Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldiii

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
boldiii 2009.04.02 00:44:26
Pártunk és Kormányunk felfedezte az a Fekete Lyukat, ahol éve óta ÖMLIK ki a pénz, és lassan, alattomosan tönkrevágja az országot és a gazdaságot ... A benyújtott adóváltozások keretében a cafetéria felét adóztatnák meg, egy roppant alacsony, barátságos 62%-os személyi…..
[Frissítve: 2009. március 26. 16:21] A helyzet az, hogy Rosszqtya időről-időre küldözgeti nekünk a tilosban parkolós képeket kitartóan, de rendszerint ezek örökre a raktárban végzik, mert Budapesten tilosban parkoló autókkal Dunát lehetne rekeszteni és senkit nem hoznak igazán…..
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..
A Mogyoródi-patak négy várost és két pesti kerületet érint, mielőtt a Dunába ömlik (a Szilassal). A forrása természetesen Mogyoródon van. Ami viszont kevésbé magától értetődő: egy eladó magántelken. Sőt - mint az ingatlanost felhívva megtudtam - egy magánházban, ugyanis…..
"A kacsapástétomra is rá lehetne írni, hogy nyomokban kacsát tartalmaz. Fotó a Lidl-ből" - írta Lukit. Mintha nehezményezné, hogy miért arról az összetevőről nevezték el a nyálcsordító terméket, amelyiknél két húsféléből is több van benne, nevezetesen…..
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Hív a haver: „Figyi, mi van, ha nem fizetem vissza a lakáshitelt? Kiszámoltam. 1 éve vettem 20 millárért egy új lakást, vettem fel rá 18 milliónyi CHF hitelt. Most úgy 24 millióval lógok a banknak, miközben a lakást 18 milliónál drágábban egyszerűen lehetetlen eladni (a…..
Utazó Kiskövet Zsarol a Bamco 2009.03.17 16:51:00
A négyes metró fúrásával megbízott Bamco konzorcium továbbra is gúnyt űz a magyarokból, és egyre több pénzt követel. Magyarisztánban nagyon kevés ekkora méretű építkezés van, és még kevesebb olyan ember, aki egy ekkora építkezést átlát. Ezért eddig a Bamco hatalmas…..
Wágner úr csendes hétköznapjait az általa zsírköcsögnek nevezett egyének színesítik, bár nem éppen oly módon, ahogy az ember a változatosságra vágyik. Csak az a kérdés, hogy mindezt mért teszik az emberek és főleg mért a saját kis környezetükben? Egy rövid, viszont nagyon…..
boldiii 2009.03.12 11:10:02
@Pepe83: Ez egy vicc. Szóval azért, mert aki szabálytalan, az legalább odafigyel, nem lesz baleset?

Szerintem meg az, aki szabályos, hirtelen meg fog lepődni, hogy most mi van, ez mit keres itt, és sokkal könnyebben elüti eközben a gyalogost.

Van olyan jobbkezes utca, hogy balra sokkal jobban kell figyelnem, mint jobbra, annyi a szabálytalan. Ilyenkor könnyen megesik, hogy én nem tudom megadni rendesen a jobbkezet, csak azért, mert a sok szabálytalan miatt már arra szinte nem is tudok odafigyelni, amire kellene!
A másik tarkával játszadozni nem illik. És a szabálytalan szembehaladó, 15 km/h mellett tuti biztos, hogy nem ugrik ki egy gyalogos az úttestre egy mikrobusz mögül? Tudjátok, az a gyalogos, aki nem számít a szembejövő kocsira, mert ismeri a környéket.

Szóval a szabálytalan 100-ból 95x nem okoz bonyodalmat. A maradék 5 esetért viszont elvenném a jogsiját. Ez erről szól, nem a 95 esetről!
FASZKIVAN! blog Az innovatív... 2009.03.10 18:13:00
Nem is olyan régen, alíg pár éve, egy szokványos hétköznapi, suli utáni kocsmázás alkalmával egy haver mesélte a következő sztorit.Kocsmázni voltak egyszer egy társasággal, hol máshol. Várakozásnak megfelelően hozták a szintet, alaposan lerészegedtek, annak rendje és módja…..
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
 Ugyan egy év telt már el ama nevezetes népszavazás óta, de az utóbbi időben annak értelmezése többször is napirendre került, leginkább a miniszterelnök jóvoltából. Gyurcsány Ferenc aktuális turnéján  hivatkozott rá abban az összefüggésben, hogy ez volt az a…..
boldiii 2009.03.08 20:54:24
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
A Művelt Alkoholista Obiztatás 2009.02.17 14:00:00
Borászkörökben az Országos Borminősítő Intézet közutálatnak örvend. Hallottam már olyan megfogalmazást, hogy az OBI a sztálinizmus utolsó bástyája, de a higgadtabbak szerint is megreformálhatatlan, parazita szervezet. A közjót szem előtt tartva, szerkesztett formában…..
boldiii 2009.02.17 19:23:48
@kobalt: Most akkor itthon sem pancsolnak, mert van ellenőrzés? De ha nem lenne ellenőrzés, pancsolnának? Valami nem stimmel a logikáddal.
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
Szegény Nervus kifogott a városi forgalomban egy frusztrált taxist, aki idegbajos lesz, ha három másodpercnél tovább kell egyhelyben állnia. Valljuk be, ez ebben a szakmában jelentős hátrány. Vajon mit csinálhat emberünk, ha dugóba keveredik? Főbe lő valakit? Vagy saját…..
Nem tudni, hogy a kereskedelmi TV csatornák műsorszínvonala hozta-e az áttörést, vagy egyéb behatások is felelősök a szürkeállomány ipari méretű leépüléséért, mindenesetre a jelszóválasztási fantáziátlanság az emberek többségénél katasztrofális. Az Errata Security…..
Megszoktuk már, hogy a politika egy össztársadalmi felháborodást kiváltó bűncselekményre kizárólag a Btk. szigorításának igényével bír reagálni. Most is ezt történt, a Fidesz egyik képviselője előállt egy javaslattal, amely szerint az Amerikai Egyesült Államokban létező,…..
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..