Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsotyek

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nahát, még a tévedhetetlenek is tévednek néha. Vagy csak féltek az újabb uniós pofontól? Mindegy, most van ok az ünneplésre. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Elment az olajnyomás melegen, de a hatodik szétszedésre sem derült ki, hova tűnt, mert a motorban minden tökéletes volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Discovery Channel műsorán Állítólag... címmel látható Mythbusters egy alapvetően egyszerű, de zseniális ötletre épít: tudományos módszerekkel vizsgálnak meg mindenféle városi legendát, és beküldött sztorit, aztán majd kiderül, mennyi alapja van a biztos forrásból…..
zsotyek 2011.12.08 17:40:37
@Cold Heart: Gratulálok, hogy milyen képzelőerőd van. Nos a villogó fény abból adódik, hogy a mennyezeten van egy csillár ventilátor. Gondolom láttál már ilyet? Villany világít és a forgó ventilátor miatt villogásnak látod a fényt, de ezt is csak azért, mert az egészet kamerával rögzítették.
zsotyek 2011.12.08 17:44:32
@domel: Gratulálok, hogy milyen képzelőerőd van. Nos a villogó fény abból adódik, hogy a mennyezeten van egy csillár ventilátor. Gondolom láttál már ilyet? Villany világít és a forgó ventilátor miatt villogásnak látod a fényt, de ezt is csak azért, mert az egészet kamerával rögzítették.
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
zsotyek 2011.12.08 15:56:26
@Cobs: Megint csak egyetérteni tudok veled és mint írtam egy pökhendi, beképzelt majom. Volt szerencsém egyszer megtapasztalni, hogy mennyire vissza él azzal, hogy Ő kicsoda és hol dolgozik. Persze hozzáteszem, hogy pofára esett mikor az üzletben a csaj a fejéhez vágta, hogy Ő a tulaj, így kicsit nehéz lesz Őt kirúgatnia.
zsotyek 2011.12.08 15:59:48
@nmate: De nem is gyarapodna, no meg ha ez célzás értékű akart lenni akkor inkább tudod mit nem reagálok semmit rá. Szerintem bátran részt mernék veled venni egy IQ felmérésben. Látni nap mint nap, hogy sok diplomások miképpen szerepelnek egy vetélkedőben vagy éppen mennyit tudnak a hazánkról. Kérdem tőled csak egy nevet írj ide nekem akit a legnagyobb Magyarként emleget a világ és hazánk. Csak egyet jó? Csak azért mert te olyan kqrva okosnak érzed magad.
zsotyek 2011.12.08 16:11:33
@Triest: Igazad van egyetértek. De akkor a rádió vezetősége is hagy döntse már el, hogy oda teszi e BOCHKOR orra alá az újságot!!!! ha annyira hiányzik ennek a féregnek az újság, már írtam telik a jövedelméből, hogy nap mint nap megvegye és akkor tiszta lelkiismerettel haza is viheti.
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
zsotyek 2011.11.02 11:03:43
Nos akkor lenne pár hozzászólásom ehhez a poszthoz. Tény ne játsszon senki önkéntesrendőrt, de kérdem én melyik a baleset veszélyesebb?: Ha én aki hivatásos jogosítvánnyal (10 kategória)és nagyon sok balesetmentes kilométerrel a hátam mögött szabályosan közlekedve esetleg a 130-at nem túl lépve előzök egy buszokból, kamionokból álló sort és nem vagyok hajlandó letérni jobbra ha egy hülye f@sz BMW-s utolér 200-al? Vagy pedig az, hogy az a bizonyos f@sz aki azt hiszi, hogy mert neki több tíz milliós autó van a picsája alatt így Ő veszélyeztethet másokat és Ő felrúghat minden szabályt. Kicsit keserű számíze van ennek a cikknek mivel buszsofőr vagyok és az ilyen állatok miatt már nem egyszer az én utasaim kerültek veszélybe, mert ezek azt hiszik, hogy azért mert nagy értékű autóban ülnek akkor tudnak is vezetni. Én igen is elítélem azt aki gyorsan hajt és ezzel másokat veszélyeztet és ne azzal érveljünk, hogy majd megbünteti őt a rendőrség, hisz nagyon sok olyan főútvonal, autóút, autópálya van ahol nincs. telepített sebességmérő. Csak gondoljuk egy olyan szitura, hogy mi van ha 200-as tempónál van egy defekt vagy bármilyen más műszaki probléma, vagy esetleg egy az utunkat keresztező tényező, akkor hogyan fogunk megállni és mi a biztosíték arra, hogy a mi hülye magatartásunk miatt nem fogunk esetleg egy egész családot a halálba rántani. Talán előbb azon embereknek akik nem óhajtják betartani a szabályokat kellene toleránsabban viselkedni és elfelejteni a villogást, dudálást és mutogatást.
Belsőség Tehén: túl a 200 ezren 2011.09.28 13:40:00
2007-ben vettem, 160 ezer kilométerrel. Akkoriban volt egy elméletem, mely szerint az én ízlésem hatévente változik, erre pedig az adott alapot, hogy bármennyire tökéletes autó volt is a Mazda MX5-ösöm, hat év alatt menthetetlenül ráuntam. A 4Runnert tehát hat évre terveztem, most…..
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Közösségi média oldalak, 2010. Az adatok a Webauditból származnak. Mivel elsősorban az érdekelt, hogy az aktivitás hogy változott, ezért a napi oldalletöltés-eloszlást néztem meg. Három hazai oldal adatai következnek, ezek határozták meg kisebb-nagyobb mértékben a hazai piac…..
Nem húzom a dolgot: az első Zsiguli idén negyven éve gördült le a futószalagról Togliattiban. A vasfüggyöny mögötti országok autósaira új nap virradt, ekkortól kezdve a béketábor átlépett a modern motorizáció korszakába, amikortól - elméletileg - mindenkinek juthatott autó.…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
zsotyek 2010.11.15 08:45:55
Üdv, mindenkinek! Előre leszögezem, hogy sem a Vettel, se az Alonso rajongókat nem akarom megbántani. Tény Vettel lett a világbajnok az idén, de szerintem egyáltalán nem érdemelte meg és a csapata egyenesen gusztustalan amit egész évben Webberrel művelt. Alonso igaz az év elején nem remekelt, de ez nem csak neki, hanem az autónak is betudható. Az év második felére nagyon megerősödött és feljavult a Ferrari és valójában azt kell mondjam, hogy megérdemelte volna Alonsó a címet. Ugyanakkor az öklét ne rázza, mert ha gyorsabb valakitől akkor előzze meg. Vettel Nos, miért nem érdemelte meg a címet? Én azt mondom meg kell nézni az éven hányszor hibázott és hányszor volt sportszerűtlen. Ugye ott az ominózus eset amikor Weberrel összeakadt, majd amikor utasította a csapat Webbert, hogy vegyen vissza a motor teljesítményből, mert kevés lehet a benzin. Ja és ott volt a szárny dolog is. Milyen dolog az, hogy a nekem hozott szárnyat én barom összetöröm majd a csapattársam autójáról az enyémre szerelik és nincs bennem annyi sportszerűség, hogy azt mondjam a csapatomnak: gyerekek hülye voltam összetörtem erre nem tartok igényt, mert ez a Webberé. Kezd olyan lenni ez a Vettel dolog mint anno a Schumacher volt. Aki majd Vettel csapattársa lesz az majd mindig másodhegedűsként kell, hogy csinálja a dolgát. Sajnos egyedül a Mclaren az ahol ezt a csapatsorrendet nem tapasztalni az élcsapatokon belül.