Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hasselhoff

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Psychic TV is egy olyan legenda, amely talán még egyszer sem szerepelt nálunk, pedig lassan az ezredik lemezüket jelentetik meg. ..
A szaksajtó az 1980-ban alakult King's X-re a nyolcvanas évtizedben megjelent lemezei után a "heavy metal Beatlese" (egyébként teljesen értelmetlen) cimkét ragasztotta rá. Ennek alapja az volt, hogy a hard rockot játszó texasi power trio szerzeményeiben többszólamú vokálokat hallani. Három lemeznyi…..
Hasselhoff 2014.11.28 21:42:36
Horror-Mirror Amivel még tartoztam 2010.11.08 08:05:00
Slaughtered Vomit Dolls (2006) Rendezte: Lucifer ValentineUgye mindenki emlékszik a trilógia második részére, ami talán minden idők legbetegebb és leggusztustalanabb filmje. No, az előd se semmi.Itt végre van kerettörténet, csak éppen ez sincs túlbonyolítva: egy férfi…..
Hasselhoff 2010.11.09 17:33:59
@InnerSlaughter: írtam indán
Hasselhoff 2010.11.09 17:52:33
Horror-Mirror Eredményhirdetés!!! 2010.10.23 12:00:00
Ahogy elnézem, most alább hagyott a harci szellem, remélem legközelebb nagyobb lelkesedés lesz:) Persze ennek a legfőbb oka az lehet, hogy a győztes ismét lecsapott, mint a villám, a helyes választ ismét tőle idézhetem: Egy asztalifuró bekapcsolt miközben ann apja meglátta hogy…..
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..
Hasselhoff 2010.08.31 10:11:00
@G-ergo: ezeknél a filmeknél a hatásvadászat már régen közös nevező, ennél mélyebbre kell ásni, h beléjük lehessen kötni. az öncélúság, mint olyan már kényesebb kérdés, én lassan ott tartok, h ilyesmi nem is létezik :D de sztem egy film legyen nyugodtan hatásvadász és öncélú, ha csak ennyi a bűne, és közben fellelni a koncepciót mögötte. a Philosophy...-ba eddig én is csak beletekergettem; amennyire láttam a képi világa zseniálisan el lett találva, az intro jól alapozott, a tény pedig, h történelmi témájú, ugyancsak kölcsönöz némi hangsúlyozott figyelmet a nézőtől.

még vmi. van itt vkinek ötlete arról, mi az h regoregitated? gondolom gore + agitated, de nem állt kerekké a dolog. ki hogy fordítja?
Először is bocsánat ezért a hétért, amiért nem voltam valami aktív, zűrös napokon vagyok túl.Na, de gondolom mostanra már tisztára ideg mindenki, ezért jöjjön is a feladvány! Mivel az a szememben már önmagában elismerést érdemel, aki végig szenvedte -pláne meg is akarja…..
Hasselhoff 2010.10.23 00:12:53
Grotesque / Gurotesuku (2009)   Rendezte: Koji Shiraishi Újabb csemegével szeretném meglepni olvasóimat. Akiknek olyan gyenge a gyomruk, hogy már egy Csáth Géza novellától is kiakadnak, azoknak íme egy rövid kritika, hogy a többit ne kelljen elolvasniuk: Ez egy beteg,…..
Pénteken ismét a TV6 ontja majd a horrort, az ULTRAFILM adja a lemezeket, mi meg ismét játszunk.De előtte szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy mostantól nem kell olyan sokáig fenn lenni, ugyanis már 22:00-kor elkezdődnek a sugárzások.A játékszabályok ugyanazok…..
Three... extremes - Sam Gang yi (2004)   A film, mint azt a cím is sejteti, három kisfilmből áll, melyet különböző nemzetiségű, ázsiai rendezőmesterek készítettek el. Amúgy érdekes, hogy a második részt már 2 évvel korábban bemutatták, persze más (kevésbé ismert)…..
A blog látogatottságához mérve elég sokan szeretnétek, ha időnként beszámolnék néhány DVD megjelenésről, esetleg 1-2 várható hazai mozifilmről. Előre szólok, hogy én nem vagyok a lemezek ismertetésében profi, úgy hogy csak a lényeges elemeket szűröm ki. A cikk alján lévő…..
