Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Csopi

43 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MLSZ az elnökség és a küldöttközgyűlés döntése értelmében, több európai szövetség gyakorlatára és a saját tapasztalataira hivatkozva úgy döntött, hogy kivezeti a strandlabdarúgást a szövetség keretei közül. 2019-et írtunk ekkor és a több hónapnyi bizonytalanság után, májusban a Magyar…..
Az idei szezon előtt mondhatni váratlant húztak Egerben. A hevesi megyeszékhelyen a biztos bennmaradás után az új idényben már az elsősorban erőnléti edzőként ismert Klink Zoltánra bízták az NBIII-as csapat felkészítését. Nevezett szakember pedig - mondjuk úgy -, nem a megszokott módon "rúgta be" a…..
A szurkolói kommentek avatott szakértője, Novothny Soma Dél-Koreába igazolt, kölcsönben. Ízlelgessük ezt egy kicsit. Nos, egy olyan országba, ahol egy másik hazánkfia, Feczesin Róbert is mi mást nyújthatott volna, mint „pff, (a) maximum(ot)”. Az Újpest – immáron – egykori csatára Veszprémből került…..
 (a kép forrása: ihf.info) ...mint mindig! Mert abban meglehetősen régóta jók vagyunk. Sőt, azzal, hogy férfi kéziseink "csupán" a tizedik legjobb csapatként zárták a világbajnokságot, a célt, vagyis, az olimpiai selejtezős helyet nem érték el. Ehhez az első hét csapat között kellett volna végezni.…..
Ebben a manapság oly gyorsan rohanó világban a jó szakembereket illik megbecsülni! Vácon is így lehetnek ezzel, vagy, ha nem, akkor a jónál is jobb szakembereket keresnek. Például vezetőedzőnek. Másképp mi értelme lenne? :)..
Alapvetően, ha valakit egy mérkőzésen lecserélnek nem ver fel ekkora hullámokat. Akkor sem, ha az ország egyik kirakatcsapatánál teszik. Na, de, ha egy „népi hőssel” történik meg? Akkor igen. Mert mi szeretjük a „népi hősöket”! Az olyan figurákat, akikkel ilyen-olyan okokból lehet azonosulni.…..
Féltávhoz érkeztek a küzdelmek a Merkantil Bank Ligában. Ilyenkor a szokásjog alapján illik mérleget vonni. Mi is ezt tesszük. Viszont - rendhagyó módon - elsősorban az edzőváltások felől közelítjük meg az eddig lejátszott mérkőzéseket. Illetve pár gondolat erejéig foglalkozunk a "többiekkel" is. ..
Zajlik az élet Győrben! A szebb napokat látott kisalföldi alakulatnál a héten öt, korábban az NBI-et is megjárt rutinos játékossal bontottak szerződést. Mégpedig azért, mert a feljutástól a tavalyi idényhez hasonlóan, ismét távol kerültek...
A címválasztás nem véletlen! Úgy tűnik egyre népszerűbb az óbudai csapat, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egyre több netes újságíró látogat ki a mérkőzéseikre. A szerzők közül van olyan, aki talán már Aquincum alapítása óta (i.sz 89 körül) arra várt, hogy 1887 január 24-én sor kerüljön…..
III. Kerületi TVE - FC Ajka 0-2 Ha egy meccset kellett volna mondanom a harmadosztályból, amire biztosan kilátogatok, az a III. Kerület - Ajka találkozó lett volna!..
A másodosztály 16. fordulójában a kiesés elől menekülő Monor az évek óta stabil NBII-es csapatnak számító Budaörs gárdáját fogadta. Az eddig lejátszott mérkőzések alapján a papírforma a vendégek sikerét ígérte. Nem is történt másként...
Az MLSZ határozata értelmében ismét másodosztályú mérkőzést lehet rendezni a Ligeti Stadionban! A miérteket nem szeretném minősíteni, legyen elég annyi, hogy mivel a váci klub a nyár végén megkapta az építési engedélyt az új arénára, így kérvényezhette, hogy a csapat hazaköltözhessen. Az más lapra…..
Telepi nézőpontból Kupaszerda 2018.11.01 14:14:56
A legjobb 32 közé jutásért rendezett Magyar Kupa fordulóban két mérkőzést néztem meg a helyszínen. Mindkét összecsapáson osztálykülönbség volt a felek között (papíron legalábbis), Óbudán a harmadosztályú III. Kerület fogadta a másodosztály listavezetőjét (Gyirmót), míg a másik párharcban az NBII-ben…..
