Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzélesFejszés

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog NENYI 2010.07.04 14:01:00
  Nagyon nem szeretnénk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, ezért néhány ötlettel mi is hozzájárulnánk a Nagyon Fontos Nyilatkozat terjesztéséhez: ..
  Sorra hoz alapvető törvényi változtatásokat ezekben a hetekben a Fidesz-úthenger (copyright Vona Gábor). A sztahanovi léptékű törvényalkotás még az egyszeri hírfogyasztók számára sem mindig követhető, hát még azoknak, akik megpróbálják elemezni a változásokat.…..
SzélesFejszés 2010.06.28 17:49:13
@soniq:
1. Sólyom nem pikk-pakk írta alá a törvényt. Az AB vétójától rettegve, külső nyomásra, a válaszra rendelkezésre álló 15 nap utolsó napján írta alá, egy nevetséges indoklás kíséretében.
2. A mozgástér nem volt annyira szűk, mint a korábbi két alkalommal, amikor sokkal igényesebben megfogalmazott holokauszt törvényeket sem sikerült áterőszakolni a fajvédőknek.
Bár európai kampány indult a holokauszttagadás büntetendővé tétele érdekében, de nem mindenütt sikerült a tagadás büntethetőségét átnyomni. Spanyolországban az európai kampány elején törvénybe iktatott tagadás büntethetőségét később, amikor alkalmazni kellett volna, a spanyol alkotmánybíróság eltörölte.

Egyszerűen csak gerincesnek kellett volna lenni. Mind a Fidesznek, mind Sólyomnak.
  Kedden, miután az MSZP ragaszkodott a Költségvetési Bizottsághoz, eldőlt, hogy a Jobbiké lesz a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöki széke. Vona Gábor hatalmas áttörésként kommentálta a hírt. Szerdán reggel Balczó Zoltán az MTV Ma reggel című adásában a különösen…..
SzélesFejszés 2010.05.13 12:13:20
  „A bukott kormánypárt emberei eszelős majálist tartottak”; „Lázár ordítóan nagy bírósági visszaélésre lelt”; „MSZP: káosz és belharc dúl, a holdudvar is pánikba esett” – csupán három cím a polgári közéleti napilap…..
SzélesFejszés 2010.05.09 08:53:36
Nem lesznek szavazások az ellenzéki módosítókról?
nol.hu/voks/20100508-az_ulesrend_mar_megvan

"Az ellenzéki pártok változatlanul sérelmezik, hogy az egyharmados ellenzéki arányt a Fidesz és a KDNP biztosítja ugyan a bizottsági helyek tekintetében, de az ellenzéki egyharmadhoz, és nem a frakciókhoz kötik a különböző jogosítványokat. Ez azért érdekes, mert például, ha később a szocialisták a kormány költségvetési javaslatához előterjesztenek egy módosító indítványt, arról a parlamenti ülésen csak akkor lehet szavazni, ha megvan mögötte a teljes ellenzéki konszenzus, vagyis az „egyharmad”. Mivel nem valószínű, hogy az MSZP és a Jobbik ugyanazt az álláspontot képviselje, így minimális lesz az esély arra, hogy ellenzéki módosító indítványok egyáltalán a plénum elé kerüljenek."

Ááá! A 2/3 nem a Fidesz túlhatalmát jelenti. A 2/3 lehetőség.

Ha ez a hír igaz, akkor nehéz eldönteni, hogy azok a fideszes politikusok, akik ezt kitalálták nagyon ravasznak képzelik-e magukat, vagy csak szimplán nagyon hülyék.

Ha nagy ravaszságukban azt képzelik, hogy az ellenzék egymással való együttműködésének kikényszerítésével lejárathatják az együttműködő ellenzéki pártokat azok szavazói előtt, akkor tévednek.

A konstruktivitást mindig könnyű megmagyarázni és elfogadtatni.
Az elkötelezett Fidesz szavazókat persze lehet ideig-óráig azzal vakítani, hogy lám megmondtuk: együttműködnek, a Jobbik az MSZP kreálmánya.
Az MSZP Antal kormány utáni felemelkedése, pont azáltal következett be, hogy az MDF és SZDSZ képviselők idióta arroganciával ugatták le az akkori MSZP képviselők értelmes javaslatait is.

