Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mateose

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Lockie küldte és vélhetően kávét adott tej helyett Aztán még ajánlok egy játékokkal foglalkozó blogot. Remember this blog..
Emlékeztek arra a fergeteges jelenetre a Csupasz pisztoly 2 1/2-ből, amikor Drebin hadnagy és a rosszfiú egy méterre álltak egymástól és úgy lövöldöztek? Ha nem, itt egy kép. Nos ZomBeeZ megtalálta ugyanezt a jelenetet a Call of Duty 4-ben! ..
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
mateose 2008.01.03 16:05:42
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
mateose 2007.12.28 23:55:39
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..
Elérkezett a pillanat, amikor az Angry Video Game Nerd végre kiadja azt, ami nálam sosem fog megtörténni. Kiad egy DVD-t! Nagyon ötletes módon karácsony előtt adta ki, és itt meg lehet rendelni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs hogyan rendeljem meg, már rendeltem DVD-ket…..
Köszönöm "Greg"-nek a videót, ilyet sem láttam még...Szerintem nem vagyok egyedül.Esetleg aki egy Runaway nevű kalandjátékról szeretne egy bemutatót, megnézheti itt és aki igazi bennfentes (én bevallom nem vagyok az) a Sonic the Hedgehog-al kapcsolatban, megnézhet róla itt…..
mateose 2007.11.02 19:41:57
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Az "elveszett poén" videóban már felolvastam pár részletet az "Afrika sötét titkai" című játék kézikönyvéből.Ilyen durva kézikönyvet még nem láttam. De komolyan. Ha valaki tudja ezt überelni, küldjön egy mailt.Még sosem láttam, hogy egy kéziköny elején…..
Deejayhoma egy kifejezetten színvonalas videót rakott be mint videó-válasz a youtube-on, és mindenben egyetértek, van különbség a két játék között.Köszönöm szépen munkáját, és hogy beletett a végére ;) De nem kell félni, tényleg nem kergetek meg senkit ;)..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Ferit megverték. Elképesztő felvételek, hisztéria, elképedt napozók. Nehogy kimaradjon egy nap, csak ezért rakom fel a blogra. Ladies and gentleman, no comment... ..