... pedig, ha valamelyik meccsre azt mondtam az NBIII aktuális fordulójában, hogy fix egyes, az pont a III. Kerületi TVE - THSE-Szabadkikötő! Annak ellenére is, hogy a vendég csepeliek szépen csendben 4 meccses győzelmi sorozatot építettek fel, és az óbudai látogatást megelőzően 6 mérkőzés óta nem…..
„A magyar bajnokság és az El szintje össze sem hasonlítható, itt mi vagyunk a kiscsapat, amely ellen mindenki győzni akar, mi azonban nem adjuk könnyen a bőrünket. Mi is szeretnénk nyerni, még ha a remélt eredményesség mellett tapasztalatszerzésnek is kiváló ez az ősz” Kitalálja a kedves olvasó,…..
Valami nagyon nincs rendben Miskolcon! A probléma azonban nem hat az újdonság erejével. Már egy korábbi, a tulajdonossal - Leisztinger Tamással - készült interjúból kiderült, hogy az általa kifizetett pénzek bizony érdekes utat járnak be. Az egyszerű ember ilyenkor felteszi magának a kérdést, hogy…..
A csütörtöki (2018. 10. 18.) Nemzeti Sport Fény és árnyék című cikkében Borbola újságíró felteszi a kérdést - igaz a szurkolók mögé bújva -, hogy a tallini válogatott performansz után, most akkor jó vagy rossz döntés volt kinevezni Marco Rossit? Borbola újságírónak pontosan tudnia kellene, hogy hol…..
Az immáron a 7. élvonalbeli gárdáját dirigáló edző 2012-ben Kecskeméten a Honvéd (2-1) legyőzésével mutatkozott be az élvonalban. Akkor Török Lászlót váltotta a kispadon. Majd az idény végén 22 mérkőzés és 63,3%-os teljesítmény után Paksra távozott. Az a házasság nem igazán volt szerencsés,…..
Telepi nézőpontból Belecsapunk 2015.07.17 16:48:55
Szóval akkor indul a liga. OTP. Bank. Legyen az csak NB1, még a régiből. Szóval vannak itt közvetítési jogok, 3 és fél milliárd HUF. Ezért cserébe kapunk 12 csapatot, heti minimum 2 darab közvetítést egy új csatornán. Ennyi pénzért tutira megéri a tévének közvetíteni, olyannyira, hogy még a sport…..
Telepi nézőpontból Uborkaszezon 2013.12.29 15:44:33
Javában dúl az uborkaszezon a mi kis futballnak nevezett színházunkban. A szerethetőnek nevezett válogatott élére új kapitány került, Újpesten „túlélőtáborosdit” játszatnak egy sokszoros válogatott magyar-, illetve egy annak idején nagy dirrel-durral beharangozott francia…..
Telepi nézőpontból Viszlát! 2013.10.12 12:27:21
Dicsérni jöttem, nem temetni. Bár igazából temetni lenne mit. Temetni a válogatottat, a magyar futballt. Nekünk 8. Már a selejtező megkezdése előtt az volt, de akkor még számolgattak a szakértők. Mert azok vannak, szakértők, mindenhol. Nyilatkozgattak a hazánk aranylábú fiai,…..
Immáron 12 éve legalább annak, amikor az ifjabbik Knézy Jenő azt találta mondani egy román-magyaron, hogy "Bukarestben is lehetne villogni, nem csak a sportkocsiban". E mondatot Sebők Vilmosnak címezve, aki nyitott tetejű Porschéjával érkezett az MLSZ akkori székházához. Sebők akkor magára vette a…..
Jó pár esztendővel ezelőtt „az urbányipista” egy vesztes újpesti mérkőzést követően azt találta mondani, hogy „…a mérkőzést gólok nélkül kell értékelni”.  Napjainkban eljutottunk oda, hogy egy-egy hazai vagy nemzetközi meccset a „lehetséges fogadások…..
Telepi nézőpontból Ha én... 2013.07.12 07:47:40
... a Videoton tulajdonosa lennék, most kínomban(?), szégyenemben(?) biztosan a kezembe temetném az arcomat. Elgondolkodnék vajon megérte-e az a rengeteg pénz, a sok külföldire, minden egyébre. Zavaromban vakarnám a homlokom, hogyan is magyarázzam meg a megmagyarázhatatlant. Ugyanis…..
Mr.Csopi 2013.07.13 07:45:05
@Dolgozónép: egyébként tényleg logikus.
4 milliárd forint. Ennyi mínuszt hoztak össze a magyar futballklubok 2012-ben. Az első osztályról beszélünk. Ezzel kapcsolatban divat belerúgni egyet a sportágba manapság, tegyük hát meg mi is, de nem csak úgy, hanem szabadrúgásból. Tehát a helyzet rögzített, vagyis 4 milliárd.…..