Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telepata

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Hello, Munkahelyi Terror blog! Készítettem itthon, első körben saját magam és haverjaim szórakoztatására, egy fiktív állásajánlatot egy fiktív cégről, a kiválasztási folyamat teljes ismertetésével. Úgy gondoltuk, jó poszt lehetne belőle a Munkahelyi Terror blogon, egyelőre…..
Tisztelt Mt!   Én dolgoztam 1 földhivatalba biztonsági őrként.Első nap jött a főnök mindent megbeszéltünk, sajna beugrottam annak, hogy holnap hozza a papírjaimat most nem tud bejelenteni aznapra.Nem láttam többet.2naponta hívtam mi van ezzel a dologgal hiába.Aztán fizetéskor…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
  A Csíbor zenekar Taxi című lemezéről szeretnénk ajánlani Nektek egy pöpec kis nótát, melynek címe Zacc. A dalt letölthetitek, megoszthatjátok, rongyosra hallgathatjátok és ha kíváncsiak vagytok a következő szerzeményre is, akkor nincs más dolgotok, mint hétfőn a…..
Subba Facebook: Győzi 2011.01.24 22:44:00
telepata 2011.01.25 08:27:16
@msgmsg: Ez egy kicsit nagyobb nyilvánosságot érdemelne.Nesze nektek integráció.
Subba Srácok, megvan a filmetek! 2011.01.19 13:43:00
Todd Bieber talált egy tekercs filmet a brooklyni Prospect Parkban, és szeretné visszajutattni a tulajdonosoknak. Mind a film, mind a képek kurva jók! ..
telepata 2011.01.19 16:56:55
Nem az a Tölgyessy, viszont ő is elemez, csak nem unalmas politikusokat, hanem valóságshow-szereplőket, és a villában zajló folyamatokat. Tényleg nagyon érdekes (például nem gondoltam volna, hogy a világon tucatnyian foglalkoznak valóságshow-elemzéssel, és a dolognak komoly…..
Subba Kínzó kérdés: Melegedés 2010.12.21 10:53:00
Lepörgött mindkét kereskedelmi csatorna legnépszerűbb műsora, és kezdenek beszállingózni a pletykák a résztvevőkről, akik között van olyan, aki mindkét kapura játszik, vagy éppenséggel olyanok is, akiket az azonos nemű, és szintén a műsorban dolgozók kezelgetnek. Összekúrt…..
Subba Fuck no tetkó: Tapasz 2010.12.20 16:54:00
A szituésönben a tetovált tag csaja a legjobb arc, aki beküldte ezt a csodát.      ..
Kellemetlenül érintheti azokat, akik az Aerovivával mentek volna szilveszterezni, hogy az utazási iroda a hétvégén megszűnt:A cég közlemény szerint minden egyes külföldön tartózkodó utasuk hazautazásra érvényes menetjeggyel rendelkezik, így egyetlen utasunk sem marad…..
Subba Való Világ: Lila punci 2010.12.17 10:46:00
Van baj! Karbantart az iWiW, így nincs ma válogatás - sebaj, legalább nő a termelés a munkahelyeden! Ráadásul kiderül, hogy az egyik versenyzőnek lilás a punettije. WTF?   ..
Saját számok, tankönyvből rappelés, fellépés Uhrin Benedek előtt: Vitéz "Jáger" Péter mindent visz! Az utolsó videó 4. percétől egészen érdekes magasságokba jut el a produkció, de a szövegek végig ütnek. ..
Subba Twitter: Csak 104 hét! 2010.12.15 02:10:41
50 Cent Twitteren szopatja a minap két évre ítélt Ja Rule-t. ..
G. félúton elakadt kárrendezés közben, ugyanis az AIM Biztosító gondolt egyet közben és kivonult a KGFB-piacról (mondjuk a PSZÁF is rásegített). Misztikus módon a szervizköltségeknek csak a nettó árát utalták át, azóta pedig elérhetetlenek:Attól tartok, hogy elsőként…..
Subba Maci Laci 3D: Szemét Bubu 2010.12.14 11:13:00
Jön az egész estés Maci Laci film, ennek apropójából pár vicces kedvű grafikus (nagyjából két és fél hónap alatt, persze főleg a hétvégéken foglalkoztak vele) elkészítette az "alternatív befejezést", amiben Bubu -akár csak Pat Garret seriff Billyt, a Kölyköt-…..