Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszt' jóvan

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha csalódottan és minden reményt feladva hagyod el egy nap a munkahelyed, talán nem a legjobb ötlet a magyar zenéket tartalmazó playlistet elindítani a hazaútra. Mert jó eséllyel olyasmibe futsz bele, hogy Kiss Tibi a Quimby-ből személyre szabott tanácsot ad: "Nem vagy itt jó helyen / Nem vagy való…..
2006. október 23-án a legdurvább rendőri osztagot Vágó László őrnagy vezette, a csapatban három mesterlövész is volt. Ez egyetlen parancsnok, akire rendőr terhelő vallomást tett ... -Zajác Lászlót 2006. szeptember 20-án este, a Kossuth térről távozóban fogott el Vágó…..
oszt' jóvan 2010.12.16 16:30:53
Üdv. Érintett vagyok, mint csőcselék.
A TV ostromot hagynám, szégyen. Agresszív, részeg barmok voltak, igazi focirajongók. Másnap-harmadnap már sehol nem voltak, tudták, hogy be vannak azonosítva, elég volt nekik ennyi. A következő napok már a rendőrök brutalitásáról szóltak. Amikor a kossuth térről átvonultunk a köztársaság térre, azt úgy tettük, mintha csak sétálgatnánk a városban, pedig nem kis út. Rendőrt nem láttunk, az ablakokon kiabáltak ki az emberek, volt aki bíztatott, volt aki fikázott. Egy ablak, kirakat sem tört be, egy kuka sem égett. A köztársaság téren a másodjára érkezett tüntetőcsoport megállt az erkel színház előtt, azt hitték, hogy az az mszp székház. Tiszta ciki volt. Azután egyik pillanatról a másikra megjelent minden irányból több száz rendőr, lovas, gyalogos, kutyás, körbevettek minket és mondták, hogy takarodó. Csak köztük tudtál kimenni, a félősebbje meg sem mert mozdulni. Aztán utat nyitottak, lehetett mozdulni, de közben oszlattak is. A tömegbe és a menekülő tömeg elé lőtték a könnygázt, parasztkodtak a kutyáikkal... A Blahán újra összejött a tömeg, a rákóczin kialakult a csata. Ismét nem tört be egy kirakat, egy ablak sem. Rendőrautó az égett.
A következő napokat mindnki ismeri a saját szemszögéből, októberről csak annyit tennék hozzá, hogy engem kézenlőttek gumilövedékkel pont amikor a tömeget kettéválasztották, a klauzál térig üldözött kb. 8-10 rendőr, aztán megunták. Előtte eltalálták a lábamat egy könnygázgránáttal, meggyulladt a nadrágom, műszálas volt, legalább 3 üveg ásványvizet öntöttek rá, hogy elaludjon. A zsinagógánál a tüntetők kérték az incalos biztonságiakat, hogy engedjék be a 2 darab odavezényelt rendőrt az épületbe, nehogy elérje őket a népharag. A szerencsétlenek ott álltak szimatszatyorral, egy szál gumibottal, rettegő szemekkel, miközben a készenlétisek a tömegbe lövöldözték a könnygázt, szép magas ívben. Olyan ívben, hogy sok gránát a 2-3. emeleti erkélyeken landol, ablakokat tört be. A tömeg közepébe lövöldöztek.
Egy követ sem dobtam el, csak ugattam, mint az emberek 99%-a.
oszt' jóvan 2010.12.16 16:50:41
@Secnir: Igazából azt sem tudod miről beszélsz. Nem voltál ott, mert te okos vagy, nem birka. Nézz meg egy görög, német vagy bármilyen más tüntetést, a tűzvonalban megsérül száz rendőr és 10 tüntető, ami a másik véglet. Nálunk ( a Tv ostromon kívül) megsérült 10 rendőr és többszáz tüntető, a rendőr azért mert visszafújja a könnygázt a szél, a tüntető pedig nem a "tűzvonalban", hanem kiszedték onnan és jól megverték. Rosszabb esetben bevitték és ott verték meg.
oszt' jóvan 2010.12.16 17:00:50
@Secnir: Te nagyon hülye vagy. A rendőr a tüntetőktől alapból 50-100 méterre áll meg, onnan lövi a könnygázt és a gumilövedéket is. Gumilövedéket csak akkor ha az arányos. Magyarázd el, hogy lehet egy tőled 15 méterre álló ember ellen arányos a gumilövedékes PUSKA, ha az fegyvertelen, még akkor is ha kő van a kezében. Olyan meg nincs, hogy a rendőrsorfal tőled 15 méterre áll, ott már fut feléd.
