Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jangamen

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
jangamen 2011.12.20 14:36:29
@bogancs: ugye megteszed amire kértelek? Okozz ezzel egy szép karácsonyt nekem és a büdös életben ne írj többet, mert kritikán alul sajnos az EGÉSZ. Egy halom szar, de gondolom az ~1000 hozzászólásból ez neked is leesett.

Mondjuk külön öröm látni, hogy index főoldal nélkül a kutya fasza se olvas.
A hétvégén eltűzünk haza, mert jó idő lesz, irány a strand és a bebaszás, amiről már volt szó. Most regenerálódunk a mexikói kaja után, közben olasz pop-rockot hallgatunk, a Prozac+-t, ami régi kedvencem. Ez is fog még menni és Ívi megkedveli, ha akarja, ha nem! A múlt heti…..
jangamen 2010.07.09 11:38:41
Ötévesforma kisfiú áll a boltban, túl a pénztárakon, ott, ahol a kosárból szoktak kipakolni. Zokog, de nagyon.Mellette a kiskamasz, kerek nővére, anyu még fizet, mikor eltörik a mécses. Miért sír? A nővére válaszol: mert elvesztette az újságját. A kisfiút rázza a sírás,…..
Oh, és még valami… Amikor vasárnap éjjel kint voltunk és dumálgattunk, beszéltünk a blogon írtakról (ha már itt nem kapok visszajelzést – igen, ez most szemrehányás volt), miszerint Anyu mennyire ismeri el az érdemeimet. Ekkor döbbentem rá, hogy lehet, Anyu ezt direkt…..
jangamen 2010.07.04 15:44:30
@Hayna: ROFLOL.
Irány Baja! Irány frissen államvizsgázott barátaink! Irány pár sör! Irány Egy fröccs a volt Black Outban (nem tudom mi az új neve)! Irány Ildi Néni húsos pirogja! Irány egy mondat, ami nem úgy kezdődik, hogy „Irány”! Holnap indulunk Bajára. Szerintem most utoljára,…..
-          Ez az internet, ez nem semmi, mi? -          Ezaz! Az internet! Te aztán tudsz beszélgetést kezdeményezni! Micsoda figura vagy! Ja, az internet! Bocsánat ezért a tökéletesen érthetetlen…..
Olyan szinten volt elbaszott a mai délelőttöm, hogy azt már meg sem osztom veletek. Az időjárás, fogorvos – ezzel még nem is volt gond, mert ez az épülésemre szolgált – de ami a hazaúton volt, arról tényleg nem mondok semmit. Legyen elég annyi, hogy pervez buzi és öreg…..
Hátha érdekel titeket, kedves olvasók, a Mentateraszosoktól kaptuk, menjetek, érezzétek jól magatokat, lesz egy csomó italakció, meg színes karszalag az ismerkedést megkönnyítendő (bárcsak a mi időnkben is létezett volna ilyen egyértelmű útbaigazítás, akkor ez a blog sem…..
jangamen 2010.04.18 14:33:53
Egy évvel ezelőtt a heti kérdés rovatban már feszegettük ezt a témát, de akkor a másik oldalról futottunk neki. Akkor azt kérdeztem, hogy kívülről kinek tűnik vonzónak a reklámszakma, ki érzi úgy, hogy el tudná képzelni magát ezen a pályán. Akkor a körkérdés apropóját az…..
A Vasember marketinggépezete teljes gőzzel dübörög, a körülötte lévő felhajtásból pedig érthetően rengeteg cég igyekszik hasznot húzni. Egyik Vasember témájú reklám követi a másikat, ha tetszik, ha nem,  egy ideig most minden erről fog szólni. Először az Audi rukkolt…..
jangamen 2010.04.18 14:19:27
Subba Ikertornyok: Maksa Marsh 2010.04.17 14:00:00
jangamen 2010.04.18 14:16:57
Na, ennyi! Valahol mélyen tudtam, hogy nem jó ötlet könyvről és filmről írni, de megtettem és rájöttem, hogy hiba volt. Ez a blog nem erről szól! Ha valaki könyvről akar olvasni, ott a könyves, filmre meg ajánlom a geekzet. Ennyi. Jöjjenek akkor a faszságaim. Ívi ma akkora…..
jangamen 2010.04.18 12:23:26
:) @cyberfuker85: nem számít bébi, van ez így. én így is úgy is feljövök ide ránézni néha mizujs a srácokkal, ettől függetlenül elkerekedett a szemem a geekz-en, mondjuk, ha őszinte akarok lenni, jól csinálják amit csinálnak.

de -és ezt egyszer röviden úgy is ki kell fejtenem- a geekz is olyan mint a sorozatjunkie. Eszmétlen mi munak van beleölve, winnie mennyi időt rááldoz, de -és itt most pl. engem alapul véve, aki azért néz "ezt-azt"- kurvára hidegen hagy az ottani posztok 90%-a. Ahogy az átlagnézők túlnyomó részét. A geekz is ilyen, meglehetősen mélyre merülnek, én ezt nem akarom. Én egy ajánlót akartam, ahova feljössz, ötletet kapsz, ennyi.

