Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cirus

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 6. évad 4. részével folytatódott tovább az HBO, Trónok Harca című sorozata. Akik már látták az epizódot spoileres kibeszélőnket a tovább mögött olvashatják...
Cirus 2016.05.17 13:20:23
@igazi hős: Kisujj azt hazudta, hogy Sansát erőszakkal vette el tőle Bolton. Ez pedig nem igaz és ezt sansa is tudja. Tehát vagy Jonék kinyírják Baelisht és a kisköcsög Sansa befolyása alá kerül, vagy nem oda igyekeznek. Kisujj ugyanis nem sansát akarja megsegíteni, hanem megszerezni Északot magának.
Ördög (2010) A helyszín: egy lift.Műfaj: horror. Az M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek) ötlete alapján készült "démonos" horrorfilm a régről ismert Cluedo társasjáték dramaturgiáját követi: a liftben lévő emberek folyamatosan hullanak, mint a legyek, de nem tudni, hogy…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
Tisztelt Erynnis!   Köztisztviselőként dolgozom egy állami intézményben immáron öt éve. Történetemhez elengedhetetlen tudni azt a tényt, hogy tavalyi év folyamán elvégeztem a cégnél egy belső továbbképzést továbbképzési szerződéssel, melyben vállalom, hogy két évig…..
8ker Választópolgárok kérték 2014.02.19 16:50:46
Nyakunkon a választás, ilyenkor minden megoldódik nagyon hamar. Félelmetesen gyorsan. Szinte hihetetlen. Ezért is gondoltam arra, hogy segítve a kerület vezetését, adjunk pár tippet, mit és hol kellene még jobbítani -  kevés pénzből hangulatjavító intézkedések, és a haza…..
Cirus 2014.02.20 15:19:01
@emlős: Bocs, tévedtem. Mindenesetre a fenti pocsilyát is kérném megszüntetni :)
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!Teljes elkeseredésemben írok önöknek. 27 éves vagyok.Nem dohányzok/iszok/bulizok.Nincsen gyerekem.Van érettségi + angol,német nyelvtudás + takarító/pénztáros/bolti eladó szakma.Régen diákmunkáim is voltak.3 év takarítóként dolgoztam meg 3 év…..
Miután tavaly a selfie lett az év szava, remélhetőleg idén ez lesz a trend az ingatlanhirdetésekben is. Igaz, a tükörbe belefotózó lakástulajdonosoknak és ingatlanosoknak eddig se volt se szeri, se száma a neten. Már fel se kapom rájuk a fejem, legfeljebb ha valaki meztelenül teszi…..
Úgy tűnik, egyre inkább kiszorítják a járdákról a zembereket - elkerítik ilyen-olyan okokra hivatkozva, aztán mindenki úgy közlekedik, ahogy akar. És ahogy tud. szia,   ma reggel, amíg mentem a srácokkal az auóig, belehalgattam egy jó kis utcabeli…..
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..
Probléma volt, h miért nincs saját lakásom, autóm, miért nem viszem 2 havonta a szubtrópusra, miért nem vágunk bele a baba projektbe. Elégedetlen volt, nem volt neki elég az ígéret, h néhány éven belül a csillagok az égről a gardróbban lesznek.RSVPPontosan egy éve,…..
  A délig tartó vasárnapi reggeli egyik ideális főfogása a quiche: egy omlós, vajas tésztában sütött tejszínes felfújtszerű töltelék, sósan vagy édesen, tetszőleges egyéni alkotóelemekkel. A franciák egyik nemzeti alaptésztája, ami a háztartásokban még biztosan nagy népszerűségnek örvend,…..
ismerkedjen nyugodtan másokkal, mert én semmit nem tudok neki ígérni így a távolból, nem akarom visszafogni és találkozni sem tudok vele elég sokáig. Most jutottam el oda, hogy írok róla és itt, Nektek, hátha másnak is tanulságos lehet az én hülyeségem. Szóval az én…..
Cirus 2011.09.08 09:07:29
1.
„Másnap szakított velem, levélben persze, manapság a fiúk már ezt sem képesek személyesen... Nem akartam elhinni. Én annyira kiborulva még soha életemben nem voltam” - Újabb variáció következik a Két tűz között-témára. Mai hősünk hiába szeret bele az egyik…..
