Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kupa Troopa

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 kirúgta, Vágó István egy rendezvényen jobboldali politikai szellem beszivárgását vázolta fel, most meg pereskednek. A sokak által kvízmesterként aposztrofált, ugyanakkor erősen szkeptikus, a homeopátiától kifejezetten irtózó Vágótól a "kereskedelmi csatorna hárommillió…..
Ez van, most egy ideig mindent az iPhone 4S-hez fogunk méricskélni a gőzpingvintől a Hubble-űrteleszkópig. A magunkfajták számára ma ez "A videó" az interneten. Egy telefon elég sokféleképpen eshet, a laborkörülményeket teljes mértékben mellőző videóban dícséretes, hogy…..
Kupa Troopa 2011.10.18 12:50:38
Aggódunk itt, hogy csak egy évre volt elég a nyugdíjpénz, hogy fedezze a költségvetést, de mi lesz később... Semmi gond! Jövőre végre eladhatnák a kórházakat és abból is lenne egy kis cash a lyukakba. 2013-ra meg azt találtam ki hogy bevonhatnák az útleveleket, és akkor…..
Mindent a szemnek! Kreatív mosdó 2011.08.28 17:00:00
Kupa Troopa 2011.08.29 11:22:59
A Magyar Hírlap végre átszakított a komoly, elemző gazdasági újságírás és a bulvár közti vastag védművek falait. Sőt ha már lendületben voltak, tovább rohantak leszegett fejjel, egészen a Borsban is legfeljebb rövid hírt érő baromságokig. Mert ugye az még csak bulvár, ha…..
B-oldal Fantasy filmek kliséi 2011.08.24 07:03:00
Nem vagyok egy nagy fantasy szakértő, de barátaim mágikus erejének és extra képességeinek köszönhetően összegyűjtöttük a kardozós, kalandozós, barangolós, varázslós fantasy filmkliséket.A LÉNYEK:Emberek, törpék, elfek, entek, orkok, faunok, goblinok, tündék, lidércek,…..
Kupa Troopa 2011.08.24 17:30:48
Árpád csak egy jó hobbiautót akart. Volt is egy kivételesen szép állapotú, majdnem veteránkorú, 1982-es Toyota Carina Coupéja, egészen múlt csütörtökig. Akkor lopták el az autót Budapestről, a XI. kerületből, a Mohai útról. Mivel testületileg tagadjuk, hogy a szerelem csupán…..
Kezdjük azzal, hogy talán az egész sztori csak a Hidden nevű lopásgátló programot gyártó szoftvercég műve, és így próbáltak meg hírverést csinálni az alkalmazásnak. De: egyelőre nincs olyan információ a kezünkben, ami alapján ilyesmire kéne gyanakodnunk, csak az általános…..
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Az alsó-középkategória a tolvajok kedvenceHazánk piacvezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan Hungária Zrt. saját adatbázisából végzett kutatása szerint az idei év első három hónapjában kétharmad annyi autót tulajdonítottak el időarányosan a közel tízezres…..
Hát gyerekek, megtekintettem felvételről az első epizódot. 10 másodpercen belül 3x hangzott el, hogy “kispécizett” :)) Meg valami ilyen mondat, hogy “Pont úgy érzi magát, amit te mondtál.” A testvérpár amikor reggel 6-kor előkászálódott az odújából, és az egyiknek…..
Kupa Troopa 2011.05.11 10:12:36
Ahogy ígértem...  tádááám. Azért megjegyzem, hogy közel sem volt egyszerű egy nyamvadt utcatáblát találni a gyorsforgalmin. :-)   ..
A nagyon okos Pete Warden és Alasdair Allen felfedezték, hogy az iPhone felírja, milyen lokációkon fordulsz meg. Kémkedik utánad a rohadék. Bár nem küldi tovább, azért ez kémkedés, és a telefon különösen geci, mert ilyen barmok, mint ez a két úr, tudnak rá írni egy…..
