Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tollas

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
A hazai valóságshow-iparban valahogy minden második szereplőről kiderül, hogy homo- fétis- leszbi- vagy mezei, duplaanálos pornóban szerepelt, esetleg escortozott (ez a prostitúcióra használt eufemizmus ebben az iparágban), amit a forgatókönyvnek megfelelően körömszakadtáig tagad,…..
Különlegesen gazdag honfoglalás kori temetkezések kerültek elő múlt héten Pest megye délkeleti részén. A korábban teljesen ismeretlen, a mezőgazdasági munkálatok miatt bolygatott és veszélyeztetett lelőhely első leleteit fémkeresőt használó civilek találták meg, és ők…..
tollas 2011.04.12 17:46:39
A CSI megcsinálta azt, amiről kismillió vérszomjas troll csak kommentel.    ..
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
A taxisoktól egyre többet hallom a panaszt, mondom nekik, hogy megállni tilosos utcákban még az utast sem rakhatják ki büntetlenül, mert a bekamerázott utcákban automatikusan verik rájuk a harmincezer forintot. Vélemények az azonos című írásunkról...
Rég volt igazi, faék egyszerűségű, igen szar szóvicc. Hát tessék:- Hogy fogják hívni Kolompár Orbánt, ha jogerősen megállapítja a bíróság, hogy bűncselekményt követett el?- Korrumpál Orbán. Tisztelettel,Grapefruitossy..
tollas 2010.01.23 16:58:05
Meglepő eredménnyel zárult a Teszt Plussz fogyasztóvédő magazin nagy barackpálinka-tesztje: az elmúlt években nevet szerzett kis magán főzdék italai a 17 tagú mezőny közepén és a legvégén rekedtek, a dobogón viszont két nagyvállalat pálinkája is szerepelt. Komoly elemzésnek…..