Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erin Sztem, a szal-szvsz buzerátor!

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már két napja nem adott életjelet magáról a 23 éves Kristina Ćurković, a horvát szélsőjobboldal látványos performanszait kiötlő és megvalósító, radikális aktivistája. Barátai szerint korábban halálos fenyegetéseket is kapott és az életééért aggódnak. Splitbe…..
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..
Erin Sztem, a szal-szvsz buzerátor! 2012.01.28 20:04:57
Egervári Sándor és a magyar delegáció nemrég tért haza Rio de Janeiró-i labda­rúgó-világbajnoki sorsolásról. Az esélyekről kérdeztük a szövetségi kapitányt.Úgy tudjuk, hogy két napot voltak kint. Hogy telt az első napjuk?Már a repülőn előkerült a pálesz, gondoltuk,…..
Erin Sztem, a szal-szvsz buzerátor! 2011.08.03 12:35:39
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Oroszországban nemzeti gyásznap van, Kanadában örömünnep. A két legutóbbi világbajnokság egyaránt orosz sikerrel véget ért visszavágóján a hazai csapat lemosta ellenfelét. Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány nagy erőkkel védi a játékosokat, de az össztűz intenzitása…..
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
Erin Sztem, a szal-szvsz buzerátor! 2010.02.03 13:23:54
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..