Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonym de L'art

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brendan O'Neill a Spiked szerkesztője...
Anonym de L'art 2017.01.21 23:25:37
O'Neill tipikusan az a fajta újságíró, aki csatlakozik a mostanában divatos PC-ellenes mozgalomhoz, de önálló gondolatra alig képes, akkor is minek.

Nem az a baj, hogy a PC-t kritizálja (lehet azt jól is csinálni, lásd:
www.youtube.com/watch?v=GLG9g7BcjKs)

Az a baj, hogy ez a cikk olyan, mint amikor a harmincas években az angolok még mindig arról vitatkoztak, hogy ki tehet Hitlerről és majd ha ők megváltoznak, elkerülhető lesz háború.

"bizonytalanok voltak a bevándorlással kapcsolatban" - jah, bizonytalanok, biztos ez a legjobb szó arra, hogy falat akarnak építeni a mexikói határra, ami amúgy teljesen irreális!

"Mert szerintetek ha valaki az iszlámot kritizálja, az iszlamofób" LOL
a republikánus szavazók nagy részének az sem esik le, hogy az iszlám nem egy rassz, hanem egy vallás és folyamatosan "muszlimozzák" Barack Obamát

Nem folytatom tovább, pedig még a fegyverhordozásról tudnék írni egy regényt.

A cikk nyomakban igazságot tartalmaz, bár az összes ilyet olvastam már máshol.

mikor fogjátok már végre Trumpot is kritizálni?
vagy legalább normális cikkeket lefordítani
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
Anonym de L'art 2016.12.21 15:28:20
A Wall Street Farkasa az év kapufája. A feleslegesen hosszúra nyújtott, céltalan drog és kurvahajhászás se nem életrajzi dráma, se nem vígjáték. Színes, szagos, de igazi tartalom nélküli, sokszor egyenesen irritáló mozi. Rezümé A pénz sosem elég. Jordan Belfort…..
Anonym de L'art 2014.01.20 15:57:38
A Milla nevében március 15-én elmondott beszédem videón és írásban.  Barátaim! Honfitársaim! Fiatal és idős, vallásos és nem vallásos, kisebbségi és többségi, jobboldali és baloldali magyarok! Egyetemistaként valahol mélyen mindig is irigyeltem a…..
Subba Bréking: ByeAlex Malmőben 2013.05.10 19:20:59
Borzalom friss bréking nyúz Malőből ByeAlexről, aki enervált mamókaként viselkedik, amit nem értek, mert ezek a háundemmes hipszterek a skandináv városokban élnek csak igazán, nem? Hm. Na de olvassátok: "Sziasztok!  Egy Svédországban élő étterem-tulajdonos MAGYAR…..
Anonym de L'art 2013.05.12 14:32:14