Új interaktív játékkal jelent meg az APEH. A hónapokon keresztül húzódó telefonos-internetes-számítógépes játék jelentősen fejleszti a kommunikációs és problémamegoldó készséget: A játékok az apeh kezdi egy komolyabb összeg váratlan elvételével. A játékosnak első…..
Így mire 15 perc múlva leültem a géphez már kaptam tőle a levelet és éreztette velem hogy mennyire tetszek neki. SZAKÍTÓS BULI!!!!!!!!!!!!!!   Lehet nem aktuális a téma és talán unalmas, hétköznapi is de Én is egy vagyok a sok közül akik beismerik hogy igenis…..
8ker Közegészségügy 2011.03.16 09:34:00
 Ez a polgármesterünk kedvenc szava, érve a kukázásért kiszabható bírság a guberálást tiltó rendelete mellett. Tényleg nemes lélekre vall, hogy ennyire szívén viseli a legelesettebb réteg egészségi állapotát, de nézzünk kicsit körbe, mondjuk egy játszótéren. Egy…..
Cirus 2011.03.22 09:07:45
@Mariannka51: Aha, persze mindent egyszerre és azonnal takarítsanak ki. Az előző sok év mocskát mind, amit Csécseiék nem tettek.

Sajnálom ezt a blogot, eddig nagyon szerettem, de most átment Kocsis Máté fikázóba és nem arról szól, amiről kellene.
  Az hogy egymilliárdos ingatlanok vannak Budapesten (sőt Kecskeméten) az egyáltalán nem meglepő, foglalkoztunk már néhánnyal az Urbanistán is (elég csak ezt az 5,2 milliárdos budavári lakóházat vagy ezt az 1,6 milliárdos budafoki villát említeni, hogy a 4 milliárdos Várkert…..
Ha kicsit gunyorosan akarunk fogalmazni (és nem tartunk attól, hogy ŐK az orrunkra koppintanak), bátran mondhatjuk, hogy többé-kevésbé titkos társaságokkal napjainkban tele van a padlás: szabadkőművesek, illuminátusok, bilderbergesek, céeferesek – hogy csak azokat említsem,…..
„Elmosogattam, rendbe szedtem a gönceit: ennek ellenére hamar egy hülye lotyó voltam” - Hányszor lehet büntetlenül elhitetni a szomszéddal, hogy flörtölünk vele? Levélírónk túl kedves volt a szomszédban lakó férfival, aki közeledésnek vélte a gondoskodást. Amikor a…..
Cirus 2010.11.16 09:18:14
8ker Elkötni 2010.08.02 11:51:00
 Biciklit elkötni nem nehéz úgy, hogy nincs lekötve - a HVG próbálkozott azzal, hogy ellopatja a biciklit, amit nem is kötöttek ki. Nem sikerült, de a rutinos kommentelőkre hallgatva kikötötték és kirakták a Mátyás térre. Alkalom szüli a tolvajt, ők pedig megteremtették a…..
Cirus 2010.08.06 15:17:59
Sziasztok! Én kénytelen voltam a munkahiány miatt 3 éve fölköltözni Egerből Budapestre. Annyival jobb itt a helyzet, hogy munka az van, de olyat, amilyen végzettsége van az embernek, nagyon nehéz találni ha nincs ismerősöd. Én anno cégtolmácsként kezdtem, először egy cégnél…..
8ker Felújít-ás 2010.07.21 10:36:00
 A kirakott tábla jelzi, hogy bizony, most már semmi nem állíthatja meg a Palotanegyed utcáinak felújítását. Hurrá, és jajj de jó, viszont ha nem csak a végeredményt nézzük, hanem a folyamatot is követjük, vicces dolgokat látunk. Ilyen például a Mária utca. Haladnak vele,…..
8ker Táblásodás 2010.07.19 12:18:00
 Igazán szép, informatív táblák lettek elhelyezve a kerület kis füves-fás részein, hirdetve a magasságos EU jótékony finanszírozását. Ki találta ki, hogy ezek így és ekkorának kell kinéznie/lennie? Csak nem a táblagyártók...? Nekem szimpatikusabb lenne…..