Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanabi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTS! 13:43 Vége. Röviden értékelnék: az új Sense nagyon impresszívnek tűnik, majd meg kell nézni élőben és részletesebben is. A két új teló nagyjából azt tudja, amit korábban sejteni lehetett. Sajnos a Desire HD (a HTC EVO európai megfelelője) nem megy föl a…..
Ausztráliában a napokban debütált az egyik legnagyobb ottani sörmárka, a VB legújabb, Real elnevezésű kampánya, amelyet a Droga5 ügynökség készített. A kampány első filmje azt igyekszik bemutatni, hogy a férfiakból eltűnt a természetesség, és szépen fokozatosan elnőiesedtek,…..
Pár alkalmazás Androidra, amiket próbálgattam az elmúlt hetekben: Talking Tom Cat Őrület van az androidos közösségben ezért az amúgy nagyon egyszerű elven működő alkalmazásért. Ellepték a YouTube-ot a hülyeségeket beszélő macskák.Angry Birds Lite Beta Végre androidra is…..
A világ leggazdagabb emberének már semmi bizonyítani valója nincs, éppen ezért megengedheti magának a (relatíve) szerény életvitel luxusát. Néha azonban csak meg kell jutalmaznia magát valamivel, hogy érezze: megérte annyit dolgozni a sikerért. A jelek szerint pontosan ez…..
vanabi 2010.07.30 13:18:23
Mindketten az Emporio Armani divatmárka arcai és egyben (ha nem elsősorban) testei lettek. Céronaldó és az eszméletlenül szexi Megan kisasszony Beckhaméket váltották ebben a szerepben, ami tekintve Victoria egyre riasztóbb külsejét, már önmagában is pozitív változás az Armani…..
vanabi 2010.06.18 11:05:47
Figyelmeztetés! A következő bejegyzést online paranoid és web-introvertált emberek ne olvassák tovább. Amiről írni fogok, azt NEM KÖTELEZŐ használni és BE LEHET ÁLLÍTANI, hogy csak bizonyos emberek lássanak bizonyos dolgokat.Miről is van szó?Képzeld el, hogy péntek…..
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
Reklám nélküli tévéadó, amin nem a top filmek mennek? Ki hallott már ilyen őrültséget? A francia közvélemény is felhördült, amikor Sarkozy 2008 elején bejelentette, hogy egyik fő célja megtisztítani a köztévéket a reklámoktól. Ő azon a véleményen volt, hogy ha már az…..
vanabi 2010.03.09 20:09:50
@bryan: Szerintem a kultúra mércéje nem a népszerűségi mutató. Persze vannak olyanok művészeti vagy kulturális irányok amik a többinél népszerűbbek az adott pillanatban, de azért nem ezek vannak többségben.

A manapság kiemelkedő kulturális értéknek tartott alkotások a születésükkor nem hinném, hogy annyira népszerűek lettek volna. Egyszerűen csak kiállták az idő próbáját.

Ettől függetlenül azzal egyetértek hogy jó kis melegedőhely, de ez igaz minden állami cégre.