Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peetshow

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy koncert az esőben lehetne romantikus - de a debreceni Limp Bizkit koncert nem ilyen volt. A Campus Fesztivál 2019-es eseményére kilátogatók nagyon szerencsések voltak az időjárás viszonylatában. Kellemes idő volt a nulladik naptól, egészen az utolsóig- olyannyira, hogy a Limp Bizkit előtt egy…..
Utólag visszagondolva őszintén nem tudom, mit vártam még Mundruczó Kornéltól a Fehér isten után. Leginkább úgy voltam vele, hogy ha az díjat kapott Cannes-ban, a Jupiter holdját meg kifütyülték, akkor a fordított pszichológia alapján ezúttal tényleg sikerült egy…..
Fantasztikus, ez egyszerűen fantasztikus. Szóval miről is szól a filmje? Ha jól értem, valami szuperhősről, ugye? Hogy micsoda? Egy félőrült hippi elvonul a világtól, és neveli a kölykeit? Most komolyan, és ki szerepel benne? Aragorn? Hát megőrült maga? Kilincseljen a Sundance-nél, hátha ott…..
Smoking Barrels The Doors (1991) 2016.09.28 06:00:00
Szex, drog, rock and roll. A rocksztárok élete már csak ilyen. Manapság, már régen halott a rock, de a hatvanas években virágkorát élte a műfaj, akkor alkottak a máig legnagyobb legendái, melyek közül az egyik legnagyobb Jim Morrison volt. A The Doors frontemberéhez személy szerint…..
Peetshow 2016.09.29 22:03:32
@Spectroli: A Beatles egészen más zenei gyökerekkel rendelkezik, mint a Doors. A Beatles eleinte a Beach Boys-ra volt hatással, de aztán a BB is elment egy vokális, experimentális irányba. A Doors amerikai zenekar lévén egyértelműen a blues-ból táplálkozott, illetve soundban Manzarek hammond-játékára (is) támaszkodott. Teljesen más zenei világ, mint a Beatles.
Peetshow 2016.10.01 21:38:51
@Terézágyú: hmmm. Ha már brit zenekar, és brit hatás, akkor a Rolling stones sokkal inkább befolyásolhatta a Doors-t - mert, hogy ott is a blues az alap. A Beatles zenei gyökerei a "klasszikus" rock and roll, illetve összhangzattan szempontjából abszolút a klasszikus zene. ez utóbbi meg is mutatkozik a harmóniafűzésekben. a lényeg viszont: system of a down-t és doors-t egy lapon említeni nem lehet - sztem...
Elég súlyos teher egy alkotásnak, ha eredetileg a Hetedik folytatásának tervezik, márpedig a Solace esetében pontosan ez volt a helyzet. Idővel a koncepció azonban változott annyit, hogy az alkotók letettek erről a szándékukról, amelyből könnyű lenne arra a következtetésre jutni,…..
Peetshow 2016.02.12 21:51:21
Sziasztok, új tagként, Knight Imot néven csatlakoztam a bloghoz. Nehéz ügy pár sorban bemutatkoznom, ezért nem is próbálkozom vele. Az oldalon a közeljövőben érkező írásaim úgyis beszélnek majd helyettem arról, hogy mit gondolok egy-egy filmről, rendezőről vagy színészről.…..
Peetshow 2014.11.06 11:56:29
Szóval kijött ez a cucc, volt egy első része, írtam is róla. Keressünk rá arra a cikkre! Á, meg is van! Fussuk át gyorsan! Né' má'! Itt van egy érdekes mondat. Tudjátok, mit írtam kicsit több, mint egy éve A bűn éjszakája című filmről? Eztetet: "A produkció eredeti címe…..
A 21 Jump Street leginkább annak köszönhetően lehetett 2012 egyik legjobb vígjátéka, hogy a Teden kívül a mezőny nem kifejezetten volt acélos. Azóta viszont a műfaj sokkal magasabbra tette a lécet (például az Anchorman 2-nek köszönhetően), de ettől függetlenül magabiztosan…..
Üdvözlöm a kedves olvasókat!  Gaben vagyok, az új szerkesztő. Aki olvasott régen Perfect Insanity-t, annak ismerős lehetek, amúgy meg nem hiszem. Kaotikus elméjű filmzabáló vagyok, és néha posztolok valami fröcsögést twitteren (@inyonminyon). Tematikusan az imdb top250 filmeket…..
Movie Tank Horns (2013) 2014.10.10 08:00:00
Létezik eredendő gonoszság? Elképzelhető, hogy valaki, megszületvén máris sötétséget hord magában, ami csak arra vár, hogy gazdatestén keresztül a világra szabaduljon? Nem igazán. Hogy lenne egy újszülött, vagy akár egy néhány éves kisgyerek gonosz? Sehogy. Ám ahogy az ember…..
Premier még nem volt a Dalmegosztás rovatunkban, úgyhogy most itt az ideje ennek is. A képünkön is látható, visszatérő Nomad zenekar ugyanis felvett két új dalt, úgyhogy ezt most a Lángoló Gitárok olvasói hallhatják először. És ha már ilyen rockosan kezdtük, akkor folytassuk…..
A metalcore/screamo nyomvonalon elindult, mára viszont már inkább alternatív rockot játszó Turn Of Mind zenekar 2006-ban alakult, majd ugyanezen év őszére már rögzítette is első EP-jét New World címmel. A folyamatos koncertezések mellett 2007-ben megnyerték a Metalchamp…..
Peetshow 2010.01.22 23:06:40
@drrodopszin: nem győztél meg. még mindig nehezen képzelem h egy angolul éneklő - tök mindegy milyen stílusú - magyar zenekar komoly sikerekre tehetne szert kishazánkban. vihar a biliben. az senkinek sem fordul meg a fejében h esetleg ezt a zenét csípik a srácok?