Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shelby

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, újra indul a blog a nyári pihegés után. Nehéz lesz, de nem akarlak benneteket cserbenhagyni, örülök hogy vártatok vissza. Igen jól esik... Szuper téma van bőven, képek pedig ezrével! Na csapjunk bele egy Napi érdekessel! :)   1968. Pilisborosjenő, az egri vár kicsinyített mása az Egri…..
Tyúkudvar Mit eszik a tyúk? 2012.01.27 05:08:00
BESZÉLGESÜNK!Először is, szembesüljünk a ténnyel: a tyúk mindenevő. Azaz nem elég neki magvakat és egyéb növényi eredetű táplálékot fogyasztania, szüksége van állati eredetű fehérjére is.A tyúkok természetszerű takarmányai a magvak és a rovarok. Régebben, amikor a…..
Pár nappal ezelőtt még ibolyázni voltunk a gyerekekkel, a télijázmin-bokor teljes pompájában tündököl a kiskertben, a tulipánhagymák pedig kibújtak a földből, de nincs mese, nyakunkon a tél, mostantól mindenképpen fűteni kell. Az októberi tavasz után nagyon örültem a…..
Egy 26650-es, négy 18650-es és három 14500-as akkumulátort fogok bemutatni. Mindegyikük Li-Ion technológiával készült, ebből következik hogy 3.7V feszültségűek. Elsősorban lámpákban használják őket, vagy olyan eszközökben ahol a tápellátást erre a feszültségre tervezték. Friss 18650-es Li-Ion aksi…..
FRISSÍTVE: Mint kiderült, Rogán sem tudott az Olimpiai parkban történt favágásról. Közleménye itt olvasható. A magam részéről évek óta örömmel követem figyelemmel a Belvárosban és Lipótvárosban zajló köztérmegújításokat, szerintem egész budapesti szinten is…..
Megvolt az első városnézés, plusz este elmentem futni egy órát Tyumenyben. Ezek alapján a következő dolgokat állapítottam meg. Még választék is van! Az orosz csajok, legalábbis ami Szibériát illeti, tényleg elképesztően jók. Főleg a jócsajság modelli értelmében.…..
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ugye az köztudott, hogy Ausztria a környezetvédelem felkent élharcosa, ahol az erdők és a hegyek ökológiai, gazdasági, turisztikai és minden más megfontolás okán, gyakorlatilag sérthetetlenek. Viszont osztrák cégeket az égvilágon semmi sem akadályoz meg abban, hogy országuk…..
shelby 2013.06.13 14:25:52
@De gustibusaut bene, aut nihil:
Ez a lényeg. A helyiek ebből élnek, 13.000-en. Nem tudom milyen haszonnal, meg hogy drágán dolgoznak-e. Lényegtelen. Erre jönnek a sógorok, csinálnak egy faüzemet. Mennyi melós kell oda? 500-1000? valószínűleg a 13.000-ből nem mindenki menne tönkre, de sokan igen, tehát mondjuk a fele kihullana. Hagyni kéne az erdélyieket, hagy csinálják a saját dolgukat, a saját tempójukban, az általuk szabott árakon. Láthatóan boldogulnak. Ez nem palagáz kitermelés, amit csak a néhány cég tud.
Talán veled is előfordult már, hogy a jól megszokott tömegközlekedésedet megzavarták a kábellopásból fakadó közlekedési fennakadások. Ha nem élsz a közösségi közlekedés nyújtotta lehetőségekkel, akkor sem úszod meg, mert a BKV, vagy a MÁV veszteségeit a te…..
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
Egyedülálló módon...  A Hyundai visszavásárlási védelmet kínál modelljei mellé Budapest, 2011. február 15. - A Hyundai Holding Hungary Kft. a mai napon hozta nyilvánosságra teljesen egyedi, a piacon eddig nem alkalmazott szolgáltatását, a „Hyundai visszavásárlási…..
Ez az ügy átcsapott a Franciaország nevű kád peremén, még Kína is vizes lett a loccsanástól. Titkosszolgálatok, vádaskodás, kirúgások, százmilliók, gyors visszavonuló, magas politika – minden van itt. Vélemények az azonos című írásunkról...
shelby 2011.01.19 20:01:52
@papa33: Én 3 naponkénti erőmű átadásról hallottam! Bár lehet, hogy túlzás, de az 1 hét reális.
  Biztos nem voltam benne, csupán csak sejtettem, hogy egy ilyen videón rommá tudja magát röhögni az ember. A klipet Csabcsi motorján forgattuk még a Szlovákiaringen: ez a három percnyi, a szó nemes értelmében vett tömény ámokfutás engem boldoggá tesz, azonban a nyilvánvaló…..
shelby 2011.01.18 22:38:39
Kábítószercsempész bandák és rendőrök csaptak össze Rio de Janeiro egyik nyomornegyedében, Rio Compridóban 2010. november 25-én - a felgyújtott busz mellett motoros rendőr halad el.   A brazil nagyváros szegénynegyedeiben megbúvó gengszterek, akik útakadályokat…..
Kisautó blog Na most a tuti! 2010.11.26 13:50:00
Pár hónappal ezelőtt azzal fejeztük be aktuális Carrera Digital-beszámolónkat, hogy lesz még róla szó. Igaz, azóta sok Barátok közt eltelt, de ami késik, nem múlik, mi nem lazsáltunk: becsületesen játszottunk ezerrel. Balázs boldog, megjöttek az új verdák! Elégedettek voltunk…..
Recesszió ide, krízisben lévő járműipar oda, a Mercedes nem lassít: óraműpontossággal építi kecskeméti autógyárát, így alighanem határidőre kész lesz az üzem. Nincs rés a falon, az összes informátor szerint minden a tervek szerint megy. Vélemények az azonos című…..
shelby 2010.11.24 09:23:40
@Shadowbull:

"Miert ok nem magyarok?"

Honnan tudod, hogy hány %-uk magyar?
Véget érhet a turbómotor 24 éves száműzetése, ha a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) decemberben elfogadja a Forma–1 legújabb technikai szabályzatát. Vélemények az azonos című írásunkról...
shelby 2010.09.29 00:15:43
@Yaesu:
Valószínűleg egy fél év alatt beletanulnának.

Felesleges összehasonlítani a múlt versenyzőit a maiakkal.
Belsőség Pedig tanga-gomb sincs 2010.08.09 06:39:53
Ennyi csaj még sose bámult meg. Ennyi nő még sose akart beülni mellém. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Öreg zsigás megmondja 2010.06.01 20:07:00
Indiánék Zsigulimuzinja jól halad, kész a fényezés is, lassan a célegyenesbe érnek. Azóta megtudtam, hogy a karosszéria meglehetősen merevre sikeredett, hiszen kerékcserekor, mikor emelték az jobb elejét, szépen, vonalban, jött vele a hátulja is, nem kevés anyagot dolgoztak bele,…..
4l3rt cimborám lőtte a hátsó ülésről (vezetés közben nehéz lett volna szpottolnom) az alábbi Suzukit. Míg álltunk a dugóban, azon gondolkodtunk, hogy mi vihette rá az emberünket arra, hogy ezt ebben a formában megvalósítsa? Azt nem tudta a júzer, hogy a menet közbeni…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
shelby 2010.05.09 16:28:26