Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOC

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak legyen már ebédszünet, baszki – gondoltam, de lehet, hogy ki is mondtam. Ha teljes szívemből kívánok valamit, néha megesik, hogy ki is mondom hangosan. Persze hiú ábránd volt délelőtt fél tízkor az ebédszünetre gondolni. Tudnám, mi a faszért kell nekem nyolcra bejárnom. Ha…..
TOC 2012.05.02 14:05:13
Ma is kibaszott hideg van. Mintha Moszkvában lennénk. Mióta is nyomom ezt a szar Moszkvában dumát, ha hideg van? Régóta. Kéne valamit újítani. Mondjuk ez milyen: Téltábornok odabaszott. Nem, ez túl trágár. Akkor legyen ez: Téltábornok letette névjegyét. Á ez meg buzis. Ilyeneket…..
Na, hogy újra megtaláltam a blogom, meg a passwordom, kommentelgettem pár általam is olvasott bloghoz, eszembe jutott, hogy tulajdonképpen ide is írhatnék még. Nem csalás nem ámítás lesz ez, inkább a szomorú valóság. Vonszolom a seggem az utcán még decemberben, abban a rohadt…..
IRODAI PATKÁNYOK A meeting arcai 2010.03.22 21:51:00
A mai meetingen igyekeznem kellett, hogy a főnök látóteréből leginkább kieső helyre ülhessek. Hosszú hónapok megfigyelő és elemző munkája során világossá vált, hogy a nyugis meeting kulcsa az asztal baloldalán lévő hatodik szék. A jobboldaliakat sokkal többször zaklatja a…..
"Tudom én, hogy egy kicsit (nagyon) sántít, de én mindig ezt látom magam előtt, miközben Dénagylajos belekezd a nótába" - kezdi Zsolt a mondókáját, és ebben az a gáz, hogy mostantól valószínűleg nekünk is ez a szürreál Paint-csoda fog bevillanni ilyenkor. Pedig én…..
Megkésve, bár törve nem újra itt vagyok. Nem csak póker játék és mese egy csaló élete, és néha még olyan fontos dolgok is hátrányt szenvednek emiatt, mint a blogírás. Ennyit rólam, nézzük a lényeget. Szeptember utolsó hetében szólt az egyik kaszinós affiliate manager, hogy…..
TOC 2010.07.03 13:11:21
Szeptemberben már sok process futott, kezdve a bugos pókerterem fosztogatásától, a roboton át a kaszinók reklámozásáig. Gyakorlatilag megvolt a havi bevételnek való, sínre került az üzlet. Volt már egy elég szép pókertőke is, megint elgondolkodtam azon, hogy játszani kéne…..
Ez az oldal még gagyi... tudom én is.. dolgozok rajta... ..