Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stuntrider

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
stuntrider 2013.03.03 08:30:10
@Lars Brady: :DD a Hétfői Duisburg-Braunschweig-re gondoltam:)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve:)) " (tuti1x2)..
stuntrider 2013.02.26 20:28:09
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! "…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést:-) " (sebig)..
stuntrider 2013.02.22 15:12:02
@Valenciafan: rendben akkor köszönöm a segítséget.
Egyébként múltkor elég rosszul jártam Jégkorongon
Oroszország KHL-play offs-ban raktam SZKA Szentpétervár-Atlant Mitiscsi H-ra Hosszabbításban 1-0 lett, de ugye a szerencsejáték zrt-nél a normális játékidőn belüli eredmény a mérvadó, így ment a mixem, tegnap pedig rájátszásban ugyan ez a csapat, ugyan ebben az összeállításban A Szentpétervár 7-0 ra győzött hihetetlen!
stuntrider 2013.02.22 20:00:27
@ÁCSY MILÁNY (72): hármas kötésbe tettem a meccset, és ezt tettem harmadiknak pont azért mert biztosnak mondható, ennek ellenére volt pillanat mikor azt hittem bedől az egész mix, és nem is lenne hátrány ha nyernék mert hétfő óta nem sikerült nyerni:)