Regisztráció Blogot indítok
Adatok
főboszorka45

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában mintha kevesebb lenne az erstés történet, ami vagy azt jelenti, hogy nincsenek ügyfeleik, vagy azt, hogy sikerült összekapni magukat. Naiv ügyfél egy ártalmatlan igazolást kért a bankoktól, hogy rendesen fizeti náluk a hitelét, ami két radikálisan különböző…..
Van úgy, hogy az ember nem vesz észre egy KRESZ-táblát, vagy figyelmetlen, türelmetlen. Tilosban parkol, gyorsan hajt, vagy más szabálytalanságot követ el. Ha valaki véletlenül, vagy szándékosan sérti meg a szabályokat, okkal számíthat büntetésre. De mi van akkor, ha a hatóság…..
Valahol a sírás, hisztérikus kacagás, kétségbeesés és bölcs elengedés határán ragadok klaviatúrát. Tegnap délután itthon a család, pocakban 7 hónapos bébi, aki édesanyja elcseszett szervezetének köszönhetően végigküzdötte az elmúlt 7 hónapot és még két-három hónap…..
Sándor szerint a belvárosi közértben rájöhettek, hogy úgyis mindent elvisznek a turisták, ezért aztán nem szelektálják ki, az elhunyt tejtermékeket és kenyereket a polcokról. Ő már többször vitt haza, aztán vissza 2-3 napos vagy lejárt cuccot. Legutóbbi visszavitt kenyere miatt…..
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
Ennél több nevű és variációjú kaja kevés van az országban, nálunk ez az erősen fokhagymás, borsos verzió uralkodik. Egyetem alatt megpróbáltuk összeszedni a neveket, ahogy a kollégiumi társak ismerik: berét, lepcsánka, krumpliprosza, tócsni, tócsi, cicege, pacsni, ezekre…..
A magyar vendéglátóipar nyilvánvalóan nincs felkészülve a 21. századra, vagy ez a lenyúlás idén a trend? Misiék leelőlegezett 10 fős szállását simán kiadták másnak Siófokon: Szeretnék neked beszámolni egy sajnálatos esetről, ami a hétvégén történt velem és 9…..
Folytatódik a telefonkönyves átverések evolúciója. A legújabb trend már nem a kamuszerződés vagy a számlának látszó tárgy, hanem a kamu lemondólevél! Péterék sem hitték el, amit kaptak. Az alig fél éve alakult cég szerint lejárt az 1 éves meg sem rendelt szerződésük, amit…..
Az országos rádiók konzervet sugároztak, a vezető hírportálok nagyrészt kidőltek, a vidéki rádiósok és a közösségi média azonban megmentette nemcsak az újságírók becsületét, hanem valószínűleg számos ember életét is a márciusi télben. A magyar médiaelit…..
főboszorka45 2013.03.15 13:21:21
@komplikato: így igaz.. 87-ben egy áfésznél dolgoztam, akkor még létezett az "Ellátási Felelősség" című kategória...Az áfészhez tartozó falvakat el kellett látni legalább kenyérrel, tejjel...Volt 2 Nysa az áfésznek... na ezeket el lehet képzelni... Áruforgalmi előadó voltam akkoriban... Jobb nem jutott eszembe, mint az, hogy a laktanyát felhívtam....Küldtek is lánctalpast, annak utánakötötték a Nysát, a másik közben rakodott...Igaz, egy teljes napba tellett, míg minden falut ellátunk, de sikerült.. Ráadásul akkoriban még nem volt crossbar telefon, dugdosós volt csak.. na azt el lehetett képzelni....
Kedves kortársaim, meg mindenki, aki a Lendvay utcában járt ellentüntetni a minap! Annus néni vagyok. Biztosan ismertek már. Én vagyok az írogatós néne Bivalybasznádról… Na most azért írok, mert ezt a képet mutattátok magatokról aranyosaim:LINK Le kellett halkítanom amikor…..
Az Édes szívem blog hívta fel a figyelmünket  a Harvard egyik cikkére, amely szerint a 2-es típusú diabetes megelőzhető lenne. De mégis hogyan? Íme 5 egyszerű tipp, hogy nagy eséllyel elkerüld a cukorbetegséget:..
Juditék nem értik, hogy mitől nem garanciális a két hónap alatt elromlott, majd javított gőzkabinjuk, aminek ezután röviddel széttört az egyik üvegfala. A Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint nekik kellene bizonyítaniuk, hogy nem direkt verték szét kalapáccsal: Tavaly július…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
főboszorka45 2013.01.12 14:28:45
@angyalföldi partizán: biztos örömükben, hogy végre kipicsázták....
A Digi őszi mérlege elég szarul fest, minthogy a Discoveryk mellett az Animal Planet és a sorozatos TLC is eltűnt. Ráadásul ezek után sem hajlandóak a régi ügyfeleknek az új ügyfelek kedvezményes díját megadni, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan senki nem ezekre a csatornákra…..
Kusza Szemre azt hiszem ráférne most egy teljeskörű kivizsgálás a Dr. Csernustól az antidopping csoportig terjedő skálán. Bizony, pisateszt, vérvétel, minden ami játszhat, mert ekkora kreténség természetes úton segédanyagok vagy tudatmódosító szerek nélkül nem jöhet egy…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
A magyar kormány vezető tisztségviselői sorra mondják le részvételüket komoly szakmai fórumokon. Lassan egyáltalán nem mennek emberek közé, illetve (mit nem mondok...), csak olyan közegben nyilvánulnak meg, ahol hajbókolók hada veszi őket körül, s bizonyosan nem szembesítik…..
főboszorka45 2012.09.28 12:46:38
@dr. Balta$ár: én végig hallgattam volna, ha NEKEM afdják azt a hatvanast... de csak akkor, ha nem kell tapsolni.. az már még két nulla hozzá esetleg naponta.....
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Szerkesztőség! Reagálva a mai panaszos levelére, csak megerősíteni…..