Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pír

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbánék 1998-ban is a nyugdíjak reálértékének megvédését ígérték. Így az akkor bevezetett (svájci) modellel a gazdasági növekedés éveiben kevésbé kellett emelni a nyugdíjakat. A Fidesz most ismét a reálérték megőrzését ígérik. Már amikor el akarja terelni a figyelmet…..
pír 2010.01.31 19:10:52
@eroica: tegye már hozzá, hogy bokros megszorításainak köszönhetően éppen Kánaán földjének nevezték hazánkat és mit 5,3 %, egyenesen 53 %-al nőt a GDP.ez időben.
És igaz lesz Hofi mondása a 12 disznóval.
A Terrormédia szerkesztősége teljes mértékben hisz egy szebb magyar jövő lehetőségében, ezért megnyugvással vettük tudomásul, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján tisztázta pártjának pénzügyeit, melyet eddig titokban tartottak. - A Jobbik a…..
Cser-Palkovics András hazudott. Felesleges finomkodni, mert így van. Nyilván az MSZP is csak akkor nem állít valótlant nyugdíj témában, amikor csöndben van (erről is írtam már - a bérkommentelők legyenek szívesek minden linkelt írást elolvasni, és nyeljék vissza…..
pír 2010.01.27 02:23:01
"@egyittlakó: Láttál már katasztrofális gazdaságot? Én láttam, de nem itt és nem most."

Remélem nem te hoztad magaddal ezt a nagy szart országunkba utazásaidból?

Bokrost pedig még tanulmányozd egy kicsit, mert ő már a demokratizmus oltárán elvérzett.
pír 2010.01.27 02:37:26
"@sanyi82:
sanyi82 2010.01.27. 01:51:02
Egy kis töri:
A jobboldal nem a háborúkban tette tönkre az országot, hanem a jobboldal vitte bele mindkét esetben, ja és mindig rossz oldalon!!! Ugyanis ha a második Világháborúban a győztesek oldalán vagyunk, nem terjedhetett volna ki ránk a szovjet érdekövezet. Így, bár ez demagógia, a kommunizmusért is a jobboldal tehető felelőssé... Mindenesetre elgondolkoznék ezen..."

Sanyikám tényleg vegyél töriórát,mert neked fingod sincs... azIv.háborúba a Habsburg Monarchia államgépezete vitte az országunkat, aztán a Tanácsköztársaság még dobott rajta.
A II.v.háborúban pedig a lengyelek, csehek is a nyerő oldalon álltak, sőt a románok is kiugrottak és ugye 45 évig az amerikai imperializmust építették csak bennünket vettek palira, hogy ők szocialisták.
Zsiros Zsolt, a debreceni önkormányzat MSZP frakciójának vezetője és Varga Zoltán önkormányzati képviselő még valamikor 2008-ban olyan részinformációkhoz jutottak, hogy bizonyos gazdasági, politikai körök, finoman szólva, nem igazán jól sáfárkodnak Debrecen vagyonával.…..
Több tízmilliós végkielégítések. Önkormányzati vállalatoknál. Debrecenben is történtek hasonló kifizetések, de a fideszes városvezetés tagjai, mint valami első áldozós ministráns fiúk szemérmesen próbálják elhallgatni az egészet. Az ország nagyvárosaiban számos példa…..
"A mi kommunikációnkhoz teremtjük meg a befogadó közeget. Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát"Pierre vagyok, 193 cm magas, kék a szemem és szőke a hajam. Szabadidőben sportolok, és a hobbim, hogy…..
pír 2010.01.26 15:45:43
@szocdemman:
esélye mindenkinek van, majd a jövőben eldől.
Az pedig nézőpont, hogy mi van alul és mi felül, esetleg mellett.
Az Etiópok, Brazilok, Argentínok lehet úgy látják, hogy Albánia Mo. felett van. Hogy is van ez?
pír 2010.01.22 18:47:21
@gaen: " nem érdekel Mo. politikai helyzete"

Ez nagyon sajnálatos, mert akkor valószínűleg az sem érdekli Önt, hogy miért annyi a fizetése amennyi és miért annyi pl. az osztrák hasonmunkát végzőé.