Ezzel az ostoba lépéssel pont az MSZP rehabilitálását fogják elérni.
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
SzélesFejszés 2010.05.07 08:09:55
@man vs machine:
"A belga törvény egyszerűen pontosítja, tovább részletezi, mit jelent Európában a szabadság: látni azt, aki engem lát."

Akkor a napszemüveget és a széles karimájú kalapot is tiltsák már be ezek a nagyon hülye libsi náci barmok!

Mindenesetre sokat mond a belga törvényhozás libsi náci ökörségeiről az, hogy 1995 óta a német nemzetiszocialista rezsim által a II. Világháború alatt elkövetett népirtást 9 naptól 1 évig terjedő börtönnel és 26 Franktól ötezer Frankig terjedő pénzbüntetéssel büntetik Belgiumban.

Ebben az egyben legalább jobbak voltunk eddig.
Csak ez év márciusban feküdt le Sólyom László a holokauszttagadást büntetni kívánó síkhülyéknek.
SzélesFejszés 2010.05.07 08:48:12
@Bloodscalp: Csak a miheztartás véget..
A libsi nem liberális, csak a liberális retorikának még el nem vetett maradékát használja.
A komcsi nem kommunista, csak a kommunista retorikának még el nem vetett maradékát használja.

Sarkozy nem konzervatív, hanem neo-konzervativ.
Ahogy ellenfelei láttatták:
„francia útlevéllel rendelkező amerikai neo-konzervatív”

A neokonság sokkal inkább jelent ballibsi retorikával átszőtt zsidó-nacionalizmust, mint tisztán konzervativizmust.

Sapienti sat.
  No persze, ne túlozzunk: csak arról van szó, hogy Pokorni Zoltán ma reggeli kijelentése szerint nem Sólyom Lászlót jelöli majd a Fidesz köztársasági elnöknek. A jelenlegi államfő ötéves ciklusa megérdemel majd egy hosszabb elemzést, de mindent a maga idejében. Néhány…..
SzélesFejszés 2010.04.27 19:40:35
@Bartoki: "Ez volt a legkisebb rossz amit tehetett. Ha nem írja alá, akkor kampánytéma lett volna belőle (mint ahogy eleve annak lett csinálva)."

Ez a nyivákolás, hogy kampánytémává tették ezt alkotmányellenes ótvar törvényt, már Sólyomnál sem jött be.
Ha kampányban terjesztenek elő ökörséget, akkor nem köteles úgy eljárni, hogy utána ne kelljen felköpnie az égre és alá állnia?

És egyáltalán...
Ha tovább küldi az AB-hez normakontrollra, akkor szépen mindenki várt volna a sorára és akkor sem lett volna a kérdés kampánytéma.

Ezt a kérdést miért ne lehetett volna kampánytémává tenni?

Arra pl. tökéletes volt, hogy Herényi zsúrfiú nyilvános politikai öngyilkosságot kövessen el az ő nagy félkegyelműségében.
Kár lett volna erről lemaradni.
  Nagy a csend így két forduló között az Új Erő háza táján. Ez valahol érthető is, hiszen nem sikerült megelőzni az MSZP-t, a Fidesz úgy megakadályozta a kétharmadukat, hogy már a saját túlhatalmának kiépítésével van elfoglalva, sőt: állítólag valamiféle…..
SzélesFejszés 2010.04.22 21:06:54
@m.logic: Kinek?! Kinek?! A teljesen demokratikusan tömegbe lövöldöző MSZP-nek.

Nem ám majd a szörnyeteg Jobbiknak!

