Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CitromBandi

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Citrom Band Félig jó 2010.03.22 09:13:00
Megérkezett a csillagászati tavasz. Az időjárás kivételesen nem ellenkezett, kisütött a nap, elbújtak a felhők, és húú a levegő is milyen más illatú. Szeretem a tavaszt. Karmester szerint Menetelni még NEM tudunk, de már hasonlít rá. Azt ígérte, 10 fok felett már megyünk…..
Citrom Band Tavasz 2010.03.04 15:22:00
Túl vagyunk pár próbán az utolsó bejegyzés óta. A menetelés egyre jobban megy, az új darabok pedig sehogy.A tavasz közeledte látszik a lelkekben is. Szerelmek, kapcsolatok, ilyesmi. Ez nem is lenne baj, ha nem menne a gyakorlás rovására.Megfogadtam, hogy mielőtt megszerzem az új…..
Szombat....Bál. Jól indult. Megbetegedett a teljes Tenor kürt sor. Az egyik kis trombitást cigizés miatt eltiltották a szülők... hm.Tequila.A többiek időben érkeztek, befújtak, minden tökéletesnek tűnt. Karmesternek eszébe jut, kellene kotta a kisgítő kürt-nek és pozanoknak...…..
A kedd A szokásos megérkezés a próbára...fél óra alatt. Röpülve, mint Mikulás a szánkóján...ja, a hó megvolt hozzá, szarvasok helyett pedig lóerők. Szakállt nem novesztek, mert amíg kicsi, addig szúr, és nem élvezhető a csók... Ezt a problémát hogy lehet…..
Citrom Band Dombrádi fellépés 2010.01.31 00:37:00
Sikerült.AAAANnnyira jó volt. Dombrád, jótékonysági bál. 6 ütős szám.Életem eddigi legjobb My way-a. Szépen szólt mindenki. Fejlődünk. Hónapról hónapra. Nagyon jó kis csapat, és végre Kasi is elégedett volt.A trombitasorunk a legjobb - és leghangosabb - formáját hozta, az…..
CitromBandi 2010.02.01 19:39:20
Citrom Band Harmadik 2010.01.26 23:11:28
Üdv mindenkinek. Ismét túl vagyunk egy hosszú-hosszú próbán. Majdnem nem értem oda, de ez általában mindig így van. Fél óra alatt odaérni a csúcsforgalomban.... Hát az nem semmi. Néha sajnálom Dávidot, amikor robogunk ki Nyíregyről. Remélem, nem a halálfélelem miatt nem szól…..
Citrom Band Színház 2010.01.22 22:46:00
Ma este színházban voltunk. Sikerült jegyet kapnunk Magdiéntől. Köszönjük neki. Igaz, hogy a zenekarból sokaknak bérletük is van. Sajnos kevesen éltek a lehetőséggel, remélem legközelebb fognak. A lányok most is csinosak voltak. Jó darab volt. Egy szoknya és egy nadrág. Külön…..
Citrom Band Elindult! 2010.01.21 22:09:00
Helló mindenkinek! Citrom Band. Azaz a demecseri fúvószenekar. Már lassan 28 hónapja. Nem is olyan sok. Fiatal csapat, de lelkes. Az idén januárban újúlt erővel indultunk neki ennek az évnek. Célok, álmok, és a valóság. Sokat kell még tanulnunk.Ma fontos próba volt. A…..