Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pistii

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen sajátos jogi helyzet az alábbi, hasonló problémákat szokott okozni, ha a kamarából kizárt ügyvéd eltűnik és nem adja át az iratokat az ügyfélnek.Tisztelt Zugügyvéd!Kérem amennyiben lehetséges, mielőbb válaszoljon, meglehetősen sürgőssé vált problémám…..
Minden kedves előfizetőnk, kommentelőnk és Szalai Annamária boldogságára, karácsony alkalmából újra életet lehelünk a comment:com távirányítójába: Karácsonyfa felborítás helyett kiváló a Chris Van Allsburg (nálunk Mikulás-expressz néven megjelent) kedves mesekönyvéből…..
  Nagy kedvencem a Munkáspárt.hu (figyelem: benne a Szabadság online változat!), már-már függő vagyok. Színarany, ami ott van. Nincs még egy olyan szubkultúra szerte e hazában, melynek nyelvezetét, szokásait, jelképeit ennyire érintetlenül hagyták az utóbbi évtizedek. Fel is…..
Bármilyen hihetetlen, annak idején az MTV még nem valóságshow-csatornaként működött, hanem komoly ízlés, és véleményformáló médiumként, ami Youtube és társai híján az új videóklipek legfontosabb forrása volt. Épp ezért akár azzal is fel lehetett kelteni a figyelmet, ha…..
pistii 2010.12.22 13:19:37
Ugyanazért, amiért 2002-ben. Gazdasági ügyek? Nem. Ahhoz ők túl jól kommunikálnak, bármit el tudnak adni. Komoly lépések helyett látszatmagyarkodás? Ugyan, imádná a nép. A sajtószabadság lábbal tiprása? Legyünk őszinték, egy szűk, de annál értelmesebb réteget leszámítva…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
pistii 2010.12.21 12:53:01
@Snau: Helyes! A Szanyi-féle mszp-s csaló banda meg hallgasson. A demokrácia nagy bajnoka az Mszp? Szerencsétlen komcsi banda, a KGST, Varsói Szerződés meg a cenzúra nagy bajnokai ülnek abban a szedett-vetett pártban. Lendvai banyával az élen
Amíg Orbán Viktor a közélettől elvonulva kedvenc koponyájával beszélget, Gyurcsány Ferenc egyre inkább elemében érzi magát. Teheti, a Nemzeti Einstandolás kormánya szépen lassan rendbe teszi elveszett renoméját. Szerintem ő maga sem hitte, hogy az új kormány első évében a…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
pistii 2010.11.28 09:32:29
@katikata: pintérek? Na, ez nem maradhatott ki? Ez a lényeg egyeseknek. lepra egy ország ez, lepra emberekkel
A prágai bársonyos forradalom 1989 őszén örömujjongások közepette takarította el a keleti blokk egyik legostobább kommunista rendszerét, és tömegmozgalom vetett véget a bukaresti, valamint a szófiai kommunista vezetés uralmának is. Ezzel szemben a magyar átmenet mögött nem állt…..
pistii 2010.10.27 19:29:19
@regress: Miért is vágták tönkre? Talán mert összeomlott a dicső Szovjetunió, meg a Varsói Szerződés, ami minden sz.rt megvett?
Még pénzért sem adják ki a közgyűlésről készült vágatlan felvételeket. A közpénzen működő debreceni önkormányzati médiaportfólió vezérlő csillaga, a polgármester által a minap függetlennek nyilvánított városi televízió mindig tud meglepetéssel szolgálni. Szolgálni…..
pistii 2010.10.16 08:38:42
@bierkamp: Diktatúra? Elmebeteg
  Nem kisdolog miatt kértek eltávot a bokorba, mint Cool Hand Luke. Nem gázoltak át egy trópusi dzsungelen, mint Pillangó. Nem szimuláltak mint a Profi. Nem bontották ki a falat Rita Hayworth mögött, mint Tim Robbins a Remény Rabjaiban. Nem párologtak a fűtőcsövön, mint…..
pistii 2010.10.10 09:13:02
@eloszto: Miért is?
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
Egyre nagyobb problémákat okoznak a hitellel terhelt lakások örökösödési ügyei, főleg ha lakottan öröklik meg az örökösök. És számos joggal kapcsolatos félreértés is kering ezen ügyek körül.T. Zugügyvéd!Hárman örököltük meg Édesanyánk házát. Az ingatlan nem…..
pistii 2010.09.21 18:19:31
@ampelmann: Mi a baj a tirpákokkal? Nem értem- Miért nem kínai, román vagy arab?