@Thulsa Doom: Az egyik haverom Fidesz szavazó. Az ő példájából következtetek arra, hogy meg fogják tudni magyarázni a szívatásokat és a Kánaán el nem jövetelét. A fideszesek azokat fogják majd ugatni, akiket nem lehet megvezetni.
Mandiner blog Yamaszop 2010.04.15 16:01:00
  Tudjuk, hogy ciki, lejárt lemez, gagyi, unalmas meg minden, de muszáj volt:  ..
  A választásokban az a jó, hogy ilyenkor átadnak, megnyitnak, felavatnak egy csomó dolgot. Van, amit nem is egyszer: a Belváros Új Főutcájának például, ha jól számoljuk, ma volt a 15. átadó ünnepsége az elmúlt két hétben. Amúgy a Főutca nagyon fasza, az egyik…..
SzélesFejszés 2010.04.11 14:32:06
@WonderCsabo:
"Na a jobbik rajongók most megbizonysodhattak arról, hogy a fidesz télleg együtt mutyizik az mszpvel és a szadesszel."
Te jobban hiszel a saját szemednek, mint a Vezénylő Tábornok Úrnak?

Nem figyeltél Bajnaira, amikor kijelentette, hogy sokkal kevesebb a különbség a Fidesz és az MSZP között, mint gondolnánk.
Nem örülsz a hasonlónak.
A hasonló a hasonlónak örül, kivéve a WonderCsabót. :-)
Mandiner blog Te kire szavazol? 2010.04.06 07:01:00
  Tegnap a tumblr-közösségben már végigszaladt a mém Bede kérdése nyomán, miszerint ki kire szavaz vasárnap?  A magunk részéről kíváncsian várjuk a Mandiner olvasóinak válaszait is a kérdésre: kire szavaztok egyéniben, illetve listán - és miért? (S másokra miért…..
SzélesFejszés 2010.04.08 22:51:17
Soha többé nem szavazom a Fideszre.
Az MSZP előretörésével való ijesztgetések ezentúl teljesen hidegen hagynak, mert ezek ugyanolyanok mint a komcsik.
Amikor még távol voltak attól, hogy abszolút hatalmat szerezzenek, azt ígérték, bevezetik a képviselők visszahívhatóságát.
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/navracsics_tibor_politika_forum_fidesz_szombathely

Ma, amikor már nyeregben érzik magukat, akkor már rossz ötletnek tartják.

Korábban elszámoltatást, felelősségre vonást ígértek. Az 2006 oktober 23-i törvénytelenségek miatt a rendőrség felső vezetését is érintő felelősségre vonást helyeztek kilátásba.
Erre most mi történik?
Pokorni Zoltán a Fidesz "túlzott remények" lehűtésére fenntartott jolly jokere egy patetikus szózatban az október 23-án kiadott rendőrségi parancsok erkölcstelenségéről beszél.
Ennyi volt. Nem törvénytelen ÉS erkölcstelen, hanem szimplán erkölcstelen.
Elegendő tehát a szánom bánom. A nyilvános megbánás, és minden mehet ugyanúgy tovább, ahogyan eddig.

Kíváncsi vagyok, hogy mikor jutnak el oda, hogy egy sor minimál hatékonyságú látványos, a hülyéket és az ártatlan kishalakat érintő felelősségre vonási színjáték után , széttárják a kezüket : Sajnos nincs mit tenni, mert "törvénytisztelő" demokraták vagyunk.
A Fidesz-MSZP-SZDSZ mutyik úgyis a szemétdombra juttatják a Fideszt, de elegem van abból, hogy a 20 év alatt nem képes kialakulni egy alulról szerveződő tiszta, korrupció mentes politikai formáció.
2010. március 25-én és 26-án került megrendezésre a Politológus Hallgatók Vándorkonferenciája, ezúttal az ELTE Állam és Jogtudományi Kar hallgatóinak szervezésében, az Egyetem Téren. A konferencia azonban mégsem a szakmai erények miatt fog emlékezetes maradni, hanem azért, mert…..
SzélesFejszés 2010.04.05 13:57:36
@tothh: "Az tény, hogy az előadások nyilvánosak, viszont az egyetemeken ezt a politika dolgot nagyon szigorúan kezelik."
Nekem nem így tűnik.
Politológus Hallgatók Vándorkonferenciája?
Létezhet, politikamentes, teljesen pártsemleges politológia?
Kétlem. Legfeljebb az, hogy a befolyásolás ez esetben kifinomultabb eszközökkel történik.

A politikamentességet sem lehet félig teherbe ejteni. Ezt már akkor elqrtátok amikor az egyetem területén akartátok megrendezni a konferenciát.

