Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zerinvary.szilard

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a lovasok megmutatják, hogy milyenek az igazi használati lovaglás. Véleményem szerint az Örkényben képzett lovak hasonló teljesítményre voltak képesek. Amelyik egyedek pedig tehetséget mutattak azokat tovább képezték a magasiskolára...
A használati lókiképzés a katonai lovaglásra vezethető vissza. A lovas katonai hadviselés megváltozott a 19. századra. A lovas rohamok helyett inkább könnyen mozgó kisebb csapatokra volt szükség akik főleg felderítő szerepet kaptak. Ehhez szükség volt a jól képzett megbízható hátaslovakra,…..
A lovak ménesbeli viselkedéséről szóló posztjainkat (itt és itt és itt és itt és itt) némiképpen folytatva ejtsünk néhány szót a lóval való kommunikáció alapjairól. Ma már szinte minden lovas tudja, hogy a lovak testbeszéddel kommunikálnak egymással. Sokan hallottak már…..
Szeretnék megosztani önökkel, egy szakmai tanácsadást publikálni itt, amely minden lovas számára tanulságos lehet. Aölgynek vannak problémái a lovával, és Léna megválaszolja őket.Köszönjük Léna "Szia Léna!   Beszéltünk ma telefonon és nagyon kedves voltál,…..
Mindenképp jó dolog, ha mi magunk készítjük el az ajánlatainkat, hiszen mi tudjuk a legjobban, hogy mi az amit hirdetni akarunk. Tehát vegyük kézbe a dolgokat és faragjunk egy jó hirdetést magunknak. Erre már számos helyet találhatunk az interneten, de a legtöbbjük vagy rengeteg…..