Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blazy

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sphere A sötétség éjszakája 2021.08.20 08:51:17
  ...akkor még nem tudtam, hogy ez jó döntés volt, hogy Naomi már fordul is vissza Cruces felé a családommal, hogy nekik legalább sikerül elmenekülniük, az elől, ami még előttünk állt. Ha tovább időznek ott, akkor rájuk is az várt volna. Nem tudtam, talán csak éreztem, hogy történni fog valami még,…..
Sphere A sötétség éjszakája 2021.08.20 08:04:40
    Nellis-1 űrsikló, 155 mérfölddel az Indiai-óceán felett, 2042. október 26. 20:05 p.m. (UTC-8)     Amint Carla Lucia és Helen rákapcsolták magukat az életfenntartó rendszerre és az orvosi adatokat gyűjtő panelre, a második pilóta a magasan előtte látszó, bal oldali, zöld háttérszínű kijelzőre…..
Sphere A sötétség éjszakája 2021.08.16 13:43:44
         Nellis-1 űrsikló, 195 mérfölddel a Villingili-atoll felett, 2042. október 26. 18:40 p.m. (UTC-8)     -        Hajó, itt Kentucky Irányítás! -        Kentucky, Nellis-1 válaszol. Jó estét! -        Jó estét a visszatérő csapatnak! Dick, teljesen jók vagytok! Úgy tűnik, Vandenberg…..
Sphere A SÖTÉTSÉG ÉJSZAKÁJA 2021.08.09 17:04:27
     2010. október 12-én az emberiség megmenekült. Nyugati parti idő szerint négy perccel délután egy óra előtt a mikroorganizmus kolóniája ott veszett a Dineeze romjai alatt. Az anyaorganizmus elhagyta a Földet. A kis csapat, az érzelmi közösség fellélegezhetett, majd esküt tettek, hogy a nagy…..
Sphere A SÖTÉTSÉG ÉJSZAKÁJA 2021.08.08 07:44:38
                                                                                     0.                           Santa Fe Train Depot, San Diego, Kalifornia, 2010. október 12. 13:13 p.m. (UTC-8)     Jean leültette kislányát a vonaton a helyjegy szerinti ülésre, azután maga is helyet…..
Sphere A SÖTÉTSÉG ÉJSZAKÁJA 2021.08.07 16:49:25
   Bea Beának ajánlom sok-sok szeretettel a kitartásáért és végtelen kedvességéért, aki végig bátorított arra, hogy megírjam                                                           I.                Főbb szereplők:     Helen La Rue – harmad osztályú űrhajós, rakományfelelős (SSTS-2…..
Alimento Az édesburgonya 2014.05.09 21:30:34
Az elmúlt napokban összefutottam egy édesburgonyáról szóló cikkel a Paleország nevű oldalon. Azzal semmi gondom sincs, hogy valaki megpróbálja felhívni egy-egy élelmiszerre a figyelmet. A problémát én ott látom, ha a nevezett élelmiszer pozitív tulajdonságainak hangsúlyozása együtt jár egy másik…..
A levélíró szerint a XIV. kerületi posta garantáltan nincs a helyzet magaslatán. Hiába várta a postást, annak állítólag egyszerűbb volt bedobni a postaládába a várt csomagot, mint becsengetni és szerintük ez jól is van így. Ahogy arról sem tehetnek, hogy a külföldről…..
Blazy 2010.01.22 21:11:47
Amikor azt olvasom, a posta u.olyan szar mint a BKV, eszembe jut, hogy nekem mindig pontosan jön a busz és kb. 15-20 éve megkapom /pontosan/a leveleim, értékküldeményeim, és pénzem. Mindkét céget emberek csinálják, naponta, csak kisebb mértékben gépek. De amit emberek irányítanak, ott hiba is akadhat /BKV, MP.ZRT, MÁV, Polgármesteri Hiv., egy kis pékség, Kórház, könyvkiadó, stb. Az átlagkézbesítő kb. 35-45 ezerrel keres kevesebbet /nettóban/, mint a nemzetgazdasági átlag, és - szintén nettóban - kb. 45-60 ezerrel pedig mint egy 50 éves autóbusz vezető. Döbbenetes, amikor egy Komárom megyei kommentben "köcsög kézbesítő" néven említik a postást. Az is a tökéletes tájékozatlanságot idézi, mikor délben végző, részeg, százezreket zsebretevő, vagy éppen okirathamisító postásokat emlegetnek. Ha a véleményező tehetséget érez magában, menjen el postásnak - több helyen van felvétel - csinálja hosszabb ideig, majd utána alkosson véleményt. Azokról az ablaknál, vagy éppen a hivatalok mélyén dolgozó - ügyfél által nem látott - iskolázott/!!!/ -"postáskisasszonyokról" is szeretnék megemlékezni akik hangyaszorgalmukkal maradéktalanul kidolgozzák munkaidejüket, jóval kevesebbért dolgozva mint egy kézbesítő. Visszatérve az okirathamisító kifejezésre - azt nem a sima ajánlott küldemény levélszekrényben való elhelyezésére, és esetleges aláírására értettem, hiszen ilyen nincsen - mert ha már bedobta, nem kell aláírni -, hanem arra, amikor mások gyanúsítják meg sikkasztással, példának okáért olyan "ügyfél", aki maga börtönviselt, csaló, és ügyek tömkelegétől roskadozik. Ha a postás hosszú hónapokkal később tisztázza is magát, mert ha mellette az igazság, akkor miért ne, gondoljátok, hogy a "próbálkozó" vizsgálat alanya lesz, és őt veszik majd elő? Á, dehogy, legfeljebb egy magánvádas eljárás után, melyben a cég már nem vesz részt. A dolgozó egészsége pedig közben megrokkan, amiért nem kap kárpótlást. Ez a mai magyar valóság.