A rektor által képviselt féloldalas elvhűség nem túl meggyőző.
SzélesFejszés 2010.04.07 15:46:17
@tothh: Most elképzeltem egy mészárosokat képző szakmunkásképzőt, amely előírja, hogy az intézmény vágóhídján lehet vágni, de vér nem folyhat.
Érthető, és védhető, ha a hallgatók az egyetem területén akarták "levágni" a politikus állatfajtákat.
Vona ott támadja a Fideszt, ahol az a legjobban fáj: mert az elmúlt két évtizedben a Fidesz valóban része lett a magyar posztkommunista valóságnak.  (Fotó: fidesz.hu) Vona Gábor tollat ragadott és levelet írt Orbán Viktornak. A levél apropója a támadássorozat, amit a Fidesz…..
Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára az ország egyik legnépszerűbb…..
SzélesFejszés 2010.04.03 14:05:18
@Google: Azt se felejtsük, hogy a jobbikos plakátrongálók miért rongáltak Fideszes plakátokat.
Azért, mert nemcsak a fideszes aktivisták tépkedik a jobbikos plakátokat, de némely Fideszes önkormányzat - köztük az Esztergomi - is ugyanezt tette.
A Fidesz kezdte ezt a plakátháborút.
SzélesFejszés 2010.04.03 14:08:31
@pAnNONYMUS: Kivetítés. No comment.
SzélesFejszés 2010.04.03 14:46:36
@Google: "Valamint az, hogy ennyire jól ismerik a hölgyet, mint szakértőt, természetesen (MSZP-SZDSZ), és mégis, mint a rossz pénzt, a Fideszen kérték őt számon."

A Fidesz és az ő szeplőtelen fogantatása. ROTFL
Az a dühödt, hazug támadás - amit a Fidesz zsoldban álló médiák a Jobbik ellen folytatnak - azt mutatja, hogy ezt a jobb híjján jobboldali pártot ugyanolyan jellemtelen gátlástalan alakok irányítják, mint a maszopot és a szadeszt.
Jelenleg újra a Kerényi- és Csintalan-féle holt lelkek uralják a fideszes közbeszédet.
Kósa úgy hazudik, mint a vízfolyás.. Már megint úgy "keverték hírbe", hogy mindenki rögtön lássa: A mitikusan gonosz, ám kellőképpen béna komcsik már megint nyomni akarják Krahácsot, de Krahács azért is népszerűbb lesz mint eddig.
A mérsékelten habzó szájú hagyományos Bayer Zsóti nagy leleplezései karrierjének Népszabadságos időszakát idézik...
Kövér László szintén a nagy leleplező vénáját szúrogatja éppen. Ha Jobbik komolyan gondolja a 20 évet a 20 évért, akkor Kövér Szilárd egy igen jól csengő, népszerű név lesz az ügyészségen.
Érdekes kérdés merült fel bennem pár hete. Az aktualitás azóta ugyan napról-napra változott, de tegnapra véglegessé ért. Megosztom tehát. A felmérések szerint a liberális-urbánus, a szocialistáktól diszkrét öklendezésbe kezdő, de a Fideszre is viszolygással tekintő szavazók…..
SzélesFejszés 2010.03.24 14:45:56
@zsakfos : Mérsékelt jobboldali? Talán inkább neokont akartál írni.
A fideszes neo-konzervatívok eszembe sem jutottak eddig, pedig biztos léteznek.
SzélesFejszés 2010.03.31 13:36:18
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
SzélesFejszés 2010.03.29 21:31:46
@Gestas: Mi a fax köze van a Jobbik programjának ahhoz, hogy egy hálás természetű (amúgy pornózó) fehérmájú dögös macát azonnal felvettek a Gárdába?
Hol van az leírva a Jobbik programjába, hogy a nőtlen Gárda tagok nem kefélhetnek szőke macákkal?