No, pénteken a nagy nyereményjátékozás miatt nem akartam megemlíteni, viszont most már kezd kihűlni, annyira nem friss a hír.A blog kapott egy velős kritikát a BlogWatchtól. Ami ugye egyáltalán nem reprezentatív, de jól esett, hogy a kemény (és sokszor jogos) szavak ellenére…..
Hasselhoff 2010.10.19 16:18:39
Horror-Mirror Még több DVD! 2010.10.04 13:52:00
Csak nehogy szó érje a ház elejét, hogy múltkor csak 3-ról adtam hírt, miközben még lesz egy pár. Mindenesetre én mosom kezeim, az xpress tájékoztatott "későn" ezekről. De ez legyen a legnagyobb gondunk, nem? (Még valami: hamut szórok fejemre, mert ezt a posztot már…..
Tudom, tudom, ritkán posztolok, ez van. Kárpótlásul most jöjjön két remek horror Kelet-Ázsiából, természetesen a Cinetel Ázsia Extrém kiadásában, mint a már sokat hivatkozott Vörös Cipő. Cselló - Cello / Chello hongmijoo ilga salinsagan (2005)   Rendezte: Woo-cheol…..
Hasselhoff 2010.10.03 17:28:12
Fertőzés - Infection / Kansen (2004)   Rendezte: Masayuki Ochiai Egyik nap rájöttem, hogy eddig egy fontos témakört még nem érintettem, ez pedig a japán és úgy általában az ázsiai horror műfaját. Pedig ők is tudnak izgalmas filmeket is készíteni, ezt már bebizonyították a…..
Kabinláz - Cabin Fever (2002)   Rendezte: Eli Roth Rég volt már "hagyományos" DVD ajánló, úgy hogy íme egy igazi gyöngyszem. Kérem szépen ez Eli Roth első filmje, akinek köszönhetjük a Motelt is. Már itt lehetett látni, hogy tehetséges emberre bízták ezt a munkát. Miről is…..
Ha ez így folytatódik, nem sokára új listát kell írnom. Nekem pedig egy beutalót kell majd szereznem egy jó pszichiáterhez. Ezt a filmet úgy tessék elképzelni, hogy még a ReGOREgitated Sacrifice-nél is keményebb! Ez pedig nem egy naiv túlzás tőlem, nem-nem, higgyetek nekem! Aki…..
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
A hétvégén sajnos nem tudtam írni, mivel betegeskedtem, de így legalább jutott időm egy pár filmnek a megtekintésére. Kicsit tematizáljunk, és akkor kapunk három falsúlyos művet frank földről. Érdekesség, hogy mindegyikben "erős" nők a főszereplők, nem tudnám megmondani, hogy…..
Hasselhoff 2010.09.09 11:10:02
Bohócok. Mindenki ismeri őket: kifestett arc, tarka ruha, piros (krumpli-)orr és keménykalap. Egy cirkuszt egyszerűen nem lehet nélkülük elképzelni, ők a legmeghatározóbb alakjai. De kik is ők valójában? Vajon miért olyan gyanús nekünk az állandó jó kedvük és töretlen…..
Kedves olvasóim! Ti, kik rendíthetetlenül naponta (akár többször is) be-benéztetek az oldalra egy esetlegesen új poszt reményében, most imáitok meghallgatásra talált. Itt vagyok és írok. Kárpótlásul valami nem hétköznapi, igazi underground csemegéről kaptok beszámolót.…..
Horror-Mirror Fránya VB... :) 2010.06.16 12:01:00
Egyeseknek feltűnhetett, hogy bár a múlt héten elég aktív voltam, azonban péntek óta nem írtam semmit. Gondolom ennek nem nehéz kitalálni a legnagyobb okát, igen a foci VB a "szerkesztőségbe" is elért:) Amíg a selejtezők tartanak (értsd: napi 3 meccs), addig nem…..
Halott madarak - Dead Birds (2004)   Rendezte: Alex Turner Mint látható, ezt a fura címet nem a hazai forgalmazók találták ki, hanem eredetileg is ez a neve a filmnek. Ilyenkor meg tudnám érteni, ha a szinkronosok valami "frappánsabbat" találnának ki, mert mint az olvasható lesz,…..