Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3G11

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
3G11 2010.04.08 15:20:25
@Naszta: Egyszerű.
"Kopogtatnak" nálad, hogy jöttek az ajánló szelvényért. Ha nem adod, felkerülsz a "BAR listájukra". Ha udvariasan nem adod, akkor még nem vagy teljesen "átkozott", ha elküldöd őket az anyjukba, akkor esélytelenné válsz pl. az önkormányzatnál, ha valamit el akarsz intézni (pl. pályázol valami ingatlanra, támogatást, segélyt akarsz).
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Az angol bajnokság 25. fordulója következik a hétvégén, még akkor is, ha erre a tényre csak valahol a lap alján találunk utalást az angol újságok focirovataiban. A hetet természetesen a Terry-gate uralta: kollégám erről már elmondta a véleményét; én itt most csak annyit…..
Február 7-én indul hosszú (?), rögös útjára Hajdú Péter és új műsora a Frizbi, ami egy közéleti beszélgetős talkshow lesz, mélyebb, komolyabb témákkal (már amennyire a műsor keretei ezt ugye engedik), mint az eddigi inkarnációi (az ATV adásán és a Story4 TV-n is volt…..
3G11 2010.01.22 18:11:28
@mocsing: Félre értés ne essék, amikor először ment, akkor is pontosan tudta, hogy milyen műsorba megy, hiszen nem az első adásba volt meghívva.
És nem azért nem ment többször, mert Ő, az ártatlan, becsapott újságíró felismerte, hogy "Te jó isten, hova kerületem?", hanem mert olyan szar volt, hogy nem is hívták többet. Semmi spontenaitás nem volt benne. Ezzel nincs is baj, az írásai attól még lehetnek jók. Egyszerüen megbukott ebben a műfajban!