Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltan Baranyai

13 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az első héten eladott 500 000 darab után mára az Apple becslései szerint több mint 1 millió iPad talált gazdára a tengeren túlon." Ekkora számnál már egy ilyen "digitális táblát" érdemes marketingcéljaink megvalósítására is felhasználni (lásd: iPad GAPp)…..
  Ja, Filmklubb, mert a Hülyevagy Klubb szerves leágazása, de erről máshol és máskor, most inkább magáról a rendezvényről, ami a negyedik, de ezen blog beindulása óta az első, úgyhogy premier, pezsgő, tűzijáték, mámor, mozi.       A Szabad az Á nevű…..
Zoltan Baranyai 2010.01.06 19:25:35
Zoltan Baranyai 2010.01.06 19:34:12
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
8ker MKKP megint 2009.10.07 07:35:00
Kétségkívül megszaporodtak az MKKP felfestések, stencilek, matricák, plakátok a kerületben. Azok, akik nem ismerik a virtuális világból - vagy Szegedről - meglepődve nézik a műveit, hogy aztán sokszor egy fél mosollyal ajkukon haladjanak tovább.  Ha szemfüles vagy - esetleg…..
Rendelj a házad elé egy konténert és hökkentsd meg az arra járó bámészkodó arcokat, kedves vagy morcos szomszédaidat és mutasd meg nekik, hogy szerinted mire is jó valójában egy konténer! Sitt rakodás? Ugyanmár! Nappali, gördeszkapálya, medence! Alternatív enteriőr, ala dornob!…..
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..
Egy napos délután ültünk le a Kétfarkú Kutya Párttal a Ráday utcában egy rövidke interjúra és kellemesen elbeszélgettünk egy sör mellett.   Mikor és hogyan kezdted intim viszonyodat a street art-tal? 8 éve kezdtük, matricákkal, eleinte a tábla hátuljára ragasztgattunk,…..
Zoltan Baranyai 2009.09.02 21:52:59
 Mivel kedvenc német márkánk, a Naketano őszi-téli kollekciója már megrendelhető az online webshopjukban, így mi pedig nyereményjátékot szervezünk Nektek! Most 3 felsőt lehet tőlünk nyerni, és mindenkinek háromszoros esélye van! A játék augusztus 30-ig tart, 31-én pedig…..
A kukkolásra mindig lehet építeni... Fotólencse reklám Indiából:..
 Kezdem úgy érezni, hogy Budapestet csak hülye emberek vezetik. Én azzal sem értek egyet, hogy ha például éjfélkor a Borároson kóválygok és megszomjazom egy sörre, ne adj Isten egy vodkanarancsra, akkor nem kaphatok az éjjelnappaliban, mert ugye tilos. Jó, ezt még lenyelem,…..
Kedves Olvasóink! Elkészült pár banner és logó, amivel a Mindennapi Betevő megkezdte a terjeszkedést. Ha olvasol és szeretnél velünk linket cserélni, esetleg láttál valami érdekeset, vagy más hasonló együttműködésben gondolkodsz, akkor dobj egy emailt a címünkre és…..
Vége a nagy nyereményjátékunknak, rengeteg megfejtést kaptunk, de sajnos az ajándékaink végesek. A Babzsákvilág babzsákfoteljét G.Adrienn nyerte! Gratulálunk! A Dead Fred tolltartót pedig Sz.Kitti., mindeketten Budapestről. Köszönjük a játékot és olvassátok továbbra is a…..
Zoltan Baranyai 2009.07.02 16:02:39
LisztesLáda Capa 2009.06.24 10:56:00
Hogy ne csak mindig a fLickr vagányokat éljeneztessük, közölnöm szükséges, hogy a fotózás nem éppen egy idős a ccd lapkák létrejöttével és hogy régen is elég nagy ászok mozogtak a témában mindenféle Extreme III meg Ultra II kártyák nélkül. Ennek bizonyítékául itt egy…..
