Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horstappert

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fehéren feketén Garancia 2010.01.30 10:18:00
A lépcsőházban, a kukában találtam ezt az aranyos levelet. Lehet, hogy ezt is csak a baráti nyugdíjasoknak küldték ki?Amiről most nem szeretnék bővebben írni, de fontos probléma:- Ki, hogyan és miért tartja nyilván adatainkat?- Mikor és miért zaklat vele?- Hol lehet ezt…..
horstappert 2010.01.30 23:15:08
Jó kérdés!: "Van otthon tv?"
A komment többi részére így, ennek fényében, ha egyetértést nem is, de a megértést mindenképpen biztosítom.

A levél (levelek) tartalma másodlagos a formájához képest.

Jött először egy bemutatkozás Viktortól, egy pénzbefizetési csekkel.

Dekódolás: Higgy és erősítsd meg a hited egy anyagi áldozattal. Legyél részese ennek a közös erőfeszítésnek tudattal, akarattal, tettel és anyagi hozzájárulással. Hogy majd a siker is legyen tudati, akarati, és anyagi, a befektetésed minden dimenziója térüljön meg és erősítse egymást a fejedben.
Klasszikus marketing az 1950es évek jobban pörgő országaiban. Ma is jól működik ott, ahol az emberek még nem rendelkeznek olyan saját tudatvédelemmel, mint ahol ez már régebb óta megy. de jól működik ez még a gazdagabb országokban a hit terén, ahol egyházak épülnek erre a marketingre. Hát igen, a hit az egyik utolsó olyan intim területe a tudatnak, ahol még az ember jobban "sebezhető".

Szerintem zseniális. A vevőt körbe kell udvarolni, érdeklődést, majd érzelmi elköteleződést kialakítani, majd kicsi összegek beszedésével bevonni és saját (képzeletbeli) érdekeltségévé tenni az eladni kívánt árút. Ha nyer a termék/párt,akkor megtérül a befektetésem anyagi része is.

A másik levél is valami hasonló. Arról nem beszéljünk, hogy politikusaink agyában milyennyugdíjas-kép él. Van A NYUGDÍJAS. Ez a nyugdíjas csak a havi fecnijét nézi és abból él. 100 Ft + reményében képes szavazni bárkire, még a szocikra is. Ezért többet kell neki ígérni. Mindegy hogy mit, lényeg, hogy a mi ígéretünk legyen az utolsó, hiszen úgyis csak néhány napig terjed a memóriája.

A garancia letépős része valami 90es évek elejei sorsjegybiznisz feelinget hoz elő. Ezt a fecnit majd be lehet mutatni. Ez az igazi értéke. Hogy papírunk van róla. Ez így már tuti nyerő. Majd jöhet a szoci képviselő, hogy így meg úgy, majd jól a képébe nyomjuk ezt a fecnit és akkor megnézheti magát. Mert itt garancia van ám, nem pedig átverés.

Erről még többről van szó. Az önbecsülésről. Hitegettek, elnyomtak, amortizálták a nyugdíjam értékeit, egész élet munkája után a képembe röhögtek, de most ennek egyszer és mindenkorra VÉGE! Itt van a kezemben a garancia.

Szintén zseniálisnak tartom.