Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swen

0 bejegyzést írt és 1066 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Burzsoá proletárok 2007.06.01 19:42:00
"Ez egy plebejus érzelmű nemzedék volt. Még akkor is, hogyha a plebejus szó alatt a patrícius hajlamúak mindig valami bezárt lábszagú művetlen dolgot szoktak érteni."Na figyelj, plebi. Felőlem lambadázhatsz még akármeddig ezzel a szar plebejus szöveggel. De volna itt egy…..
Vagy nagyon nincs érzeke a Busz magazin képszerkesztőjének a képekhez, vagy csak ki akartak cseszni a spanyol királyi párral. Biztos nem felejtik el, hogy milyen szar volt pár éve Ibizán.Mi másért pakolnának egyébként az újság címlapjára egy olyan képet, amin a királynő épp…..
A TV2 volt oly bűbáj, hogy tájékoztasson minket a Házdoktor szinkronnal kapcsolatban, gondoltuk megér egy posztot a dolog. Ami Hugh Laurie magyar hangját illeti, azt mindenki tudja, hogy a nemrégiben elhunyt Szakácsi Sándor szinkronizálta addig, amíg bírta, és ezt tessék…..
w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..
swen 2007.05.30 08:12:36
Nem érted, hogy miről szól, dr. Stein? Pedig tök egyszerű. Wé megint megsimogatta Gyurcsány buksiját egy kicsit, lelket akar önteni belé, csak azt nem értem, miért nem írja meg privátban. "Folytasd Feri, jól csinálod, ne hagyd abba, ne foglalkozz a pártoddal, ott hülye mind, te vagy a király, go, go !! "Erről szól. "Kapitalizmus kell nekünk, azzal az aprósággal ne foglalkozz, hogy a pártod nevében ott van a "szocialista" jelző, ez az apróság elhanyagolható. Nem baj, ha elbukik a pártod, de te hős leszel, nagy leszel, nagy vagy, csináld!!"

A francba, erről szól a poszt.

Én is kapitalizmust akarok. Ebben egyetértünk Tótawé Árpáddal. De gondoskodó állammal, amit jelenleg a Fidesz akar nyújtani nekem és nem Gyurcsány, meg a belé szerelmes Wé. Nem lehet más az állam, mint gondoskodó, mert ez a magyar nép még nem tanult meg magáról gondoskodni. Nem nőhetett fel a feladathoz, nem erre tanították, ez az idő kevés volt. Megélhetési gondokkal küzdenek az emberek, nincs lehetőségük az öregkorra tartalékolni. Az államnak törődnie kell az öregekkel, a betegekkel, az állatokkal. Mint ahogy a nálunk igényesebb kapitalista kultúrákban teszik is.

Nem baj Wé, te csak tarts ki a gyurcsányod mellett és üzengess neki. Mondd el azt is, amit én üzenek. Rossz pártot választott, a harca a magyar nép felemelkedéséért csak szélmalomharc marad. Meg aztán a milliárdokon ülve, onnan fentről minden másnak tűnhet. Azok a kis sovány pontocskák ott lent mi vagyunk. Tudod, a betegek, az öregek. Akiknek a sorsáról körzővel meg vonalzóval döntöttetek.
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
w Hurrá, buktunk! 2007.04.23 10:00:00
Juhé! Nem lesz Magyarországon foci-eb, se fölösleges stadionok, se huligánok!..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
swen 2007.04.12 20:56:24
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
w Kénkő újratöltve 2007.03.30 02:52:00
Erre nemhogy a betegágyból, de a ravatalról is felkapnám a fejem. Sőt onnan pláne. Van pokol! A pokol egy valós hely, ahol azok égnek, akiknek nem sikerült elhinni, hogy ez tényleg így van. Benedek pápa kifejezetten cáfolja azt a gyanús modern állítást, hogy ez a mese igazából…..
w The Final Countdown I. 2007.03.26 08:00:00
Bökjünk rá a római szerződésekre, és mondjuk, hogy azzal kezdődött a ma is tartó folyamat: ötven éves az egyesülő Európa. Ha leszámítjuk Adolf Hitler rövid életű kísérletét. A kérdés az, van-e ebben még ötven év. A test Európa teste, cselekvőképessége satnya.…..
Az MTV szombat este a Dob+Basszus helyett emlékműsort szentelt a tragikusan fiatalon elhunyt Kaszás Attila emlékére. Riportok, színházi előadások részletei váltogatták egymást, majd se szó – nyugodj békében! -, se stáblista, netán reklám, egyszer csak lekeverték, és…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
swen 2007.03.21 20:53:58
Az emberek nagy többsége hinni akar valamiben, és minél rosszabbá válik az életük, annál inkább hinni akarnak. A hit az a szalmaszál, amibe kapaszkodnak azért, hogy megtalálják a békéjüket, nyugalmukat és ne féljenek a haláltól, vagy hogy könnyebben elviseljék a napi problémákat. Ezt használják ki az egyházak. És emiatt létezhetnek ezek az egyházak.