B-oldal Geszti-nap a Szigeten 2011.04.21 07:36:00
Pár napja már lehet a neten olvasni a még nem megerősített hírt, miszerint a Sziget mínusz egyedik napján Geszti Péter csapatai, az Első Emelet, a Rapülök és a Jazz+Az lép színpadra.Eme posztot már tegnap meg akartam írni, nyilván első felindulásból lehet más hangvétele lett…..
Kupa Troopa 2011.04.21 11:14:15
@EMU: Alapvetően nem nekik szól...
A gesztusok és szimbólumok kormánya lassan inkább emlékeztet természeti katasztrófát okozó elemi csapásra, mint felelős vezetőkből álló emberek gondolkodni képes csoportjára. A kiforgatjuk a világot sarkaiból mentalitás az egyetlen, amit egy durcás ötéves homokozó…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Kupa Troopa 2011.02.02 20:16:57
Régóta próbálom megfejteni azoknak az embereknek az észjárását, lelkivilágát, akik nem valami mellett, hanem valami ellen köteleződnek el. Foglalkoztunk már számos közlekedéssel, autózással kapcsolatos "vádponttal", és mindig feltűnt néhány kommentelő, akik - a…..
TÉVHIT, hogy nem örülünk a vendégposztoknak! Íme egy újabb, ezúttal misbelief tolmácsolásában:Mindenekelőtt hálásan köszönöm a Bünti Blog üzemeltetőinek, hogy teret engednek dühöm levezetésének - úgy gondolom, hogy blogom szigorúan kötött kereteibe nehezen lenne…..
A poszt egy hatrészes sorozat harmadik darabja, a folytatás hétfőn jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy…..
Kupa Troopa 2010.04.02 15:33:50
@iqsamp: Miért is?
Kupa Troopa 2010.04.02 15:49:28
@iqsamp: Igenis okoska...
Mit érdemel a Nemzeti Közlekedési Hatóság / Stratégiai és Módszertani Főigazgatóság Közúti Jármű Főosztály (Cím: 1066 Budapest, Teréz krt.62. Levélcím: 1389 Budapest, 62. Pf. 102 Telefon: +36 1-4771-551 Fax: +36 1-4771-537) azért, amiértmidőn bevezette a jelenlegi,…..
Kupa Troopa 2010.04.02 12:07:01
@metal: Köszi, kivételesen jól jártam, remélem sokan vannak ezzel így!
Kupa Troopa 2010.04.02 12:07:56
@Manyizga: mert túl egyszerű lenne, és mert ez itt Magyarország:)))
Mostanában számos panasz látott napvilágot az Artisjus tevékenységével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületet a Bünti blog ítélőtáblája elé idézzük. A vád: haszonszerzésből elkövetett rosszhiszeműség. Az egyenlő esélyek…..
Mit érdemel a menedzserbetegség miatt a munkahelyét lebrunzoló, részegen autókat törő főrendőr?Adott egy rendőr dandártábornok, aki egy fegyveres testület parancsuralmi rendszerében gyakorlatilag évtizedekig akkor és oda hugyozott, amikor és ahova akart, csontrészegen,…..
A Valentin nap ugyebár az az alkalom, amire a barátnőnk azt mondja, hogy "nem fontos", de ha nem kedveskedünk neki valami kis aprósággal, akkor 1 napig nincs mosoly, 1 hétig nincs szex, 1 hónapig nincs sörözés a srácokkal és 1 évig nincs meccsnézés a…..
Kupa Troopa 2010.03.08 11:23:20
@Amphiprion Ocellaris: Inkább azért adjátok neki a nemlétező bevételt, hogy kiegyenlítődjön a férfi és a nők közötti fizukülönbség...
Kupa Troopa 2010.03.08 11:32:11
@eezandwizz: A háztartás nagy része azért hárul a nőkre, mert ez a tradíció, de egyébként akár ők is megcsinálhatnák a ház körüli feladatokat, villanyszerelés, csap-, lefolyószerelés, apró barkács dolgok, régen Dacia/Lada/Skoda szerelése...