Ha létezik lónyál, amit a világ minden pontján isznak, akkor az a Coca-Cola. És ha ilyen népszerűségnek örvend, megteheti, hogy hatalmas zsentonmennyiséget toljon a marketingbe, hogy meg is tartsa a kiharcolt előnyt. Ezért a kólacég rendre jön trendi megoldásokkal és igyekszik a…..
Zoltan Baranyai 2009.06.20 16:29:22
A jövő tud szép is lenni, nem csak apokaliptikus. Ha minden jól megy, akkor előbb-utóbb találkozhatunk egy ilyen, még csak koncept-étkezőasztallal, ami bárhol jól mutat. Az asztal közepe egy 203 literes hűtőt rejt, ami két nagyobb részre van osztva a jobb tárolási hőmérséklet…..
Sok videót láttam már, de ez a reklám kissé kibillentett. Dundika eszik. Mi több, zabál a videón! tortát, csirkét, hamburgert és még sok minden mást. Valószínű, hogy nem hízókúrába kezdett, csak azt ehet, amit akar, mert a hirdetett Obesminnel megteheti. Nem fog hízni.…..
Elkészültek a Mindennapi Betevő matricák, amiken a mindennapibetevo.hu cím is rajta van. Hamarosan elindul, de egy darabig még biztos át lesz ide irányítva. Nyomattunk pár ezer darabot, ha szeretnétek, adunk szívesen. De pár szórakozóhelyen is ki lesz téve, no meg a csinos,…..
Zoltan Baranyai 2009.05.22 23:56:15
Tardai történetek Hatvanöt 2009.05.21 09:00:00
Az Iván első lángosa kajakra lángos lett. A kopaszpuncis bulaposzter a sütőmedence fölött persze mellig leégett, a bódé meg úszott a tűzoltóhabban. Még Susi Simpson szájára is jutott egy jókora adag fehér pacsmag, azt' mire a Májki meg az Iván kidzsuvázták a próbaüzemben…..
Én kifejezetten szeretem a különleges és szép kádakat, de ez egy kissé túlzás. Az olasz SICIS magassarkú cipőre hasonlító fürdőkádja eleve nagyon sok helyet foglal, így mondjuk egy kisebb panel-illetve társasházban biztos nem lenne helye. Mindenképpen ötletes megoldás a…..
Fabricius Gábor könyvbemutató partyja. Mi ott leszünk a Meleg Pörgető Tesztüzemben (ez egy k..rva érdekes nevű gyárépület a Millenáris mellet) 2 nap múlva, azaz csütörtökön, este 7-től. Puha Neon Fejlövés a könyv címe, reklám, média és egyéb megmondások és vélemények.…..
Zoltan Baranyai 2009.04.21 12:29:54
Tardai történetek Ötvenkettő 2009.04.21 10:00:00
A Balogh Imi baszta el Misike első eljegyzési kísérletét a kihagyott tizenegyesével. Mer' a gyíkfejű főultra rászervezte a tökutolsó Tát elleni hazaira a lánykérést. Konkrétan le volt kenve az egész csapattal, meg a rokonsággal, hogy a sípszó utáni ünneplés végén kurva nagy…..
Többen is szóltak már olvasóink közül, hogy nyugodtan tegyünk ki több lakberendezési tárgyat, esetleg még több street artot, mert az nagyon szeretik és esetleg hasznos ötleteket is meríthetnek, ha átalakításra is sor kerül a házukban. Ti miről szeretnétek többet olvasni itt, a…..
 "Mi ez, he? Benőke, Kántor Vladimir, Ignácka meg a többi tardai csávó adják az ívet rendesen. Tardán, Budapesten, a Balatonnál, Prágában, Pukheten. Olyan sztorik vannak, beszartok! Érdekel, mik mennek? Olvasd a blogot! Véleményed van? Kommentelj! Beköltöznél Tardára?…..