Hiába jó a poszt, hiába tartják sokan csalásnak pl a szcientológiát, mindig lesznek, akik hinni fognak a tanításaiban. Mert nem csak rosszat ad nyilván, hanem jót is. Különben senki sem lenne ott. A befolyásolható emberek, a lelki bizonytalanok kiváló alanyok az agymosásra. Nem az egyház csapja be őket, ők csapják be saját magukat. És ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Csak a saját kárukon tanulnak, ha olyasmi történik velük, vagy nem tanulnak, ha nem akarnak tanulni. Nagyon sok a gyenge akaratú ember, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel. Gyakran egyedül vannak és sokat jelent a számukra a közösség, akik hasonlóan gondolkodnak, közös programjaik vannak. Olyan ez, mint az árpádsávos zászló. Nem szóltam hozzá ahhoz a poszthoz, most elmondom: az is egy közösséghez való tartozást, összetartozást jelképez. Mert az emberek nagy része tartozni akar valahova, legfeljebb nincs elég esze, vagy erős lelke, esetleg kellő áttekintése vagy lehetősége ahhoz, hogy megfelelőbb, kevésbé ártó és ártalmas közösséget válasszon.

De hiába ítéljük mi meg vagy el őket, belső indíttatásból kell hogy rájöjjenek, ha valami helytelen. A tiltás a gyereknevelésben sem működik túl jól. És minél jobban támadják őket, annál inkább védik a közösségüket.
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..
Igen kérem szépen, ma van a nagy nap, az RTL klub jóvoltából megkapjuk az ABC egyik idei nagy durranását, a Címlapsztorit, ami Ugly Betty egyébként, de nem merték meghagyni az eredeti címet, mert akkor szombat este a kutya nem nézné a "csúnya lány a divatlapnál, hej de…..
comment:com Áll még a híd 2007.03.15 22:22:00
Bármennyire is szerettünk volna fogást találni a Hír TV és a Magyar Nemzet kistestvérén, a ma hajnalban indult Lánchíd Rádión, örömmel jelenthetjük be, hogy nem sikerült. A rádióban reggel még elcsíptünk egy bolsevikproletározást, de a délutáni eseményeket már…..
A Petőfi-szobornál beszédet mondó Demszky Gábornak nincs egyszerű dolga, az m1 közvetítéséből az derül ki, hogy úgy kell üvöltenie a mikrofonba, mint Lemmynek a Hegyalja-fesztiválon. A köztévé ugyanis úgy döntött, hogy a térhangot nem adja be, csak a szókon mikrofonjából…..
w Tűzszínű pizsama 2007.03.14 06:30:00
Fölkúrtam a fejlécbe az árpádsávot, hujhuj. Nesztek. Gondolom, majd jön valami übermagyar, és elmeséli, miért nem való nekem. Addig is megpróbálom kitalálni. Nem fogok a nyilaskereszttel szarozni, jóhiszemű leszek. Nem azért lengetik, megmondták, és ezek becsületes…..
Kezdjük ott, hogy én Bakács Tibor Settenkedőt nem nagyon komálom, úgyhogy ha most jót fogok írni róla, akkor az már-már objektív értékelésnek számít. Tehát friss áru érkezett a Nap-Keltébe, hogy miért pont Bakácsra esett a választás, nem tudom, nem vagyok tisztában a…..