Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, még csak február van. Február másodika. Csaknem hátra van az év 11/12 része, hátra vannak a választások (az országgyűlésiek biztos, a helyhatóságiak nem biztos), a haverok kinevezése közhivatalokba (a jelenlegi haverok helyett), az értelmes cselekvés helyetti bosszú,…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.02.03 12:32:42
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.02.01 08:26:17
@ColT: hol? Mert lassan eljutottunk oda (legalábbis Budapesten), hogy vagy plaza vagy kínai vagy használtruha.
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.02.01 08:27:42
@ján kádár: ahogy az is kamu, hogy te ember vagy. :D
Egyébként hóttmindegy, mert nem kevés igazság van az irományban függetlenül attól, hogy a beküldő kamu vagy valódi.
Tényleg, itt álljon már meg a menet! A saját születésnapomon, miután mindenki elment, a gyerekek és a csajom lefeküdtek, gyanútlanul nyitogatom a leveleket, és mit vagyok kénytelen végignézni a saját otthonomban?! Ezt! Ma egy kicsit elborította az agyam ez a hideg, és ez lett…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.02.01 08:23:05
A faszirigy lány a legrosszabb természetű Bridget Jones, melyet hátán hordott a Föld. Igazi férfigyűlölő, "ha neki nem jut pasi, másnak se jusson" hárpia magatartású.Miről ismerszik meg a faszirigy lány?Hazarángatja a barátnőjét a buliból, mert "nagy a füst és…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.30 10:03:39
Reckl Amál blogja Sajnálni kéne? 2010.01.29 14:00:00
Pár napja a híradók közepesen fontos hírként számolnak be egy illegális pornóforgatás körüli botrányról.Az újpesti házban olyan embereket is szado-mazóra kényszerítettek, akik azt nem akarták.Először azt hihette az ember, az egész pornózás a jelenlevő hölgyek akarata…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.29 21:23:27
@Sickret Service: volna egy fogadásom, hogy a csajt leribancozók többsége BDSM függő és azon van kiakadva, hogy a várva-várt filmecskéjük nem jelenik meg. :D
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Megszűnik Makovecz Imre 1983-ban alapított építészirodája, a Makona.  Az Inforádió riportere épp a római La Sapienza Egyetemen szerzett díszdoktori címe miatt beszélgetett az építésszel, és csak egész véletlenül említette a cégét, amire rögtön jött a válasz, hogy azt…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.27 10:42:19
@solaitid: ha másról van szó, akkor majd a kormányváltás után kap némi állami megrendelést mondjuk az 5-ös metró debreceni végállomásának kialakítására, esetleg a fővám téri 4-es állomás áthelyezésére. :)
Üdv mindenkinek,   A történetem másfél hétre rúg vissza. Interjúra indultam a M. O. I. budai irodájába a Mechwart ligethez. Gyanús volt már az első perctől kezdve hogy az "irodában" folyamatosan döng a zene és az emberek kettesével mennek be a "manager"-hez…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Van, akinek sikerül munkát találnia és szerencsés csillagzat alatt született, és van, akinek nem. Én két éve vagyok munkanélküli!!! Ami azért szomorú, mert anyuval élek és a nyugdíján kívül nem igen jutunk pénzhez. Dolgozik, de a cége 3-4 havi késéssel fizet és akkor is…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.26 11:41:24
@isti77: ha akkora barom vagy, hogy gyereket csinálsz, akit nehezedre esik felnevelni, akkor légy oly kedves magadat szidd, ne a nyugdíjasokat, akiknek a többsége ledolgozott egy életet. És a te korosztályod (többek közt a magadfajta antiszociális kreténeknek köszönhetően) megérheti azt is, hogy hetvenöt éves kora előtt nem mehet nyugdíjba.
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.26 11:42:42
@Dike: írd le (nem állítom, hogy kíváncsi vagyok rá ;) ), ettől még a tény tény marad. Valószínűleg olyan adottságaid vannak, ami az emberek 5-10%-ának.
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.26 11:43:27
@Rékuc: pár éve leszoktam róla, hogy a magadfajtával érdemben próbáljak társalogni. :D
Sziasztok! Fél évvel ezelőtt kénytelen voltam munkahelyet változtatni, ugyanis a válság miatt megszűnt a cég, ahol dolgoztam. Szerencsére hamar sikerült talpra állnom, és pár hetes keresgélés után sikerült elhelyezkednem egy cégnél.   A munka elég nehéz volt, napi 10-12…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.25 22:33:32
@Hellg: te barom! Ki mondta, hogy hímnemű írta a poszt témájául szolgáló levelet? Meg egyébként is... önbíráskodás... igaz, manapság sokan hiszitek, hogy ez a megoldás.
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.25 22:30:42
@Alikam: meg a hejessirni nem tuddo méjmadjarokat is irtani kéne.

Egyébként szerintem is a panaszos volt az idióta, sőt... nem csak volt.
Köpköd a tévémaci Rabszolgasors 2010.01.23 20:27:00
Amikor az utóbbi hónapokban újra elkezdték pörgetni ezt a brazil sorozatot, belenéztem. Kíváncsi voltam, hogy tényleg annyira rossz-e, mint emlékszem, és tényleg, az.De nem vagyok álszent, azért én is néztem sokat belőle annak idején. Fejből nyilván nem tudnám, de a neten…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.24 02:34:40
@Bollockbuster: én anyádtól is megvonnám a szavazati jogot, mert volt akkora barom, hogy etetett, ahelyett, hogy a budiba fojtott volna.
Autófília Az elégtelen jutalma 2010.01.22 16:00:00
Aki mindig quadozik, az megbukhat félévkor. Aki megbukik félévkor, annak az apja ideges lesz. Ha az apja ideges lesz, szétveri a quadot. Logikus, ugye Még belegondolni is rossz, hogy mi lesz, ha nem sikerül javítani a rossz eredményen. Lehet, hogy egész nyárra bezárják a yachtba? A…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
ez a nyuggerező sixx micsoda köcsög 2010.01.22 16:28:44