Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sípos kornél

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fent és Lenten mától tilos a kommentelés. Jön Szalai Annamária! Jön Koltay András! Mindenkit kikészítenek!! Félelem és rettegés! Itt nem állhatunk meg, ez denevérország! Az utolsó szó jogán: Orbán Viktor pojáca! Schmitt Pál gyík! Lehet kommentelni!..
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
sípos kornél 2011.06.24 11:26:41
Gyűjtést adott közre az Advertising Week az általuk legviccesebbnek tartott 10 reklámról, ami az elmúlt néhány évtizedben futott. Van jónéhány, az átlag európai ember számára ismeretlen szpot is, de azért elég sok megjárta az interneten keresztül a legtöbb kontinenst. Persze…..
Aki azt hiszi, hogy a modernnek nevezett kor magyar politikája összehasonlíthatatlan a korábbi időszakokkal, annak feltétlenül ajánlom olvasgatásra Cieger András zseniális új könyvét. A szerző – aki egyébként évfolyamtársam volt az egyetemen - furcsa módon egyszerre írt…..
sípos kornél 2011.06.20 20:43:07
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
sípos kornél 2011.05.19 16:54:40
@Tóta W. Árpád: és szerinted ki fogja váltani ezt a kormányt, ha "leváltják"? az MSZP? az MSZP-LMP? az MSZP-Demokrata Párt? az MSZP-Demokrata Párt-LMP? Ugye milyen viccesen hangzik? Előbb lesz ebből Fidesz-Jobbik, megsúgom.
sípos kornél 2011.05.19 16:59:40
w Sohase mondd 2011.05.10 07:00:00
Kibökte végre Gyurcsány Ferenc, hogy ő itt még mindig szeretne lenni valaki, avagy az ő olvasatában: tenni valamit az országért. Mindenekelőtt elősegíteni Orbán Viktor leváltását. Azt most sem mondta, hogy a miniszterelnöki székbe akar visszakapaszkodni, de a pártelnökségre már…..
sípos kornél 2011.05.10 10:35:04
@okostojgli: ezt most komolyan kérdezed?
sípos kornél 2011.05.10 11:05:26
@okostojgli: akkor felesleges társalognunk ;) :)
  Eltelt néhány év, s Budapesten, Magyarország és a változatlanság fővárosában valami végleg megváltozott. „Mostanában feltűnt, hogy egyre több a biciklista” - mondják családomban azok, akik évente néhányszor járnak a fővárosban. Emlékeik szerint…..
comment:com A nap képei 2010.03.23 16:03:00
Szigorúan csak az ugrás után, mert még friss élmény. Penny tud a legjobban csodálkozni a tévében: Sheldon, a világfi: Sheldon, az ittas: Sheldon, a másnapos: ..
sípos kornél 2010.03.24 22:26:28
@jahaha: egyetértek, bár a TBBT 2. évadja szerintem nagyon jóra sikerült, amit az 1-ről és a 3-ról már nem lehet elmondani...
Checkpoint Charlie Egy fotó 2010.03.24 17:41:40
Szerzőtársunk, Ali Baba nick-je eltűnt valahogy, ezért én posztolom írását.A város telis tele fotókkal. Ezeket emberek készítik.Egy.Középkorú, szemüveges férfi néz ránk. Egyenesen a szemünkbe.  Netán el szeretne valamit adni? Vagy műsort vezet a kereskedelmin? A férfi nem…..
sípos kornél 2010.03.24 21:58:19
Amerika a sajtószabadság hangos védelmezője világszerte. Ezért érdekes, hogy most azt teszik szóvá, hogy a közmédiában ellenzéki túlsúly érzékelhető.  Az USA külügyminisztériumának éves emberi jogi jelentése szerint a magyar közszolgálati médiában a Fidesz…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Nem lehet azt állítani, hogy ezen a blogon ne foglalkoztunk volna eleget az MDF helyzetével. Január 12-én, amikor kiderült, hogy igaz a sokáig tagadott hír: az MDF valóban az SZDSZ-szel tárgyal, a következőt írtam: „Mi szüksége van az MDF-nek Retkes Attilára? Miért kell…..
sípos kornél 2010.03.08 20:04:29
@Épelméjű: nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy az MDF és LMP szavazók automatikusan az MSZP-re fognak ikszelni, ha csak a 3 "nagy" közül választhatnak. Én 2006-ban MDF-re adtam a voksom (bár ne tettem volna!!!), most az LMP-nek elvittem az ajánlószelvényem, de meg se fordult a fejemben, hogy az MSZP-re szavazzak. Az MDF/LMP támogatásának az első és szerintem legjellemzőbb alternatívája a nem szavazás, ha pedig győz a kötelességtudat , szerintem jónéhányan vannak, akik előbb választanák a Fideszt, mint az MSZP-t. Egyébként kíváncsí az erre vonatkozó adatokra...
Ha lakáshirdetést adunk fel, könnyen megfeledkezünk azokról az extrákról, amelyek számunkra talán megszokottak, de sokak szemében növelik ingatlanunk értékét. Ilyen lehet például a különleges szilícium alapú nyílászáró, amely szinte hihetetlen módon a fényt átengedi, de a…..
Elég kínkeservesen módon, de elkészült az új Deftones-lemez, ami az első lesz Chi Cheng basszusgitáros nélkül, aki 2008 vége óta kómában fekszik egy autóbalesett miatt. A baleset pont akkor történt, mikor az Eros címre hallgató album majdnem készen lett, de ekkor leálltak a…..
Hangrobbanás, magasba emelt karok, hirtelen fordul egyet az egész világ. Van egy kifejezés, ami az olyan emberek fejében, akik valaha futballoztak vagy nézték a világ legjobb játékát száz meg száz, a fentihez hasonló élményt juttat eszébe. A gól. A gól, amit ha egy…..
Kinek mi tetszik! De melyik verzió a divatosabb?Mára a fanszőrzet nem kívánatos, a pornóiparban legalább fazonra borotváltan, de leginkább csupaszon szerepelnek az előadók. A szőr már csak a legelvadultabb fétispornóban lehet jelen.Természetesen a pornóipar nem képezi le a…..
sípos kornél 2010.02.04 23:17:06
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
(Köz)szempont Apa, kezdődik! 2010.01.27 18:43:00
Ó igen, kezdődik. Ismét eltelt négy év, és bármennyire is szeretnénk, ezt a 4. évet sem fogjuk megúszni: könyököt ki, kettesbe be, indul az idei kampányidőszak. Mondhatjuk, hogy ez a szükséges rossz, hisz a demokrácia egyik alapja, hogy lehessen választani, de hogy milyen a…..
Paranoid Android Adóhalál 2010.01.27 00:00:00
 Az Alkotmánybíróság eltörölte...........Haha.Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogy bárki, aki elolvasta ezt a jogszabályt, komolyan vehetőnek találta-e?Volt-e bárki, aki ezt a jelenlegi formájában csak marhaságnak nevezhető, törvénynek csúfolt ötletelést, nem az…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
sípos kornél 2010.01.22 19:59:15