segíts magadon, isten is megsegít!
A Fidelitasnál próbálják megfejteni mi bassza a csőrüket a középiskolásoknak, és akkor azt kell nekik mondani. Erre azért van szükség, mert a közigazgatásba készül távozni a Fidelitasosok zöme. Azokat pótolni kell. Az Egyenlítő tv hangfelvétel szerint hazugság árán is!…..
pír 2010.01.26 14:44:07
@szocialdemokrata:
egyik kutya másik eb címet is adhatnánk, közismertek manapság ugye a pályáztatás nélküli mutyizások.
Ön netalán jós, de a múltra nézve azt a tényt azért csak ne hamisítsa meg, hogy Mo gazdasági fejlődése Horthy kormányzása alatt növekedett a legdinamikusanbban az utolsó 100 évben. Ha nem hiszi, járjon utána és kérdezze meg a kort megélőket, de ne a II világháborúról.
Avagy, hogyan mérjünk négyszeres nézettséget, s beszéljen még többről a polgármester és korábbi történetek.   Az ezüsthajós Káel Csaba rendezte Pécsi EKF megnyitóval nem volt különösebb bajunk, leszámítva, hogy sokalltuk az érte a 80 milliót. Persze ne legyünk…..
Piroslap E-demokráciát! 2010.01.24 02:10:00
Ez a hét a szembesülés hete volt. Az internetező társadalom forgatókönyvekkel, és stratégiákkal szembesült, melyeket a pártok készítettek a kampányra. Szájbertérre beköltözött a külső világ. De a pártok itt sem képesek magukat meghaladni. Ugyanazt a szöveget tolják mint az…..
pír 2010.01.25 12:40:54
@Kőmíves Kelemen: ha a népnek cirkusz kell, akkor kapjon cirkuszt.
A magyar bíróságot sok mindenért lehet szidni. De egy biztos: akkor is ki tudja hozni Orbánt győztesnek, ha Orbán a véleményszabadsággal érvel a személyiségi jogok ellen és akkor is, ha fordítva. Most épp az utóbbi volt soron, Orbán a véleményszabadság ellen nyert pert. A…..
pír 2010.01.25 10:33:28
@eroica: kedves hozzászóló! Mindenkinek jól jönne, csak talán ott hibázik, amikor a támogatás rovatba 42 milliót ír.Ezzel csak a lista végére marad.
Ismeri a mondást : adni kell, hogy kapjál.
Fideszfigyelő Orwell biztos 2010.01.14 15:42:00
Andor László bizottsági meghallgatása után Őry Csaba fideszes EP-képviselő gyöngének találta a jelölt szereplését. A dolog súlyát megpróbálta fokozni azzal, hogy foglalkoztatási és szociális ügyeket igen fontosnak nevezte. A Népszabadság tudósítója megérdeklődte, hogy…..
pír 2010.01.22 21:08:41
@Frank'Leó:
"az eszmék, elméletek nem egyszerűek"
"Ha ellenfélre mondjuk, gyalázás; ha valaki olyanra, akivel egy nézeten vagyunk, dicséret."
pír 2010.01.22 22:33:06
@Frank'Leó:
"Ott az igaz, amit épp mond a hatalom. " csak ott?
"A régi újságokat pedig eltüntetik. " ugye nem véletlen a jelenidő? Egyébként még régi sem kell, hogy legyen az az újság.

1600 év nagy idő és sajnos az ilyféle antikságok nem hemzsegnek a könyvtáramban; az ember és idea örök, de a divat és cenzúra változik.
Piroslap Szijjártó álszentsége 2010.01.02 15:42:00
"Álszentsége", Szijjártó Péter aggódása hiteltelen, hiszen mutyizásaikról már mindenki halott, de hogy a krízisalapba befizettek volna egy huncut fillért is, arról még senki. Legalább a bérelt Audi egy havi bérleti díját felajánlhatták volna. Viszont álszent…..
Józsefváros sporttanácsnoka, Zentai Oszkár fideszes önkormányzati képviselő nagy támogatója a helyi sportéletnek. Zentai, mellesleg a budapesti Fidelitas alelnöke is, akit Böszörményi-Nagy Gergely helyére választottak (Böszörményi-Nagy már csak a fideszes Nézőpont Intézet…..
Népszabadság címlapja szerint a jövő az autóbontóban is elkezdődött. A képen Kusturica szelleme kísérti a leendő kormánypárt plakátját. Azt, amit még a nagyonkonzi blog is "vizuális elkúrás"-nak minősített, mert a "jövő szövetsége" plakátdizájnban…..
Az uristen@menny.hu alkotói Széchenyiről forgatnak szuperprodukciót 1800 Ft-ból. A film a Hídember című film paródiájának is felfogható. No persze görbe tükröt állít az Orbán-kormány működése és kommunikációja elé. Többek között "Milleniumi ünnepségek" az…..
pír 2010.01.22 19:50:05
@szocialdemokrata:
Tisztelt honfitársam!
igaza van, hogy sokan ennyit látnak e műalkotásból.
Még szerencse, hogy nem mindenkinek ez a mai magyar valóság.
Remélem azért Oscar díjra nem jelölik e "művészfilmet", mert a sok szaftos szleng angolra fordítása még gond lehet.
A Jobbik rendet és közéleti tisztaságot ígér. Ebben más politikai erőkkel szemben könnyíti a helyzetét, hogy csak kevés helyen került hatalmi pozícióba. Márpedig a népi bölcsesség szerint a csúnya lányoknak mindig könnyebb szüzen maradni. Azonban most kiderült, hogy a…..
pír 2010.01.22 19:25:57
@szocialdemokrata:

" ha jól emlékszem Vonát bilincsben vitték el és most meg ki is a párt elnöke?"

Talán csak nem Martin Luther King, Indira Gandhi stb. példájára akart utalni?
   Egy érdekes videóra hívták fel a figyelmünket. Végig nézése után egy kérdés fogalmazódik meg bennem: Na most mi van? A józsefvárosi időközi polgármester választás, egyik jelöltjének kampánybuszáról készült a videó. No ebben még semmi extra nem lenne. Ez a…..
Piroslap Roma gárda alakult? 2009.12.07 16:06:00
Romák angyalai. Tuti név. Youtubera feltöltjük. És akkor jó lesz. Be fogják szopni nyugi. Szerintem kamu az egész. Blöff. Olyan, mint a megalakult a csendőrség. Hangosan röhögtem mikor a fák mellé felállított célkeresztek mellet harci sorrendeben arcukat eltakaró fehér bőrű…..