Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monte Cristo grófja

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a Kosárlabda című feladat megoldása Microsoft Access 2010 alkalmazással. Ha hibát találsz a megoldásban - ami simán megeshet -, akkor kérlek, hogy a hozzászólások között jelezd. Eddig fellelt hibák: a 3. feladatnál rossz a mezősorrend Ha más alkalmazással is…..
Íme a Nagy Könyv című feladat megoldása Microsoft Word 2010 alkalmazással. Ha hibát találsz a megoldásban - ami simán megeshet -, akkor kérlek, hogy a hozzászólások között jelezd. Eddig fellelt hibák: skót voltam a félkövérrel (köszönöm!) ellenben a kiskapitálissal nem…..
Íme a Csoportok című feladat megoldása Microsoft Access 2010 alkalmazással. Ha hibát találsz a megoldásban - ami simán megeshet -, akkor kérlek, hogy a hozzászólások között jelezd. Eddig fellelt hibák: (még nincsenek) Ha más alkalmazással is készítettem megoldásvideót…..
Íme a Tankönyvrendelés című feladat megoldása Microsoft Word 2010 alkalmazással. Ha hibát találsz a megoldásban - ami simán megeshet -, akkor kérlek, hogy a hozzászólások között jelezd. Eddig fellelt hibák: egy főnemes jelzi, hogy a szegélyezés hiányos (köszönöm) Ha…..
Monte Cristo grófja 2011.03.27 14:49:04
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Bisztő Gyalla művész, nem pedig jólfésült, normakövető szó- és képviccelő. Önpusztító művészemberként gyakran cicázik a halállal és a Szent Fostalicsával. Önveszélyes korszakának egyik főműve ez. A képhez a mester a következő szöveget mellékelte: Ez a kurva olyan…..
Monte Cristo grófja 2010.05.06 00:56:39
@szily: egyetértek vagy csak nekem nemhumoros a szóvicc. De azért reménykedem egyszer hátha nevetek én is az egyiken