Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spagetti

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi vihar kapcsán csináltam egy válogatást az idei nyár nagyobb viharjaiból. Villámok, csodaszép felhők és rengeteg eső következik 940 pixelen: 2010. augusztus Lewy   KGyST   KGyST   gurugi   Lacza   VLM   2010.…..
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
spagetti 2010.03.22 17:28:01
A vártnál sokkal kevesebbet kellett várni rá, hiszen alig két és fél hónappal az első pre-alfa után tegnap megjelent az Opera 10.5 (vagy ha így jobban tetszik 10.50) végleges változata - egyelőre csak Windowsra. Személy szerint úgy gondolom, hogy elsiették a dolgot, egy jó hónapig…..
Azt hiszem, Ganyager kicsit kevésbé látja objektíven a lenti helyzetet, mint egy ismeretlen kívülálló, de azért van abban valami, amit írt. Nem tudom, ti hogy gondoljátok, én most inkább adnék igazat a rendőröknek, mint levélírónk ismerősének, ha mindenképpen egy vétkest kell…..
Az elmúlt pár évben nem bővelkedtünk Anima Sound System-koncertekben, idén viszont már nem csak a színpadon lehet őket többet látni, hanem új nagylemez is készül, amihez természetesen új felállás is jár, ahogy ez náluk már csak lenni szokott. Jelenleg Prieger Fanni énekel a…..
spagetti 2009.09.03 21:38:13
Csákabonyi Balázs nyílt levélben szólította fel Orbán Viktort arra, hozza nyilvánosságra, hogy "a 13. havi nyugdíj elvételén túl, milyen, a nyugdíjasokat érintő intézkedésekkel ért egyet, illetve tervez a kormányra kerülése esetén". A szocialista politikus azt írja:…..
spagetti 2009.07.02 16:28:49
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
spagetti 2009.04.27 21:50:16
A Youtube legnézettebb videói között, a karácsonyt is magába foglaló heti összesített listán jelenleg a harmadik helyen áll a Népszigeti Kutyaiskola karácsonyi videója. 28.-án reggel hét óráig 1.014.281-en nézték meg a felvételt, amelyen néhány kutya meglepetésből…..
spagetti 2008.12.28 11:04:34
@Irányító: szerintem a videó készítői nem néznek senkit hülyének, de te a hozzászólásoddal elárultad magad.

Nagyon ügyesen összeállított videó.
A Gmail Labs újabb két kísérleti minialkalmazással bővült. A sok értelmetlen widget helyett most itt van két hasznos megoldás: a Google Calendart és a Goolge Docs-ot jeleníthetjük meg a Gmail oldalhasábjában.A Google Calendar gmailesítése azért is jó húzás, mert így valódi…..
Mint azt többen észrevettétek, a címlap átalakításával megszűnt az eddigi posztajánlási rendszer. Nos, ma visszakerült a címlapra, az új feedajánló csík alá a posztajánlási lehetőség is.Az eddigi fapados ajánló helyett egy bolondbiztos, jobban menedzselhető promóciós…..
Kifőzde A „tökéletes” pizza 2008.04.26 06:00:00
Régi vágyam, hogy legalább megközelítőleg olyan jó pizzát süssek egyszer, mint amilyet akár a leglepukkantabb nápolyi pizzériában is tudnak készíteni. Persze, mivel nincsen fatüzelésű pizzasütő-kemencém, ez eléggé elérhetetlen célnak tűnik. De én azért alkimistákat…..
Ez itt fent a fekete-fehér verzió. Közkívánatra a színeset is feltöltöttem ide.Video: AndrásFotó (a kezdőképen): Széchényi PéterZene: Click Click, Frontline Assembly, Clock Dva, Front 242A laptopom DVD-lejátszója pedig monnyon le :( Sajnos eléggé szaggatósak lettek a videók…..
Szálka Gyilkol a héliumos lufi 2008.03.10 21:01:00
A könnyű nemesgázzal pattanásig töltött gumizsákocska nem egyszerűen Nagyfogyásistván néhány hónappal ezelőtti külsejéhez hasonlatos megjelenésével riogat, hanem a vizek fölé érve brutális gyilkossá alakul át. Bizony, a lufinál aljasabb halálosztó…..
spagetti 2008.03.10 22:41:34
Subba Ahoj, ahoj, ahoj, ahoj 2008.02.19 11:38:00
Zenével folytatjuk adásunkat, következzék az utóbbi idők nagy kedvence, Ivo Pesak, a szakállas arc a Jozin z bazinból! A szám pár évtizeddel későbbi, a Dyza Boys nevű formáció alkotása, korszerű cseh diszkóritmusban. És akkor énekeljük ezt is együtt:Nekecá, nekecá, když…..
spagetti 2008.02.20 13:00:10
A blog pályafutása során rengeteg olyan videót, fotót kaptunk, amelyeken egy vagy több kislány mutogatja a nuniját pályaudvarokon, vonatokon, vonatok közelében. Az ilyeneket soha nem fogjuk publikálni, úgyhogy ne is küldjetek:) De az alábbi fotót és linket azért tesszük ki, mert a…..
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..
spagetti 2008.02.19 17:57:22
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
spagetti 2008.02.18 21:37:53
Egyszerűen képtelen vagyok eldönteni, hogy az alábbi videón látható rendőr kurva nagy arc avagy egy fakken lúzer. Ha anyukánk nem is tanított meg, filmekből, bakikból már igazán megmaradhatott volna, hogy ne csinálj nyílvános helyen semmi olyat, amit mások előtt nem tennél.…..
spagetti 2008.02.18 18:21:56
Ez egy kicsit rendhagyó bejegyzés lesz, nem tudományos felfedezésről fog szólni, nem tudományos jelenséggel, hanem egy teljesen hétköznapi jelenséggel fog foglalkozni. Mégpedig azzal, hogy milyen szerek, miképpen verik át az embereket. Ez nagyon veszélyes jelenség. Térjünk rá…..
Bodzás Fanta nem sikeres ember. Tescóban vásárol teszkópizzát, és visszaviszi, amikor azt látja, hogy vki már elsőzte. A tény, hogy szó nélkül kicserélték arra enged következtetni, hogy egy habzószájú topmenedzser lehetett az elkövető, de kellett nekik a szövetminta, mert…..
spagetti 2008.01.26 18:09:23
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
spagetti 2007.08.08 13:36:38
Mária · maria.blog.hu 2007.08.08. 13:11:57
"Molla, ha rendőr ül mögötted, akkor már nem beszélhetsz arról, amiről akarsz? Mert vigyázni kell, mit mondasz? Nehogy bajod legyen belőle? Mert jön az elfüggönyzött fekete autó???"

Te paranoid vagy? Rosszat álmodtál? Lehet beszélni bármit, csak van, amivel egyszerűen kiröhögteted magad. erről van szó. BM nevetségessé és szánalmassá vált mindenki előtt.
Ha nagyon szigorúan nézzük, Laci kétségtelenül balfácánkodott egy kicsit, de Golgota-járást azért nem érdemelt volna, hacsak azért nem, hogy Volán-busszal akart utazni. Persze megkapta a magáét. Szaft és levél alant. Kedves Homár! Egy friss Volános történetet szeretnék…..
spagetti 2007.07.17 10:49:40