Reméltem, hogy legalább a hétvégét megússzuk nyugdíjügyben, de nem, sajnos nem jött össze. Egyrészt péntek este feltették az törvénytervezet pontos szövegét, melyet tágra nyitott szemmel olvashattunk szombaton. Vasárnap pedig jött egy igazán szórakoztató Matolcsy-interjú a…..
oszt' jóvan 2010.11.30 13:53:39
@zero: Elveszik, de visszautasíthatatlan a kormány ajánlata. A 24% még nagyobb veszteség lenne.
oszt' jóvan 2010.11.30 14:37:00
@zero: Én is akkor mennék.
Nem vagyok jós. A demográfiai adatok érdekesek, de manipulatívak. Sokszor emlegetik a ratkó gyerekeket, de sajnos az ő generációjuk az, akinél a várható élettartam elég alacsony. Ráadásul legtöbben nem a divatszakmákban dolgoznak és alacsony a bérük, he egyáltalán be vannak jelentve, nem lesz magas a nyugdíjuk. A fiatalabbak, ha megtehetik nem mennek el minimálbéren a CNC gép mellé. Elég sok kisvállalkozással vagyok kapcsolatban, a nyugdíjasok helyére felvett 10-15 évvel fiatalabbak is kerülik az adózást, de próbálnak minél nagyobb bruttót kiharcolni. Az öregek helye pedig egyre nehezebben betölthető, kevés a szakmunkás, így a munkaadók is kényszerhelyzetben vannak. A manyup szétverése pont ez ellen dolgozik, a fiatalnak még kevesebb érdeke fűződik az adózáshoz.
Erre a kérdésre nem lehet most olyan világost választ adni, mint 2006-ban. Amikor is a nép piedesztálra emelte ismét a kormányon újrázó szocialistákat. Persze elmondhatnám azt, hogy sikeresen kezeltek egy nem könnyű kihívást, a világgazdaság összeroppantó hatását. Azzal is…..
Vastagbőr Lehet Más a Populizmus 2010.04.07 11:41:00
Három kép többet ér három hasáb szövegnél:   (Fotó: Magócsi Márton) Örök életet, a gázár eltörlését és egymilliárd munkahelyet is ígértek az LMP aktivistái szerdán azon a performanszon, amelynek keretében egy fiktív Fidesz-programot mutattak be a legnagyobb…..
Az alábbi dokumentumfilm készítőitől már bemutattunk egy kisfilmet, mely a nácik által beszennyezett ősi magyar jelképek eredetéről szólt. Megtudhattuk, hogy a hosszú évszázadokon keresztül a magyarság szimbólumának számító Árpádsávos zászlóra hogyan tapadt rá a náci…..
Kettős Mérce Listán vagyunk... 2010.02.18 08:39:00
Egyre több és több helyről hallom, hogy valami nincs rendben az ajánlószelvények gyűjtésével. Eddig csak elméletben érintett meg a Fidesz kétmilliós célja, és nem gondoltam, hogy a túlgyűjtés erkölcsi megkérdőjelezhetőségén, és a szokásos (a begyűjtött szelvényeken…..
oszt' jóvan 2010.02.19 09:11:48
@maxt: Olvasgasd, mert ez a postod egy szinten van az ottaniakkal és valószínűleg nem is igaz.
oszt' jóvan 2010.02.20 20:29:14
@maxt: Egynapos? Már majdnem egy hónapja regisztráltam és írtam 10 hozzászólást! Csendes szemlélődő vagyok, nem nagyon szólogatok hozzá, inkább csak olvasok.

Ha a választások után a fideszesek deportálnak akkor bocsi, igazat mondtál és a táborban találkozunk, mert én sem adtam nekik a cédulát. Majd ott keressük egymást...
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
oszt' jóvan 2010.02.11 21:00:39
@admc: Nekem is gyanús volt. Elég durva privatizációs módszer.
A mai mottó: "Magasztos alkotmányos elvek mentén született a mentelmi jog intézménye évszázadokkal korábban, mára azonban a parlamentarizmusnak nem pillére, hanem épp kiskapuja lett a képviselői felelőtlenség. A törvény előtti egyenlőség kivételei nem erősítik a…..
oszt' jóvan 2010.02.11 20:22:48
@teknős: Én akkor is balónét sunáznám jobban, mert jobboldali. A budai bernit is sunáznám, de őt megaláznám mert baloldali. A budaházyt pedig leszarom. A novákot pedig ütném, amíg mozog. Bebebeeeee
oszt' jóvan 2010.02.11 20:30:16
@Roxvox: Csak az a nő foglalt, akin fekszenek.
oszt' jóvan 2010.02.11 20:44:14
@Roxvox: Újnáci vagyok, nem ismerem a sorrendet... Helyesbítek: az a bernike foglalt, akin marcellusca fekszik.
Gördült egyet az MSZP-s kampány, lássuk, hogy mit főztek ki a boszorkánykonyhában:   Minden jó, ha jó a vége, ez egy csodálatos sikertörténet, csak még nem fogjuk fel a borsónyi agyunkkal, le is írták Nekünk: pénzügyileg mi vagyunk a legeslegeslegstabilabbak (költői…..