A te reakcióid kb. a Karda Beáta díjra esélyes fékezhetetlen agyvelejű Demcsák Zsuzsa örömtől ragyogó arcára emlékeztet, amikor elmondhatta, hogy a Gárdába belépett csaj pornózik, sőt (külön boldogságtól sugárzó Demcsák pillantás) meleg pornózik is.
A Facebook-on keresztül jutott el hozzám az alábbi levél.Úgy gondolom, hogy most, amikor az MDF totális össztűz alatt áll, talán érdemes lenne a nyilvánosságnak is megismernie azt, hogy milyen ezt belülről megélni. Kedves Barátunk! Ha megkésve is, de szeretnénk megköszönni azt…..
SzélesFejszés 2010.03.26 19:36:43
@is: Szerintem hagyni kell Bokros Lajost beszélni.
Az mindig egy igazi gyönyör.
Az igazi liberál élvezetet már csak azzal tudná fokozni, ha a régi elcsépelt lózungjai mellé bedobná a fehérfülüek számára, hogy "Az öszödi beszéd igazságbeszéd volt."
SzélesFejszés 2010.03.27 07:21:36
@Alvarez: Egy teljesen más szituációban Csapodyval kifejezetten jót tettek volna, mivel Csapody jóval népszerűbb volt eddig mint maga a pártja.
Azok akik eddig nehezteltek rá amiatt, hogy kitartott Ibolya kulturális forradalma által felforgatott MDF mellett, most megbocsájthatnak neki. Gondolhatják persze úgy is, hogy megérdemelte amit kapott.

Kérdés, hogy most is tudna-e nyerni egyéniben.
Az utóbbi hónapokban, hogy közeledtünk a választások időpontjához, és egyre inkább látszott, hogy nemcsak biztos parlamenti bejutó a Jobbik, de a szocik szerencsétlenkedései miatt talán még második helyezésre is esélyesek, egy ideig úgy tűnt, hogy elkezd a Jobbik…..
SzélesFejszés 2010.03.26 09:51:25
@Fedor: "Tehát nem direkt a tüntetésekre szereztek be ilyen lőszereket, csak hanyagok voltak, évek óta (Orbánék alatt is)."

A kérdés nem az, hogy tévedhettek-e a beszerzés során. Az sem kérdés, hogy a nem rendszeresített lőszert tárolhatták-e.
Ha el is fogadjuk, hogy a beszerzés során tévedtek, az inkriminált lőszer, akkor sem lett rendszeresítve.
Nehezen hihető, hogy azok akik a nem rendszeresített lőszert és fegyvert kiadták az állománynak ne tudták volna, hogy amit művelnek az illegális.

Az állományban nem akadt volna egy ember, aki ne tudta volna, hogy a nekik oszlatásra kiadott nem rendszeresített lőszer használatával megvalósítja a lőfegyverrel való visszaélést?
Ez a rendőrökre jellemző fegyverbuzi környezetben eléggé nehezen hihető.

Azért kellett az azonosítószám nélküli gyakorlóruha, hogy anonimitást nyújtson az előre eltervezett bűnelkövetésnek.
SzélesFejszés 2010.03.26 13:25:28
@Fedor: A következményekkel magyarázod a kiváltó okokat. Azt akarod bemagyarázni, hogy a rendőrök frusztrációja kiváltó ok volt, holott nyilvánvalóan csak az eszköz.

Az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének időpontja arra utal, hogy az egész balhét a megszorító intézkedések hatályba léptetése előtt Elkurcsányék maguk szították.
Azt képzelték, hogy az is elég lesz a megszorító intézkedések miatt majdan előálló bizalom- és népszerűségvesztés ellensúlyozására ha szavazótáborukat rendpárti, szélsőségesek elleni uszítással visszaterelik a nagy szekfűs akolba.
Emellett nyilvánvalóan el akarták érni, hogy a megszorító intézkedések életbe léptetésekor már egy kifárasztott, fásult, reményt vesztett, megosztott, elemi erővel lázadni képtelen társadalom szenvedje el a gyurcsányi "reformokat".

