Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k_viktor

59 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mi lehet az Erzsébet Utalványforgalmazó reklámszerződéseiben, ha azok titokban maradásához még egy gyors törvénymódosítást is elintézett a cég? Karikatúra: innen Jó látni, hogy van hatása az állam működésére annak, amit csinálunk. Persze még jobb lenne, ha ez nem…..
Sziasztok, íme, a nyilvános politikai ajánlatunk, lájkoljátok és terjesszétek, ha tetszik, és főleg kommenteljétek. Az építő (ideérve a jó szándékúan kritikus) kommenteket belefoglaljuk a programba, amelyet folyamatosan újraszerkesztünk június 9-én estig, aztán -- ha látható…..
k_viktor 2013.05.24 10:47:48
Íme egy rövid összefoglaló az eddigi munkahelyeimről, a végén kis tanulsággal, közben persze mindenki értse az analógiákat, nem fogom elmagyarázni külön-külön!

1. Alapítvány, mutyizás felsőfokon: élt 1-2 évet, én 2 hónapot voltam ott, pont amíg bele nem láttam a működésbe.

2. Kisker, kereskedelmi szabálytalanságok felsőfokon: én fél évet dolgoztam ott, de két évre rá csúnyán be is csődölt, százmilliókat buktak.

3. Kis médiacég: végre minden átlátható, de sajna kevés pénz megy bele, ezért minden csak kicsiben működik, de az legalább jól. Növekedés sajna nincs, de ami van, az pont elég. 5 év munkaviszony, aztán kiégés.

4. Közepes méretű szolgáltatócég: "régen jobban ment minden", de aztán a tulaj a saját háza építéséhez vette ki az osztalékot, visszaforgatás nem történt, így csak stagnál / romlik a helyzet. 2 év munkaviszony.

5. Kis szolgáltatócég: ügyfél felé X-et mondnunk, ebből tényleges költség X/10, a többi nyereség, de ezt nem mondjuk meg neki, yess! Fél év munkaviszony.

6. Egy éve viszont egy nagy szolgáltatónál dolgozom, ahol minden átlátható. Értsd: minden. Ha alvállalkozó kell, három cég versenyez. Itt mindenki mindenkinek a haverja, ezért mindegy, hogy ki nyer: a legjobb, vagy a legolcsóbb, de ha nem a haverom, leszarom. Nincs pénzvisszaforgatás, mert nem elfogadott, ha ilyet látok, jelenthetem név nélkül a vezetőségnek. Az előző főnök elment, mert nem tudta 2 év alatt(!) teljesíteni, amit megígért. Szomorúak voltunk, de igaza volt. Mit meséljek még? Ja, persze, megvan: megkönnyebbültem. Úgy érzem, hogy jó helyen vagyok, megérkeztem az ideális munkahelyre. A kollégáim mind nagyon különbözőek, de ez teszi széppé az egészet. Elfogadnak, és én is mindenkit elfogadok. Ha valami nem tetszik, megmondom az illetőnek, vagy mindenkinek, és értelmesen válaszolnak. A recepciós beenged, köszön, mosolyog és rendesen elvégzi a munkáját. Van profi vezetőség, akik szintén rendesen elvégzik a munkájukat: vezetik a céget.
Tovább nem folytatom, mert így is elég idealista komment lett belőle, aki akarja, az érti :)

Summa summarum: ezt a megkönnyebbülést várom az országban is.

