Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faustino

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mi lehet a fő termékelőnye egy hipermodern mikrohullámú sütőnek? A gyorsasága. Ebből indultak ki a Y&R Thailand munkatársai, akik azt a feladatot kapták, hogy különleges módon népszerűsítsék az új LG SolarDom mikrót. Az ügynökség a gyorsaságot egy meglehetősen…..
Viszonyom Christopher Nolannal amellett, hogy vészesen egyoldalú, meglehetősen hullámzó is, szinte filmről filmre változik a véleményem róla. Ájuldoztam már a zsenialitásától, untatott az érdektelenségével, zavart a kapkodó rendezésével, lenyűgözött a végletekig…..
faustino 2010.07.26 10:37:38
Idén is rendeztek kirakat-szépségversenyt ezúttal a Rákóczi-Kossuth tengelyen, amiről valahogy tökéletesen lemaradtam. Pedig még blog is indult hozzá és a múlt héten eredményt is hirdettek. A zsűri a Mono Fashion kirakatát találta legszebbnek. Egyfelől jogos, ahogy végignézzük…..
Egy valami biztos. Ezzel az ökörrel egy albérletbe tuti nem költöznék. Az egy dolog, hogy az összes videojából sül a tipikus visszataszító újgenerációs hácés lazaság, de hogy délben arra ébredjek hogy épp valamelyik zenekarnak veszi fel a hörgős videoit, ami ahogy a post címe…..
faustino 2010.01.22 14:15:44
www.youtube.com/watch?v=UdnwLX5m3G8

ezek ugyanazt csinálják és még ugyanolyan képet is vágnak hozzá, nincs uj a nap alatt baz