Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Kiefer Group

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nemrég készült felmérés szerint évente több százmillió Ft-os veszteséget jelent a hazai cégeknek, vállalkozásoknak a nem megfelelő munkaerő kiválasztása. Egy rosszul meghozott döntés, jelen esetben a nem megfelelő munkaerő kiválasztása – akár csak a próbaidő 3…..
Adott egy házasság vagy párkapcsolat, mely kisebb-nagyobb viszontagságok ellenére még mindig a medrében folyik  és gyarapodik, de egyik pillanatról a másikra felüti magát a "féltékenységnek" hívott jelenség. Ekkor nemcsak a másik felet, de magunkat is megkérdőjelezzük, sőt…..
"A politikusok azért hazudnak, mert a nép azt akarja." Az Egyesült Államok a - világ által is nagy figyelemmel kísért - elnökválasztás utolsó fázisába lépett. A televízióban közvetített 3 részes vitában Barack Obama és kihívója, Mitt Romney összemérték érveiket,…..
Mindenki csalódást fog okozni: mindenki, akiben bízol, mindenki, akit megbízhatónak hiszel. Amikor a saját sorsukról van szó, az emberek hazudnak, titkolóznak, megváltoznak, majd eltűnnek, egyesek egy új arc vagy személyiség mögé, mások sűrű reggeli ködben, egy szikla…..
Nagyot bukott idén a csatorna, hiszen számos komoly ígéretekkel induló műsora lett elkaszálva. Hol van már a Prison Break? Manapság a Glee készteti hisztériára a nézőket, valamint House sanyargatja pácienseit és passz. Mindkét sorozat kiforrott táborral rendelkezik, viszont nem…..
The Kiefer Group 2010.04.28 12:34:37