Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l.norbert

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb mozgalmas napon vannak túl a vízimentők. A szombat délután hirtelen érkezett, 100 km/órás széllökésekkel tarkított vihar következtében rengeteg segélykérő riasztás érkezett, mely sok feladatot adott a vízimentőknek, köztük sajnos szomorúan véget érőket…..
A Magyar Vitorlás Szövetséggel együtt összeszedtük azon legfontosabb tanácsokat, amiket mindenképp érdemes megfogadni, az élvezetes és biztonságos Kékszalag versenyzéshez. Talán még a gyakorlottabb versenyzők sem árt ha átolvassák! A Kékszalag a balatoni vitorlázók nagy…..
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület 2011. január 21. napján, Keszthelyen megtartott bizottsági ülésén a Kolontár-Devecser iszapkatasztrófa áldozatainak megsegítésére összegyűjtött 2.698.950,- Ft adomány elosztásáról az alábbi határozatot hozta:A…..
Augusztus 29-én vasárnap, Egyesületünk 4 hajóval vett részt a Mountex evezősverseny lebonyolításának biztosításában. Bár sokáig kétséges volt a gyorsan változó időjárás miatt, hogy a verseny egyáltalán megrendezésre kerül-e, egy szombati halasztás után vasárnap reggel…..
Augusztus 23-án este, munka után Györökön a strandon egy kötetlen beszélgetés keretében gyakorlatot tartottunk kollegáink számára. Vízimentőink ambu babán gyakorolták a megfelelő újraélesztési protokollt, átbeszéltük a tennivalókat amennyiben eltűnt személyről kapnak…..
Tevékeny éjszakájuk volt a Vízimenők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület hajós szolgálatot teljesítő kollegáinak, valamint a zánkai diszpécserközpontnak (Zánka Központ).Bár a meteorológia előre jelezte a viharos időjárást, mégis több vitorlás szorult segítségre az…..
 Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata felhívja a Balaton körül télen is pihenni, kikapcsolódni, horgászni, vitorlázni vágyók figyelmét, hogy a korábbiakhoz hasonlóan, október 31-én 24 órakor a Viharjelző rendszer leállt. A rendszert tavasszal indítják újra,…..