Jó nagy OFF lett, ezért külön elnézést, egy szó mint száz, tessék frissíteni sűrűen, mert én olvasom. Neked meg külön puszi a hasadra papa.
Az argentin-spanyol kooprodukció az El secreto de sus ojos, avagy nemzetközi címén a The Secret In Their Eyes igazából az ismeretlenből robbant be a picit szélesebb köztudatba, amikor az Oscar-gálán maga mögé utasította a jóval esélyesebbnek tartott Das Weisse Bandot, vagy a francia…..
Kalandjaim a nagyvárosban Címke 2010.04.07 09:19:00
Tegnap csak lementem egy – két sörre, találkozni egyik barátommal, meg többel is. Ívi nem jött, mondta, hogy most szórakozzanak a gyerekek. Újabb tanulság jön: ha csak egy – két sörre mész le, soha ne menj olcsó helyre! Az egy – két sör rendesen felfejlődött nem…..
jangamen 2010.04.11 01:06:55
@cyberfuker85: csurranna cseppenne :D

XXaca: Ha -véletlenül, nem egoizmusból írom- az én blogomra gondoltál, akkor nagyon szívesen kiteszem a linkedetm persze csak amolyan ajánlommertetszik alapon. Ha mégsem arra céloztál, akkor nemszóltam.

ingyenreklám játszik? :D www.hokum.hu már.
Ezt nem akartam leírni, de nem bírom ki – megint a könyvtáros véna – mert van egy anyukám, aki olvassa a blogot. Szóval itt a tavasz, aminek legbiztosabb jele, hogy megfáztam. Minden tavasszal ez van. Nátha, iszonyat torokfájás. Ez múlt hét második felében történt (igen,…..
Pár dologról nem írtam tegnap, ezeket most akkor pótolnám és friss… hát… „élményekkel” szolgálnék. Ma reggel láttam a Jászain egy kukát, aminek nem volt rendesen visszapattintva a teteje és dobálta a szél. Viccesen nézett ki, olyan volt, mintha tátogna.…..
Emlékeztek még a bundáskenyeres pörgésre? De rég is volt… Eszembe jutott, mert ma bundáskenyeret ettem - Ívi anyukája csinálta, köszöm szépe! -  és nem is akárhogy, hanem késsel, villával. Nem rossz, mert nem leszel tőle fülig szaros olajos. Erről azért nem csinálok…..
jangamen 2010.03.21 12:51:34
@Admiralilles: rosszul tudod. Ha az emberekre annyiszor jönne rá a szarás, ahányszor elszívnak egy cigit, hát maradjunk annyiban hogy jópáran odaszarnának a járdára. Félre értés ne essék, én nem dobálom el a csikket, mint ahogy egy zsebkendőt sem dobok el soha, egy mekis papírt sem és folytathatnám. A példákat csak azért hoztam fel, mert "mindennapi környezetszennyezés" tekintetében huszadrangú a csikkdobálás és fenntartom: ha nem teremtenek lehetőséget arra, hogy legyen hova eldobni, akkor bekaphatják. Mondok jobbat: ha az egész kurva városban nincs nyilvános WC, akkor nem kell meglepődni, ha lesz aki a járdára szarik. Ez ilyen.

@cyberfuker85: pont a koli erkély jutott eszembe nekem is. Hejj, régi szép idők :D
jangamen 2010.03.21 23:06:14
@mildyke: közterületen: iskola, kórház templom 50 méteres körzete. Ott tilos a dohányzás, ergo a város 95%-át nem érinti, de nem is ez a lényeg. A lényeg hogy a csikkdobálás, szemetelés gusztustalan és undorító, de tartom amit mondtam és igen egyetértek itt sokmindennel. BÜNTESSÉK azt aki szemetel, de adjanak esélyt arra, hogy emberi távolságon belül a megfelelő helyre dobhasd a szemeted.
Látom magam, ahogy drága öltönyben meghunyászkodva fekszem a földön, aktatáskám tőlem pár méterre, és egy hatalmas kéz összecsavart újsággal oktat: - Rossz! Fúj! Rossz marketinges! Nem csinálunk ilyet! Azt hiszem, kétszer is kihangsúlyoztam, hogy hétfőn értékelem a…..
jangamen 2010.02.28 16:50:38
hookum.blogspot.com/

tessék ha a filmes írásaim hiányoznak.
Nem önreklám, csak a miheztartás végett. :)
Rossz híreket kaptam. Kedves ismerősünk, akitől a sörkuponokat kaptuk, nem tud velünk tartani a küldetésben. Kár, mert megérdemelné. Ő egy igazán jó ember. Hozzá képest én is csak egy kibaszott szarkupac vagyok. Nem mintha ezzel most sokat elárultam volna. Szóval egy ember…..