ki, egyrészt Vele szerettem volna lenni, ha már a hétvége nem szabad, másrészt nem tudtam volna…..
rainy_day_coffee 2018.01.17 19:14:15
.
A minap az egyik poszt alatt (Kivándorlás és kormány: sötét kép rózsaszínre festve) jött fel a szokásos vita, konkrétan az egyik kommentelő írta, hogy most akkor márpedig mondjam meg, hogy akkor Orbán Viktor felelős-e az elvándorlásért, és miért nem. Noha a hozzászólás szándéka elég nyilvánvaló…..
rainy_day_coffee 2018.01.06 15:39:50
@geegee: En Marylandben elek, messzebb a parttol. Itt csak par centi ho hullott, de rohadek hideg van ket hete kb. A parthoz kozelebb tenyleg eleg gaz a helyzet.
  Most, mikor újra megnéztem az írásaimat jöttem rá, hogy régen írtam és alig arról, hogy boldog vagyok! Az ember sokkal könyebben írja le a boldogtalanságat, sokkal egyszerűbben jön ki a szenvedés belőle, ami enyhülést hoz. A mély érzések többször szomorúak, mint vidámak, a világirodalom…..
rainy_day_coffee 2017.12.27 18:32:55
  Megvannak a második eredményeim. Egy órakor akartam felívni az ambulanciát, be is volt állítva a telefonom emlékeztetője, bár nem valoszínű, hogy elfelejtem, hiszen egész nap emiatt áltl görcsben a gyomrom. Mindenki elment ebédelni, egyedül maradtam az irodában, ami azt váltotta ki belőlem, hogy…..
HIV, ahogy én él(t)em meg. mikor? 2017.11.27 15:40:44
  Elolvastam egy cikket az Interneten a betegségről, bárcsak ne tettem volna. A Facebook-on osztotta meg egy ismerősöm a Népszabadságból. Miközben olvastam, megint visszakerültem a spirálba. Annyira koncentrálok ilyenkor, amikor ebben a témában olvasok, hogy pattanásig feszülnek az idegeim és…..
HIV, ahogy én él(t)em meg. pánik 2017.11.11 10:37:30
  Lázas vagyok. Most már asszem lement, de tegnap egész nap az votlam. Kimentem Vikihez pénteken, Zsolti, Viki, én. Persze nem beszéltünk Zsoltival a dologról, nem is tudja, hogy mi van velem, Legalábbis remélem. Lehet, lesz idő, amikor beavatom, hiszen ő érinett és nem csak barát kategória, de…..
rainy_day_coffee 2017.11.14 19:50:50
HIV, ahogy én él(t)em meg. skizo 2017.10.31 16:41:57
  Ádám közölte az eredményeit. Írt Facebook chat-en (!), hogy volt orvosnál, és megvannak a számok, amikre nem igazán emlékszik, csak valami olyasmire, hogy az immunrendszere kilencszáz, a sejtszáma meg tízezer és a fertőzés neki is egy éven belüli, tehát friss.  Nem értek semmit! Magas…..
  Megint a spirálban. Régóta nem írtam, mert tudom, ha elkezdem, akkor megint belekerülök egy olyan mély állapotba, amiből nehezen tudok kijönni. Félek leírni az általános érzéseimet, ha papírra vetem őket, akkor valóssá válnak, és nem csupán egy gondolat, hanem igaz lesz. Kíméletlenül és…..
  Túl vagyok azon a napon, amitől a legjobban rettegtem eddig. Legalábbis lezajlott. Az odavezető úton többször majdnem elájultam, annyira dobogott a szívem, hogy arra gondoltam, még egy lépés és a hatalmas erőkifejtéstől leáll a szívverésem. Valahogy eljutottam a házig, csengettem, és mint egy…..
Viktor fiam már régóta rágja a fülem, hogy készítsek pupusast, mert Ők a haverokkal már többször is kóstolták - és nagyon ízlett Nekik. Őszintén, fogalmam sem volt, hogy mit is takar ez a fura név, de rengeteg receptes blogon rátaláltam a leírásokra, és rá kellett ébrednem, hogy egyfajta divatja…..
Talán észrevettétek, hogy kicsit fékeztem az elmúlt hetekben...
rainy_day_coffee 2016.03.04 15:53:48
Ezúton szeretnék minden kedves olvasónak és követőnek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni ezzel a fotósorozattal, amiben elkészítem ezt a klassz kis házikót. Legyen szép és meghitt mindenki Karácsonya!..
rainy_day_coffee 2015.12.24 02:18:34
Kezdődik az ősz, ami egyet jelent a kápia szezonnal. Ez a zöldség az, amit bármibe is tegyük, garantáltan fel fogja dobni az ételt. Jó, azért a mákos gubánál vigyázzunk inkább. :) A kápiából érdemes ilyenkor betárazni: mikor szezonja van, általában dupla adagot veszek.…..
rainy_day_coffee 2015.09.25 13:38:04
Az ötödik íz Buhera barbecue 2015.05.11 21:05:01
Apám nyugodt, józan, gyakorlatias figura. Időnként viszont kitör belőle az impulzív vásárló, vagy valami ilyesmi. Inkább csak ilyesmi, mert pl. hónapok óta keres használt cukrászati keverőgépet kenyér dagasztásához, hogy ne legyen nagyanyámra utalva (az pékeknek való ipari…..
A Roma Sajtóközpont Masina mesék projektjének keretein belül Szomolyán jártunk Mautner Zsófival. Vendéglátónk, Irénke mutatta meg ezt az egyszerű, de nagyszerű ételt, amely egyébként nem csak a helyi romák kedvence, de az olasz konyhában is előkelő helyen áll pasta fagioli néven. Hozzávalók: A…..
rainy_day_coffee 2015.04.16 08:58:38
Romani Gastro Krumpli, ha hímes 2015.04.03 09:02:47
A következő praktikát egy ősrégi húsvéti magazinban találtam, és annyira megtetszett az ötlet, azonnal el is készítettem, és hát nem csalódtam. Mi más lehetne krumpliból, és egy kis baconből, mint hímes tojás?! Igazi mutatós, "utolsó pillanat" megoldás. A parázskrumplit…..
Steak - avagy egy húsimádó non plus ultrája Mi lehet, ami egy húsimádót a legnagyobb lázba hozza? Azt hiszem ez a fénykép, ez az íz, ez a gasztronómiai élmény. Vagyis maga a steak, a mediumra sült steak. Szóval lesz most sok fénykép - és kevés duma... A bélszínt…..
rainy_day_coffee 2015.03.17 19:58:33
@mojoking77: Hol fozott az ember? Otthon fozott. Maganak csinalta? Maganak csinalta. Most akkor magaddal vitatkozol, vagy velem?
Fehérborban párolt, gombás, tejszínes csirkepaprikás Vettem tíz darab csirkecombot, amelyeket aszalt szilvával szerettem volna megtölteni, majd megsütni - de a gyermekeim közölték, hogy ne variáljak, készítsek valami egyszerű ételt... Így jött a csirkepaprikás, azonban…..