Mandiner blog Orbán provokatőr 2010.09.14 11:21:00
Forrás: Der Spiegel  Méltatlan feledés övezi azt a Der Spiegelben megjelent összeállítást, amely a világ 9 provokatőrét veszi számba, köztük a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort. A provokátorok alatt a szerzők, akikből rögtön kilenc is van, lényegében azokat a…..
pistii 2010.09.14 19:42:33
@nestrot10: Szólj a szélhámos, csaló Gyurcsányodnak vagy az ostoba Meseházynak! Megérdemled őket, te kommunista!
pistii 2010.09.14 19:45:49
@wip: A pufajkás, hazaáruló tróger hamarabb sorra kerül....
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
pistii 2010.09.13 15:31:10
@Amenophis: De adót azért fizessenek?
 Nem hiszem, hogy bármit is hozzá lehetne fűzni... a nevek önmagukért beszélnek! :D..
pistii 2010.09.04 08:51:49
@Eizogembird: Meg kell köszönni a TV2, Retek Klub, meg hasonló színvonalas szennycsatornáknak ill. az Szdsz nevű korrupt, pénzlenyúló bűnszervezetnek, ill. vezető politikusainak. Magyar, Kuncze, Pető, Demszky.....
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
pistii 2010.08.28 06:21:47
@nestrot10: Te meg írni nem tudsz! Szerencsétlen, mszp-s f.szfej!
Szent István ünnepén mind a négy köztévén naponta többször is leadják majd az Összefogás dalát, de ettől nem kell megrémülni, az adománygyűjtés alakulása ugyanis garantáltan izgalmasabb lesz, mint a program. Ha fél nyolckor ébren vagyunk, megnézhetjük a Duna Debreceni…..
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
pistii 2010.07.31 19:13:21
@Spawn85: Azért alapvető külföldi csatornákat nézhetővé kellene tenni felár nélkül. Német, angol nyelvűeket legalább. Ezért nem beszél a lakosság óriási része semmilyen nyelvet, csak makog, ha szükség van rá. Ez normális dolog szerinted? De az ismétlő gagyikból van száz. Rtl, Cool, Poén, Reflektor, Sorozat+, Film+ 2, Romantica ...... az színvonal kérem, de egy német nyelvű csatorna már nem fér bele.
Piroslap Orbán és az aranyhal 2010.07.30 17:08:00
A 20 éve gödöllői polgármester Gémesi Györggyel sokáig kellett helyi népszerűsége miatt  a Fidesznek, aki 98 óta mindig megállapodott vele. Most viszont, hogy eljött az Új többség és az Együttműködési Rendszer, már saját jelöltet indítanak. Semmilyen konkrét ok nincs,…..
pistii 2010.07.31 07:37:44
@nestrot10: Te szerencsétlen mszp-bérenc! Neked is ávós, vagy kommunista senkiházi volt a felmenőd? Idióta Mszp seggnyaló. Az Mszp aztán a demokratikus párt. Olyan vezetőkkel, akik a KGST-t, meg a Varsói Szerződést éltették évtizedeken át, a behívott szovjet katonákkal vigyorogtak, meg adósították el az országot. Szégyen! Meg cenzúrázták a filmeket, könyveket, mint a botoxos lotyó. Mindet bíróság elé kell állítani, a nyugdíját pedig elvenni.
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
Dr. Varga István fideszes képviselő egyértelműen előlépett az alábbi képen látható pink rózsaszín öltönyével a parlament divatdiktátorává. Igaz a nyakkendője is rövidebbre sikerült, mint ahogy azt szokás kötni… Varga egyébként a mentelmi bizottság tagja, nem biztos…..
Az állami adóhatóság - a negyedévet követő 30 napon belül - közzéteszi azoknak az adózóknak a nevét, lakóhelyét/székhelyét, telephelyét, a megállapított adóhiány és jogkövetkezmény összegét, akiknek (amelyeknek) a terhére az előző negyedév során jogerőre…..
Ahogy ígértük, íme a Városháza parki fapados kommentek újabb sorozata:          De ha már a Városháza parkban jártunk, tudnánk adni mókás kedvű Demszkyéknek egy-két ötletet.  1. Például néha-néha meglocsolhatnák…..