UI: én várom a folytatást, kíváncsi vagyok, mennyire egyeznek a nézeteink és Ti mit tennétek annak érdekében, hogy megkönnyebbüljön végre ez az ország.
Nem olvastam a törvény szövegét, hiszen még hatályba sem lépett, de a hír így szól: Az új szabályozás szerint a pártok kampányidőszakban a sajtóban csak a közmédiában és a nyomtatott lapokban hirdethetnek, kereskedelmi tévékben és internetes lapokban…..
deddurva Népi Nagy Felbontás 2012.05.09 17:37:00
Úgy döntöttünk, néha visszatérünk, pláne, ha épp megszáll minket az ihlet.Mint ahogy most is.Ámen...
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
  Hallelujah, hallelujah!! Nyuszikák, nyulacskák, nyuszkókák és nyuszómuszók figyelem!! :DDD Mint a mellékelt fotó is mutatja, hát végül megszületett első jépatojtám sok maxi-chilipaprikával!:D Igaz,hogy talán húsvétra lenne az igazi, de ez jelen esetben szülinapra…..
deddurva Medve 2010.11.29 21:19:00
A maci egy nagyon kedves állat, ráadásul hálás reklámfigura. Gondoljunk csak a moszkvai olimpia kabalaállatkájára, Misára, vagy a Coca Cola jegesmacijára (medvecsók=jeges smaci, éérted!). És mivel mi is nagyon szeretjük a medvéket, ezért megmutatjuk nektek a kedvenc márkánkat!…..
k_viktor 2010.12.01 22:08:25
deddurva Aldi Meola 2010.11.18 14:13:00
Ez itt a reklám helye: Al Di Meola - World Sinfonia koncertDecember 19-én Pécsett, a Kodály Központban - Breuer Marcell sétány 4. (volt Universitas utca)Az esemény a FacebookonBővebben a PKK honlapján..
Trükktanító rovatunk következő részéhez az alábbi kellékekre lesz szükség:Egy példány Royal Road to Card Magic, egy csomag kártya, egy gyógyszeresdobozhoz hasonló tárgy, egy zsebkendő, egy gumigyűrű és három tárgy, amikkel zsonglőrködi tudsz. Ha mindent odakészítettél a…..
Mi más lenne az első lépés egy építkezésen, mint a bontás? Korábban már írtam arról, hogy a belvárosban egy meglehetősen ambiciózus beruházás indult a Deák Ferenc és a Harmincad utca között. A beruházás ahhoz a Csipak Péterhez köthető, akinek a Fashion streetet is…..
k_viktor 2010.08.12 16:20:23
deddurva Megkezdődött az... 2010.08.06 12:27:00
deddurva iPhone, youPhone, ... 2010.07.23 11:59:00
Ha meg is van a megfejtés, tekerj tovább, még nincs vége!   sziPhone, hát persze! Nagyon köszönjük Spanyolnak, aki lelkesen küldte be két alkotását, ezzel a megjegyzéssel: "Helló! Elküldöm két művemet. Az egyik régebbi, a másik 5 perce született. Felajánlom őket a…..
(Grétsy László Tanár Úr tiszteletére és szerzőtársam születésnapjára)Álszentek vagyunk, az már biztos. Szép a magyar nyelv, de előfordulnak benne olyan kifejezések, amelyeket csak félve merünk kimondani vagy leírni, mert félünk a mögöttes értelmétől és annak…..
deddurva A nagy kékség Dallasban 2010.07.14 17:03:00
Aki nem lóg egész nap a twitteren, azaz nem látta volna még és ráadásul emlékszik még a nagy sikerű Dallas sorozatra, annak íme egy mai ínyenc falat: Igen, naná hogy Blue-Ray a megfejtés, mi más lenne. Köszönjük meg @atomvillanas-nak, akinek fogalmas sincs, hol találta, de most…..
   VOLT Fesztivál, OTP Szinpad: - Na mi van, Te miért nem táncolsz? - Hát.. várom a számomat! --..
deddurva GY.I.K. 2010.07.05 10:08:00
Edó már sokat segített nekünk, és akkor lehet hogy nem mondtuk el, de az ő agyának szüleménye Magdi anyus otthonkája és a Nokia dobozos nyuszi is. Íme a friss, ropogós mai képrejtvény Edótól, csak az görgessen lefelé, aki már tényleg feladta!    .  .  .…..
Annyira régóta érik már, de muszáj volt vele megvárni a megfelelő pillanatot, ami most van. Nincs iSCHMITT magyarázni tovább, íme a mai deddurva kérdésünk:   Természetesen a megfejtés: Barack-Pál-Inka..
Valljuk be, amit eddig láttunk az angolok részéről a vb-n, az minden, csak nem foci. Akárhogy próbálkoznak, csak nem jön össze valami szép eredmény. Rooney is szaladgál, sokszor gólhelyzetbe kerül, de neki sem megy idén valami fényesen. Lassan neki is rá kell jönnie, hogy…..
Minden mazochistának ajánljuk szeretettel - szerintünk - eddigi legütősebb képrejtvényünket.Csak akkor kattints a Tovább gombra, ha már végképp feladtad! Nagyításhoz klikk a képre!     Na szóval amit itt látunk, az nem más, mint a     MŰKÖD és…..
deddurva Evés közben jön meg 2010.06.15 13:30:00
Ebéd közben volt időm ismét a múlt dolgai közt kotorászni és végül ezeket találtam. Jó étvágyat! KV: Képzeld: tegnap az étteremben azt mondták, hogy a mai menü strucchús fatálon. Majd kiderült, hogy a strucc csak vicc és a fatál is tévedés. RV: Sajnos ismertem, de azér'…..
deddurva A blog születéséről 2010.06.08 09:38:00
A szerzők elfoglaltságából adódóan ezen a héten egy válogatást kaptok abból a néhány szösszenetből, amiből jól látszik, hogyan is született meg a blog. Rövid sztori: éveken keresztül gyűjtöttük a hülyeséget, főleg IM-en keresztül kommunikálva. Többször felmerült…..
deddurva Kiket e nemzet nemzett 2010.06.04 16:44:00
Viccelődjünk akkor továbbra is a nemzetek neveivel, mindenféle politikai fennhang nélkül, csak a saját szórakozásunkra. Pont. Mi van akkor, ha a hantik nyugatabbra okoskodnak? - Osztják az Észt! Na? Jól kezdődik, nem? Akkor válaszul gyorsan egy klasszikus: A malmöi kapus azért…..
deddurva Írd és mondd Dublinban 2010.05.25 23:00:00
Ígéretemhez híven jöjjön pár dublini poén. Megérkezésemkor lementünk a partra halat venni, mikor beértünk a Hal marktba, kicsit megszédültem az illatoktól, némelyik fajtára kicsit pikkelytem. Szerencsére nem betegedtem meg tőle, így nem kellett hívni a gyógyírt. A halat…..
k_viktor 2010.05.28 09:20:49
@Ristretto (aka. a kis KV): Így írtok Ti!