Ez tökéletesen sikerült nekik.
SzélesFejszés 2010.03.26 13:29:07
@TaTa86.: "Ez csak a te paranoid szélsőjobboldali agyadban van így. "
Hát igen.Így náculok én. Zikkájl!:-))
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
SzélesFejszés 2010.03.25 23:17:38
@m.logic: Mit nyilatkozott a baromarc anti?
SzélesFejszés 2010.03.26 00:42:22
@m.logic: Ez a Rogán Anti nagyon homály. Nem véletlenül került kispadra.
Attól, hogy a mi Antink elalélna a gyönyörtől, még nem fog egy bírói szakvizsgával rendelkező, egyetemi tanár büntetőjogász akkora marhaságot elkövetni, hogy az adott esetben köztudottan nem alkalmazható mentelmi jogára hivatkozik.
Ha valaki ezt beveszi, annak komoly képpel, akciós árleszállítás keretében el kell adni a Parlamentet a Gellért heggyel, augusztus 20,-i tüzijátékkal együtt. Nagyobb tétel rendelése esetén olcsóbban.

Továbbmegyek. Ekkora ökörséget még a HirTv által szakmányban szívatott, dr. Helmeczyről sem hinnék el, pedig róla örömmel hinnék el bármekkora ökörséget.
SzélesFejszés 2010.03.26 11:56:39
@ZX: Na ne maszatolj! Én egy csapatban üdültem vele. Ismerve Morvai stílusát, teljesen kizártnak tartom, hogy az indexes verzió legyen az igaz.

videotar.mtv.hu/Videok/2010/03/26/10/Mit_gondol_a_mentelmi_jogrol__Morvai_Krisztina.aspx

Az talán egy kicsit túlzás, hogy a kiérkező szervilis, ostoba vezető provokátor lett volna. Annak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy simán helyezkedni akart.
Mindenesetre Morvai Krisztina üldözési mániája érthető. Akit üldöznek, annak joggal van üldözési mániája.

Én annak idején, huszonéves emberként a Magyar Televízióban is dolgoztam.
Olyan szervilis barmokkal is találkoztam (egy rendőr és egy portás személyében), akik addig amíg nem közöltem velük, hogy hol dolgozom, elfogadhatatlanul lekezelőek voltak. Utána meg azt sem tudták, hogy hajlongjanak. Nagyon undorítóak voltak.

Morvai esetében nyilvánvalóan végig az áhitatos szervilizmus volt jelen.
Azt simán el tudom hinni a Krisztináról, hogy fizikai undort érzett a kiérkező szervilis lekvár ajánlkozása miatt.
Azután, hogy szabálysértői, erkölcsileg vesztes pozícióba szorult, a korrumpálási kísérlettel tálcán kínálták neki a vesztes pozícióból való kitörés lehetőségét. Azt, hogy ezzel nagy hangon, teátrálisan külsőségekkel élt, nagyon is el tudom képzelni róla.
Szerintem nem kellett volna megaláznia a kiérkező áhítatosan szervilis marhát.
Kicsit visszavehetett volna a Magyarok Nagyasszonya szerepből és akkor a megalázott, szervilis főnök nem akart volna bosszút állni a maga életszerűtlen verziójával.
A mi éveink videó kiverte a biztosítékot a Maszopnál. Nagyon. Annyira nagyon, hogy a maradék intellektus is leszabályzott, mint üszkös szívódízel padlógáznál. Ellencsapás kell! -adták ki a parancsot nyomban, őszinte izgatottsággal meredtek egymásra, ahogy éhes cigánygyerek…..
SzélesFejszés 2010.03.25 23:44:45
@Rwindx: Arról ne is beszéljünk, hogy milyen a Bécsi tömegközlekedés szinvonala és milyen a budapesti. A bécsi tömegközlekedés annyira jó, hogy a személygépkocsi szinte teljesen fölösleges.
Későn szólunk, de hát erre még mi sem számítottunk. Az utcákat ellepték ilyen izék: Ismerve a budapesti plakátolási szokásokat, elsőre úgy tűnhet, valami ezeréves poszterhalom alól bukkant elő egy hirdetés a ,,fantasztikus Microsoft Office 95-ről, amely forradalmi WordArt…..
Ha máshonnan nem, hát az U20-as meccsekből már biztosan tudjuk, hogy mennyit is számít egy jó vagy egy rossz kezdőfelállás. Sorozatunkban a Fidesznek a 2010-es döntőre készülő csapatát vizsgáljuk meg. Azt, hogy kik azok a középpályások (vezető, ismert politikusok), hátvédek…..