Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makkász1

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lelkész 6 napon át láthatatlan, a hetediken érthetetlen – mondják a rosszmájúak. A lelkész vasárnap dolgozik 1 órát, de máskor mit csinál???  ..
Makkász1 2017.10.04 13:26:56
@sunabajnok: Öregem, egy darab harangperről sem tudok, csak a hatályos csendrendeleti törvényeket ismerem. Ne add fel a harcot! :) A magad által választott beceneveden és allegóriáin meg ne akadj fenn, az olyan, amilyen. Ahogy az enyém is. Több az élet ennél. És még a végén nevelési hiányosságot fog tükrözni a neveken való lovaglás. :) Ahogy egy pór mondatos kommentből való következtetés is, hogy kit mit csinál és mire ér rá. De hát lelked rajta, sose legyen nagyobb problémád, hogy szól a harang. :)
Belsőség Heti merítés 2015.05.31 09:52:43
Aztán megláttam ŐT Egyvalami biztos volt, hogy kupét szeretnék. Ehhez képest lett egy 5 ajtós, zöld Peugeot 207-esem, 1.6VTI motorral, "sporty" felszereltséggel, ami kb. kimerül egy amúgy tetszetős fehér számlap, króm kipufogóvég, krómkeretes ködlámpa összeállításban…..
A szürke egy árnyalata az agyagos sáré. A dzsuváé, ami megfog és nem ereszt. Akkor sem, ha történetesen egy 21 tonnás, lánctalpas exkavátor vagy. Ez a tény - kombinálva azzal, hogy a legjobb filmek már régen nem Hollywoodban, hanem Észak-Európában készülnek - eredményezte ezt…..
Holnap este hatkor az Istenhegyi úton le kell állnia a forgalomnak. De lehetőleg még a szomszédos utcákban is. Le kell, hogy állítsák a tömeg miatt. Mert annyian kell, hogy legyünk az ukrán követség előtt. Ha valamikor mozdulni kell, akkor most aztán nagyon. Mert ott keleten valami…..
Makkász1 2014.08.08 10:10:45
@Hollandexxonvaldez: igazad van, jobb is, ha kussolunk... Mert gyilkolni meg robbantgatni nem fogunk. Ezt úgy hívják, hogy emberiesség. Nézz utána, mert nem sokat tudsz róla. És nem, ilyen áron nem akarunk az anyaországhoz tartozni, köszönjük...
Makkász1 2014.08.08 15:51:29
@Vipera01: Küzdelmének módszerei felérnek a tíz csapással. Valódi cselekvést ebben a helyzetben én csak a helyi KMKSZ-től láttam, akik valóságosan is segítenek a behívót kapóknak. Jó barátomat épp tegnap sikerült teljesen megmenteni a behívásoktól. A Rosszabbik viszont csak odaátról kiabál, és ha ide is jön, csak a parazsat gyűjti Kárpátalja fejére (lásd a beregszászi Jobbik-iroda felgyújtásának lehetősége). A tények pedig csak bizonyos köröknél bizonyulnak köpködésnek, de azok nem az én köreim...
Belsőség Heti merítés 2014.03.30 09:08:34
Borzadályból autó Jáj anyám, kiderült, hogy kicsi a 1982-es, 1.3-mas colt, kellene venni valami nagyobbat, szebbet, erősebbet. Olcsón. De mit? A kisoroszlán nagyot harap Kb 30 000 km ezelőtt elkezdte csinálni, hogy jobbra kanyarodásnál világít az olajnyomás lámpa biztos…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A sikerfilmek történetét dokumentáló szakemberek, művészettörténészek 2010-től újabb fejezetet illeszthetnek eddigi feljegyzéseik közé. Az Avatar, minden idők eddigi legnagyobb pénzügyi ráfordításával készült – és már eddig is a legnagyobb pénzügyi nyereségét…..
A média égboltozata vakító fényű állócsillagok világa. Zenészek, diktátorok, futballisták, vagy netán ezek ötvözete, a nagy testvér győztesei, az élet apró incidensei mellett (válás vagy éppen egy átmeneti idegösszeroppanás) is megkapóan megközelíthetetlennek, és éppen…..
Makkász1 2010.01.22 10:46:56
@izrael miszteriuma: V. E. F. szavait meg tudom erősíteni személyes tapasztalatok által. Elfekvő osztályon sokX álltam úgy haldokló mellett, h elmondta, soha az életben Isten nem érdekelte, lenézte, megvetette azokat, akik hitről, ilyesmiről beszéltek. Aztán sírva tanult imádkozni, és mikor utoljára találkoztunk, már mosolygott. Egyikük mondta: "már hiszem ÉS tudom, h van tovább. Bár hamarabb történt volna ez meg." Nekem mindig nagy kérdésem, mivel vigasztalódik, bátorodik az az ember, akinek csak racionalitás (értsd kenyér, pénz, anyagiak) van?